Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Слънчи, да ти е живо и здраво майчето  Hug
Хайде всички деца да оздравяват и ние покрай тях Tired
Мики, Мяу, браво на вашите деца  Heart Eyes
Мойто тулупче не мръдва, най-много да се обърне на нейде Crazy ама трябва да има голям зор, инак тц, лежи, бъзика някоя играчка и мучи ли мучи "аааааа, ааааа, ааааа" Mr. Green
Отивам да действам, че утре имам скъпи гости Tired Стиснете едни палци утре да мина през баня, сешоар и лак за нокти( ако даде Господ и грим), и да отида вечерта на "Никул ден" , та белким изпълзя и видя маса и възрастни индивиди , че забраЙх коЙ тУЙ нЯщо Tired Вече само муча, давам боц, ръкоплещя и пея зайченцето бяло  Sad Ако взема ,че стигна там дето ми се иска, ще съм твърде в не свои води Rolling Eyes
До скоро  Heart Eyes

# 496
Ника, ходи но когато той си реши да се пусне и да тръгне, на мен ми няма доверие като го пускам и гледа да се хване я за крачол я за пръст... #Crazy

# 497
Честита месечинка на Инка и на всички дечица!
Честит имен ден на имениците!
С това ще приключа поста си,че компа на наште днес се скапа и непрекъснато изключва Crazy

# 498
  • София
Добър вечер, момичета.

Бързам да споделя - имам главозамайване, след като у нас току-що приключи демонстрация на "Рейнбоу", която изсмука нечувани количества прах, песъчинки, акари и всякакви други нерегламентирани частички от всички възможни мебели/стени/подове. А уж у нас се чисти всеки вторник, и то професионално, а не от мен, аматьорката...  Joy Идва жена, която за 25 лева изчиства всичко. Та, въпреки това роботът на "Рейнбоу" показа колко е мръсно и прашно вкъщи всъщност. Как ми се иска такава универсална лъскачка, ама струва 4300 лева Shocked! Няма как, ще я караме постарому.

Ника, голямо краче имате, брееей! 20-ти номер, а ние сме на 16-ти... Все едно не сме от една отчетна тема, а от различни февруарски реколти... Laughing

Любезна, Неви, Ника, Пеперудке, скорошно оздравяване при вас!

Мяуче, трогната съм, че си ме видяла като героиня от филм, т.е. като прототип или колега на главно действащо лице Heart Eyes! Дано се явя някой ден наистина в някоя хитова продукция и минем по червения килим с теб - човека, който е открил таланта Joy Нека от днес нататък към теб текат само добри новини! и браво на Люската за задържането на крачета без опора!

Пеперудке, честито ви пропълзяване, а на Мии и на Мики още веднъж - честито самостоятелно пристъпване на рожбите!

Пина, честита ви месечинка! Нека Ина расте здрава, обичана, голяма във всяко отношение!

Честит имен ден на всички празнуващи! Весела вечер на вас и на всички останали!

# 499
Честит празник на всички празнуващи днес!!!

Ние чистихме дружно с Емо, аз украсих къщата, направих коледни меденки и тази вечер у нас е вече коледно и ухае прекрасно на мед и канела  Crazy Heart Eyes. ЮхууHug   bouquet !. Йони не обърна много внимание на лампичките на прозорците и на коледната елха, но аз и не съм очаквала друго на тази невръстна възраст  Grinning.

Мяу, едно голямо  Hug за теб и твоето прекрасно семейство! Ние също няма да си раздаваме подаръци тази година. Единствено Йони намаза 4-5 и то предварително   Wink. Помагаме и на родителите ми финансово освен, че ние трябва да преживяваме през месеца, а и изплащаме няколко неща... Важното за мен е (колкото и да е изтъркано), че сме здрави и че ще се съберем на Коледа да празнуваме заедно 4 поколения! От това по-голямо щастие няма за мен и това е самата истина!

Мики, Мии, Мяу, браво на дечицата!!! Прекрасно ми става като споделяте радостите си!

Слънчи, честита ти именничка! Стискам палци на Кали да няма обриви и да е наред всичко! Така ми се иска и ние да дойдем на евентуална младостка среща, за да се запознаем наживо и да срещнем младежите  Heart Eyes. Би било хубаво  Hug

# 500
  • София
Слънчо, да е жива и здрава майка ти!  Hug
Втората куфня е именно от Арон, абе утре ако е рекъл Господ, смятам да се занеса до Дружба да видя и пипна.  Flutter Не съм се интересувала досега от такива евтини кухнички, у нас всичко е по поръчка.
Мъжо си прави некви други планове да сменя летните гуми със зимни /той пък се сетил/, ама все ще ме вмъкне в програмата си.

Честити месечинки на порастващите днес!

Криси, той нали беше позаслабнал моя младеж, ама сега имам леки... пардон, тежки  Laughing съмнения, че си е възстановил теглото, и даже е наддал. Като цяло е едро момче обаче, спор няма.
Любезна, завидех ти душо, за контакта с възрастни утре.  Mr. Green
Аз пък трябва да готвя пъстърва, рових в нета, ще се фърлям смело и ще пробвам във фолио, па квото стане. Приемам идеи /лесни!/. Hug

Рали, четири поколения!?  Party Много мило и готино!  Hug

За среща съм ЗА, ама и аз неща по бациларниците, май само моловете ни останаха алтернатива.  Mr. Green
Уф, тва дребното повърна и гледам нещо черно, изкарах си акъла докато установя, че са парченца от рекламна брошура! Побелява ми косата прогресивно. Twisted Evil

# 501
Здравейте!

Честити месечинки, именни дни и всякакви други поводи на празнуващите!
   bouquet

Не съм ви чела от петък- първо някакъв вирус ми зарази компа, после имахме гости за уикенда и изобщо не съм сядала на компютъра. Изкарахме два дни на масата, много приятно беше- с добри приятели, хубава храна и мнооого теми за разговори.

Дупенцето на Алето от 2 дни е по-зачервено от обикновено и не минава от никое кремче, ама да видим... Днес й излезе и нещо като афтичка от външната страна на устничката. Не дава индикации да я боли, не знам от какво се пръкна- дали се прехапа като дъвече някоя играчка, дали е нещо като стреснушка... newsm78 Ако не мине тия дни ще ходим при доки да погледне.
Сега ставам, после ще чета назад. Прегръщам ви! Липсвахте ми!  Hug

# 502
Ника, пъстървата във фолио я правя така:
Осолявам, поръсвам вътре с подправки - чер пипер, босилек, каквото ти харесва...може и чесън, но не слагам босилек, слагам резенчета лимон вътре и едно две отгоре, парченце масло или малко зехтин (вътре), увивам и пека на 220 градуса около 15-20 минути! Или проверявам кога се е позапекла..
Гарнитурата на вкус...

chef

Забравих, Слънчи, здрава и щастлива да е майка ти! Дано на Калинката и понесе жълтъка утре!

Честита месечинка на Ина, нека расте безгрижна, шастлива и здрава!

Мяуче, браво на Люс! Ха дано утре си сложиш розовите очила, напук на чернотията и обърнеш късмета в твоя полза!

Любезна, да си изкараш по-хубаво от очакваното утре, с лакирани нокти и и грим, да минеш през банята, бееее въобще да се чувстваш много красива и женствена  Hug !

Рали,учудвам се, че Йо не проявява интерес към украсата, та нали всичко ново и различно им е интересно... Кой знае кога ще ти я задърпа  Peace. Затоова ще украсявам по-натам, а и още не ме е споходило коледното настроение...

Нищо няма да казвам за Дейка-Змейка... Утре ще я заведа на контролен... Дано се оправя вече. Но не е зъб, защото вчера я гледа лекарката и каза, че не е от това, а и да не си правя илюзии, че децата вдигат Т, кашлят, кихат и подсмърчат от зъби... Всичко е бацили - вируси или бактерии... Останалото било съвпадение  Mr. Green.

Айде, лека вечер на всички мамчета и дечица!

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 21:15 от s.newa

# 503
Ха добра вечер!!!! Flutter
Честити ходещи крачета на Мии!!! Hug
Мяу браво на Люската,добре те е изненадала  Laughing Hug
Таничка от извесно време и Яворчо започна да се подсича леко(от най-малкото нещо),ама смених крема със Здраве и веднага се оправя...та ако не си пробвала пробвай  Peace
Пеперудке във въпросната оптика кумата съдейства за отстъпка,ако искаш мога да я разпитам и ако може да помогне пак да се възплзваш?Нищо не обещавам ама не ми пречи да питам  Peace
Криси майка ми има проФесионална прахусмокачка за 6000 лв. #Crazy ей как чисти не ми се говори,ама е много голяма и няма как да я взимам да я ползвам  Confused Тя майка ми си е откачена на тема чистота от край време  Laughing
Слънчи почнах да ги ползвам коланите,ама по скоро когато майка ми или баба ми го разхождат, аз продължавам да го вардя клекнала и ми е много трудно,хем ме страх да не падне ,хем той не ще да го държа за ръка,ама не ги долюбвам и туй то  Crossing Arms
Пък е доста самостятелен от както се движи сам,което ми харесва,заслужва си клеченето  Mr. Green
Ей пораснаха ни децата,скоро започват първите рожденни дни на темата и много се вълнувам!!!!!!!!! Heart Eyes
РалиПо я метни рецептата на тез коледни вкусотиики  Mr. Green
Аз риба няма да готвя,племеницата е Николета та ще ям наготово  Mr. Green

# 504
  • София
Нев, мерси много, ако вземе и да станееее  Joy Ще споделя утре, де.  Laughing
Как е Деа? Борко е пушка и утре ако е добре и през нощта, разбира се, ще си ходи на градина.
Мики, всички дечица са така - в момента в който проходят не дават да ги водим за ръка, защото им нарушаваме равновесието. Знам, че сърцето ти се обръща по 1000 пъти на ден, но като задобрее в ходенето ще започне да ти дава ръка.  Hug

Искам и аз хубава прахосмукачка, дето пере, чисти прозорци и всичко останало, абе с една дума искам Рейнбоу. Позитивния ми вътрешен глас ми шепне, че ще я имам, а негативния - на кукуво лято.  Joy
Чакам да ми се изсуши прането, децата са наредени по леглата и ме чакат да ги сложа в ред и мисля некой филм да изгледам и аз и бездруго си кукувам както винаги сама, мъжо е на работа.

# 505
Ника, аз понеже не съм родена за готвач  newsm50 редовно успявам да залепя рибата за фолиото, та му хванах колая Mr. Green като я поставям върху "канапе" от лимони, демек плътно нареждам много тънки резени лимон и тогава я слагам, слагам и отгоре, че ми писна да я сервирам с лъжица или пък с пърчета фолио по нея  Blush(загори тенджера съм явно)
Криси, две мои приятелки се кооперираха преди години на този прословут Рейнбоу и до днес си го ползват мирно и тихо (акционерките са 3 ).  На мен ми беше кисело гроздето тогава и малко съжалявам, че не се включих Rolling Eyes ама се оправяме и без него Tired
Неви, дано е все по-добре Дейка. А за отречената от педиатърката ви връзка зъби - неразположение, то никой не твърди, че няма нищо друго. Идеята е, че по време на образуване и растеж имунната система рязко отпада, развива се кавото се развива, за ден-два-три реанимира и преборва каквото там се е лепнало и няма нужда от намеса  Peace
Пина, да ти е жива и здрава бебката  Hug

Танче, защо не пробваш със свинска мас (боже маз ли се пишеше, е вече съм трагична Cry ) бе. Аз често прибягвах и до нея преди и все е оправяла гъзетата  Hug
Забравих да поздравя май Пеперудка и Мии за напредъка на дечицата Blush БРАВО!!!  Hug

# 506
Аз искам да питам нещо...
Утре свекърва ми ще пълни шаран  Shocked Crazy ... Е, нали помен уж прави, та затова се хваща един път в годината да сготви нещо У тЪз къща, всъщност два пъти и на рожденния си ден  Mr. Green ..., та питанката ми е отделих малко от него, от към опашката, мисля да я сваря, да я обезкостя и да я смеся с картоф и целина!? Дали мога да давам на Ина шаран? Как мислите, вие ще им дадете ли утре да похапнат?  newsm78

# 507
  • София
Пина, у вас ще е весело начи!  Joy Да, ще дам риба на дребния, но той на практика всичко яде, та не го мисля вече.

# 508
Пина, аз дадох паламуд вчера... Не мисля, че има проблем да даваш шаран  Peace!

# 509
Хелоу  Whistling -късно включване от нас,че да не ни забравите
Още си чакаме шейната и опитахме да се повозим с количката навън,но си е приключение.
Таничка, и Крис е с леко зачервено дупе от известно време незнам защо-вече си ака почти само в гърнето  newsm78 -никакви кремчета не помагат,ама той и доста често го ползва това дупе-3-4-5 пъти дневно  Joy
И ние няма да сме по подаръците тая година-добре че вече на КРиско съм взела...
Лека вечер на всички нощни птици

Общи условия

Активация на акаунт