Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Стефи,зетя ми взима токааааааа!Искам да се фърла и аз!!!Разглобява цоклите в коридора в момента(ние сме с декоративни ъгли).Не мога за 10сек да го оставя сам!Закроти ли се търся да видя каква беля е свършил!
Засега толкова!Целувам ви!!!

# 271
  • София
За месото щях да пиша - с Максим и аз не съм стриктна, има седмици, в които всеки ден яде месо, друг път яде по 2-3 дни само зеленчуково, абе както дойде.  Blush
Ради, големия като ми ядеше на кухня си му давах жълтък през ден.  Peace Течности Максим не пие, много рядко по някоя глътка вода, но това е веднъж на няколко дни.

# 272
Само да отговоря на Ника - да моята кухня е с фурнир, и дори успях да ги изгоря зад котлоните вече, но пък си ми харесва как ми стана куФничката Mr. Green , инак бих ви препоръчала да си вземете уреди Бош, имат 5 години гаранция, а най-обикновените са на сносна цена и съвсем прилични, поне според мен

# 273
  • София
Любезна, мерси!  Heart Eyes Баш зад котлоните са и моите притеснения, май ще си остане термо-гръб, че не ми се слушат после поздрави!  Laughing
У нас всичко е Бош и Сименс, аз съм фен.  Crazy Една пералничка се прилъгах да взема Аристон, щото разликата с Бош със същите параметри беше 500 лв. тогава и ся ще трябва да купуваме нова май, че тая нещо протече, та ето ти ги "спестените" 500 лв.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 274
 Ника и аз сега се обзавеждам и смятам такава плоскост да сложа. С двама мебелиста говорих и двамата така ме посъветваха. Личен опит съответно нямам.

Ради, моята Ели отказва всякакъв вид течности- вода, чай (със или без захар), сок. Рядкост е от време на време да се излъже и да пийне нещо с лъжичка. Crazy Изпива сурин и вечер по 180 мл мляко. Това е, и каквото си "вземе" от манджите.

# 275
  Благодаря ви за отговорите за следобедна закуска  Hug Ел и аз твърдях доскоро,че кисел не ям,обаче десертите от кухнята пише,че са кисел  Rolling Eyes Страшно са ми вкусни-сладички,с парченца плод вътре и така хубаво миришат,мммм...
  Вода,Ели се излъгва да пие от 5-6дни по 10-15мл макс,чай ми отказва,а плодови сокове още не съм й давала  Rolling Eyes.Но пък тя си суче и през деня и затова много не се притеснявам за сега.Жълтък и аз давам през ден (или през 2,когато забравя  Embarassed)

Охх,това моето дете,нали уж оздравяваше,а сега ми се струва,че носа й е запушен Sad а и си кашлюка вче цяла седмица

# 276
Никич, ако сна'а ти е табиятлия нема що да се пУашиш. Аз имам тава с метални дъжки и веднъж готвейки за едно голямо гости, за да си освободя котлон, като я извадих я бутнах плътно до фурнира и след 15 мин. вече беше късно  Mr. Green Ма и за секунда не съжалявам, че така си го направих пък  Crazy
Ей малко снимкоФ матриал Simple Smile
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31121625&l=cf0d1e88f3&id=1397011525
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31121626&l=1b20790bc7&id=1397011525
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31121627&l=e68069e903&id=1397011525

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 17:02 от Любезна

# 277
Ха добър ви дееен!

Аз да дам отчет след консултацията - Александра е 8 650/73см (+350/+2см), оообачееее до другия път - края на декември да съм я научела да се изправя сама, хващайки се на нещо си  ooooh! Е как да стане, като тя не ска. Хващам я за ръчичките, за да и покажа за какво иде реч, ама тя се дърпа, почва едно борене и на финала тя се разплаква  Tired Ми кво да направя ся...некви идеи някой  Thinking Баси ква е назаднала мойта дъщерюна  Crossing Arms

Ся да се върна да ви почета, че май, май вятъра ви е задържал вкъщи и сте се поувлякли  Crazy

П.П. Бобиш, драга ми, пак ме хвана в темерутско настроение и пропуснах да изкажа несъгласие по повод изгледа ти - та, изглеждаш доооооооста добре, така, че не се филмирай моля! Може да имаш някое килце отгоре (което само ти си знаеш), но ти седи екстра  Flutter

# 278
Теди, честити ви мерки  Hug
Ради, а въобще някаква течност от биберон приема ли бебка? И Тин е само на кърма - сутрин и вечер, но понякога се лъже и изпива две три глътки вода ( смятай 1-2 пъти седмично, а сокове не давам въобще, че Радина едва я отучих да ги пие, че да пропие вода). Аз обаче предлагам всеки ден... Четох, че понеже храната им е кремообразна, не било нужно нищо повече, но това е в разрез с теорията, е човек има нужда от нам колко си литра вода на ден  Thinking и аз не знам кое е добрев, само знам, че жаден се не стои  Mr. Green и си мисля, че щом не пият значи не са жадни  Crazy
Сега да отчета, благодаря на загрижените  Heart Eyes Дината ще живее, ама тин кашля като стар пушач, дано да е хрема от зъби, че вече не знам  Tired Аз се лекувам с природна медицина и да видим къде ще стигнем и тъй   bouquet  bouquet  bouquet
Бобиш, гледам и при вас е весело, Мартин сложа ли го в проходилката и веднага е на бенджамина ми, коза да го беше дърпала по-фешан щеше да изглежда. Радина пък понеже вижда ,че го пазя от Тин, разбира че ми е важен и като й се скарам минава и го удря, та всеки ден падат по 10-ина листа, да видим до де ще я докараме Rolling Eyes

# 279
Ника, на мен селската куФня ми е с плоскост, подобна на плота. Да си призная, идея си нямам какво е, но съм доволна. Лесно зсе почиства, за термоустойчивост не съм го пробвала  Mr. Green .

Балеринке, мерси, че питаш, Кокича вече е добре  Peace. Не се притеснявай за малката излишно, ми я заведи на лекар да я преслушат и тогава му мисли  Hug...

Теди, я й дръпни една яка майна на педката и хич не се Фтилясвай за Александра. Перфектно си е момичето, ще започне да се изправя сама съвсем скоро, ще видиш  Hug!

# 280
  • София
Аууу, Любезна, страхотна ти е кухнята, ма ти си жена с вкус, отвсекъде съм те признала!   bouquet
Ако обаче трябва да се внимава, май по-добре да заложа на сигурното, и бездруго като разлика в цената няма да е фрапиращо.  Hug
Теди, поздрави за чудесните мерки!  Crazy
Бе пусто изправяне и Макс не го е овладял, ми като не може какво да го правя - иска си помощ засега човека и туй то. И като му помогна, грам, ама грам не се сеща че именно той се държи, все блее нанякъде, пуска се, пада... абе с една дума - не е готов. Борис се изправи на 11, но наистина беше последен от всички наборчета наоколо, някои вече ходеха.  Grinning

Айде отивам да готвя.  Twisted Evil

# 281
Да дам и аз идея за кухнята. Моята отзад е със матирано стъкло, което е гладко откъм външната част. Аз нарочно си избрах това с единствената идея да е по-лесно за почистване. Е, наистина е лесно и засега с него няма никакви аварии, нали това че е лесно за почистване не означава че не ме мързи да го чистя, пак си ме мързи, но поне не се моря много. Имам снинки, ама кой знае в кой диск са, ще я снимам направо наново и ще покажа.
Иначе единствения и недостатък е че на стъклото не могат да се закрепят от тия иноксовите пръчки, на които се слагат разни бъркалли, черпаци и т.н., но аз съм го измислила пак как да стане като се закрепят на самия шкаф. Да видим и кога ще го направя, че все се каня и забравям...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=229998&l=43c4c69465&am … d=100001123146844

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 19:56 от Бръмби

# 282
ДВ и от нас,
за кухни се говорите,как ми се иска и аз да обзавеждам вече кухня,ама като се разберем къде ще живеем и си имаме наш дом Rolling Eyes
Такива приказки като назаднали деца не искам да чувам,че ще си дърпаме ушите LaughingТеди чудесни са и мерките,а педито да си гледа работата,когато е готова ще се изправи Peace
И при нас водата не е на почит,а сокове и чай не давам,колкото кърмица цокне и някоя глътка вода и другото от пюретата и плодовете.Аз все още стрикно си редувам месно със зеленчуково+жълтък.ДК ще я оставя за след годинката,че имам подозрения че слагат сол,а ми се ще все още да не давам.
Вчера се видяхме с Пина и снимах децата,ама нещо ми се губи кабела да кача снимките,да ви ги покажа,Марти се изложи пред снахата Инка,като порева точно на фотосесията Laughing

# 283
  bigdance2Честит имен ден на Андреа на Танчето Г. и Андрей на Пеперудката!   ura newsm18

Лелей, Бръмче, честит ден ден. Много да те слуша и да те глези домочадието!

Благодаря ви за топлото посрещане!  Hug Прегръщам ви всичките!  Hug  bouquet
И аз се надявам Преславището да е просто мързеливо бебе.

То и сега нямам много време да пиша, понеже каката е болна и се опитвам да се мултиплицирам, ама това състояние е познато на доста от вас, тъй че няма да мрънкам.

Божкеее, чета, че учите, шофьорски вземате и направо шапка ви свалям, отде толкоз време ви остава, момичета? Аз понякога и за тоалетна нямам време, пък к'во остава за учене. Мечтата ми беше да прочета един вестник, щото за книга е абсурд да се говори. Е, в един от промеждутъците, когато каката беше на детска, седнах и четох. Голям кеф  Crazy .

И кухни давате, че и готвите... Хубаво де, а остана ли някое бебе, което е капризно и е само на кърма, освен моето?  ooooh!

Олеле, и гърнета виждам споменавате... Не на шега се комплексирам... Аз на каката гърне й купих около годинката, но се научи за един ден, без драма, това лято. Мисля и с дребната така да процедирам.

Dallcheto, малкото манипулаторче как прие гладкото пюре?  Heart Eyes

Мяуче, какво му е на Лъвю?  Hug

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 20:19 от bitter chocolate

# 284
ДВ!
Аз нямах нет днес и трудно ви наваксах.... Crazy
Бела те педиатрите се престарават,то насила не става,не се притеснявай ще се изправи Алексчето!Моята примерно към 4 месец ме нахока,че не си държал главата,да съм го слагала по корем......еми как да стане като той квичеше все едно го колям  ooooh! Като дойде момента той си показа сам  Peace
Рибни пюрета Явор харесваше само Гербер,вече не яде заради алергията.
Пюретата не редувам,давам като ми дойде,но с жълтъка съм до никаде,от мързел  Embarassed
Ние днес ходихме да оправяме пишлето ...... Tired ,мислех че ще го резнат ама всъшност го дръпна.Голям рев,голямо чудо.Оказа се,че пак трябва да ходим,че му била много тясна кожата.Плака след всяко пишкне няколко часа и се опрви  Praynig
За грейките,Явката има от две части на Вега,доволна съм.Само му взех още едно якенце,но гледам в брошурите на Лидъл космонавтче за 18 лв. и може и да го взема  Thinking
Коледно настроение имам за всичи  smile3521 ,нито време,нито нищо няма да го сломи. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт