Стефи,зетя ми взима токааааааа!Искам да се фърла и аз!!!Разглобява цоклите в коридора в момента(ние сме с декоративни ъгли).Не мога за 10сек да го оставя сам!Закроти ли се търся да видя каква беля е свършил!
Засега толкова!Целувам ви!!!

Течности Максим не пие, много рядко по някоя глътка вода, но това е веднъж на няколко дни.
Баш зад котлоните са и моите притеснения, май ще си остане термо-гръб, че не ми се слушат после поздрави!
Една пералничка се прилъгах да взема Аристон, щото разликата с Бош със същите параметри беше 500 лв. тогава и ся ще трябва да купуваме нова май, че тая нещо протече, та ето ти ги "спестените" 500 лв.
Изпива сурин и вечер по 180 мл мляко. Това е, и каквото си "вземе" от манджите.
Ел и аз твърдях доскоро,че кисел не ям,обаче десертите от кухнята пише,че са кисел
а и си кашлюка вче цяла седмица 

Е как да стане, като тя не ска. Хващам я за ръчичките, за да и покажа за какво иде реч, ама тя се дърпа, почва едно борене и на финала тя се разплаква
Ми кво да направя ся...некви идеи някой
Баси ква е назаднала мойта дъщерюна 

и аз не знам кое е добрев, само знам, че жаден се не стои 
Дината ще живее, ама тин кашля като стар пушач, дано да е хрема от зъби, че вече не знам
Аз се лекувам с природна медицина и да видим къде ще стигнем и тъй

. Не се притеснявай за малката излишно, ми я заведи на лекар да я преслушат и тогава му мисли
...
!

Честит имен ден на Андреа на Танчето Г. и Андрей на Пеперудката!
Прегръщам ви всичките!

.

Като дойде момента той си показа сам 
,мислех че ще го резнат ама всъшност го дръпна.Голям рев,голямо чудо.Оказа се,че пак трябва да ходим,че му била много тясна кожата.Плака след всяко пишкне няколко часа и се опрви 

,нито време,нито нищо няма да го сломи.