Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря за мненията,които споделихте ,Ника,Любезна,Мяу.  Hug

Прочетох ги като се прибрахме с новия килим. Mr. Green  Друго си е с килим,егати! Много съм доволна,но пък сърцето ме заболя при плащането. Twisted Evil Crazy Ей,няма угодия!  Joy  Анди вече е фурия с лазенето,не го спира нищо! Обича да ходи при обувките в коридора и да яде някоя. Shocked

Да ви питам дали на някой се е случвало при плащане с карта да изпише следното - картата не е валидна за този терминал? Нев,може би ти ще помогнеш?  Wink Не можахме и от банокомат(на няколко различни банки) да изеглим и най-накрая от банкомат на Пиреос банк стана.  Rolling Eyes Какво беше това...Чудя се дали да ходя в банката да питам.  newsm78

Мии,честито прохождане и на Преско!  Hug

Мики,благодаря,мила,за предложението,но мисля,че не е удобно. Hug

И да,и аз погледнах новите февруарки - имат си бебе Мартина! Да е живо и здраво!  Heart Eyes Което ми на напомня,че Албенка този месец става на 1 годинка.А,и Калата на КристинчетоВаско ... Crazy Не мога да наваксам с времето.Чувствам,че то препуска бясно,а, аз съм в застой. Tired

Вики,страхотни снимки и коледно настроение при вас!  Peace Wink

Честит имен ден на всички празнуващи!!!

Лека от мен!  bowuu

# 511
ДУ!!! Laughing
Пеперудке ,не е проблема в твоята карта,вчера някой банки имаха проблеми с постерминалите си.И аз имах проблем на няколко места  Peace
Ще пиша после ,че дребното ме вика

# 512
Добро утро!
Да сложа кафето, пък после да ги бистрим викам аз  Mr. Green :

И с пожелание за един прекрасен ден:

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 08:24 от s.newa

# 513
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!
Да ви е живо името, много здраве и късмет да ви носи!

Честито и на малките ни именици
Никола на Светулка и Никола на Нарцис!
Да растат здрави и щастливи!

s.newa, мерси за кафенцето! Честит професионален празник!

И Андреа вече е от пълзящите бебета, до сега не правеше никакви опити за пълзене, искаше само да ходи, но оная вечер откри новия начин за придвижване и вчера цял ден беше като фурия, край и на малкото ми спокойствие, което беше останало ......  ooooh!

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 09:18 от tanya_g

# 514
Добро Утро ! Честит Празник ! Честит имен ден , няма да изреждам поименно , да не пропусна някой, бъдете здрави  !

Неви , честит професионален празник на теб ! Ако има и други банкери , да се чувстват поздравени.

Чудно кафенце , тенкс !

Пепи  Crazy ( пеперудке ), честит ти килим, снимай , покажи  Flutter ! Да си го чистиш със здраве  Laughing.

Вики, страхотна фотосесия си спретнала на Крис, с много настроение  ! А мен ме мързи да украся къщата  Embarassed, иначе костюм на джудже купих на Стас, ще снинам и аз .

Ефи, включвай се по- често, гледам аз красоти във ФБ , ама не ни забравяй. Сигурно покрай фотографията и децата не ти остава време ,страхотни снимки правиш  Hug !

Мяу  Hug ! Браво на Люсил, оправна мома ...Стас кога ли ще се престраши да се пусне ?! Не че бързам, висенето по пейките ме устройва  Crazy .

Танче , браво на Андреа  Grinning ! Как е майка ти ?

# 515
  • offshore & overseas
Божкее, докато се канех да пиша, мойта мома взе, че заспа на проходилката! Shocked Shocked Shocked Такова нещо за пръв път се случва у наЩа къща. Отивам да я посадя в леглото и продължавам с каквото съм си наумила.

# 516
ДУ
Честит имен ден на именниците  bouquet
Честит професионален празник на Неви и на другите банкови слуцители(ако има такива)  bouquet

Ние сме се оцъклили от 4, 30 тази сутрин и сега се чудя в този студ да излезем ли на разходка или да си стоим до камината? Sunglasses
Черпя ви по случай рожденния ден на майка ми днес, да ми е жива и здрава

# 517
  • София
ДД!

Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави!

Аз май си счупих пръст на единия крак ooooh! Вчера си мислех, че ми се е разминали, но днес ме боли ужасно и ще трябва някак си да ида да ме снимат...уффффффффф. Ама дори и да ми е счупен много се надявам да не ме гипсират, че ще е трагедия ooooh!

Ясен е с 7 зъба. И той не е за уокър още. Забавлява се с музикалната част Crazy...скоро ще и бъдат махнати батериите.

Пеперудка, честит килим! Със здраве да си лазите по него .Laughing

Ние с подаръците приключихме. Ясен ще получи 100 неща от майка ми ( до колкото я познава). Взела му е и шейна. От другите роднини едва ли... Абе, под елхата ще е пълно с подаръци за него. За нас не съм се замислила....

Сега се разрових в камерата да видя каква риба имаме, че шаран нямам намерение да правя. Само аз ще си го ям а и не съм правила никога. Ще се отчетем с филе от хоки Whistling

# 518
 ДУ!
Мерси за кафенцето,ще пийна пак едно виртуално,че Елена и тая нощ се буди на всеки час  ooooh! Няма сън за мен и това е

Честито на всички именници! Да са живи и здрави и с гордост да си носят имената ! Моя татко и той е именник днес,та хайде да ви почерпя и аз за негово здраве

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 19:18 от silvery

# 519
  • София
Стеле, на майка и махнаха и гипса, сега е с шина, боли я още, но определено е по-добре. Благодаря, че питаш! Heart Eyes
А я ти сподели от къде взе музикалната масичка и каква марка е, че и аз се замислям за нещо подобно за коледен подарък на Андреа. Тя започва да танцува в момента в който чуе музика, няма значение от къде и каква е...

mii, да ти е живо и здраво майчето!  bouquet
silvery, честит ти именник! Да му е живо името, с гордост да си го носи!   bouquet

el_P, дано все пак не е счупен пръста! Praynig Ако е много подут, може да е пукнат, но така или иначе ще си мине от самосебе си, само дето дълго време боли ( препатила съм го)

# 520
  • София
Добро утро!
ПисАх, писАх и ми се крашна компа, та айде пак  ooooh!
Днеска Калина пак се събуди в 6, но бързо набутаната в устата цица продължи съня ни докъм 8, добро дете, май ще стане от нея човек  Heart Eyes
Честито на Никола на Светулка и Никола на Нарцис!
Честито на мъжете на Таньората, Любезна, Ники, Силвъри и моя! Ако изпускам нЕкой именник да се чувства поздравен!
Мии, честит рожден ден на майчето ти!
Неви, честит професионален празник! Ако има и други банкери - чувсвайте се поздравени. На всички празнуващи желая много здраве, късмет и успехи в професионален и личен план!
Мяу, четох, четох и не разбрах  Embarassed Люс прави ли сама крачки или само се пуска като стои изправена? Много сладки снимки нейни гледах във фейса, много са  Embarassedи хубави и двете моми! Да са ти живи и здрави и да те ядосват по-малко!  Hug
Мии, честити ходещи крачета!
Ел, пръстите на крака не се гипсират. Лекарите съветват за покой... намери си кой да гледа бебочко, а ти лягай  Mr. Green Мечтииии... Hug Дано бързо ти мине  Hug Praynig
Нев, мерси за кафенцето!
Момичета със сигурност изпускам някого, ама не е нарочно, чавка ми е изпила акъла нещо. Rolling Eyes
Хубав ден на всички, като се посъбудя ще ви пиша пак  Hug

# 521
ДУ!!!

Да вема да се разпиша и аз, че уж ви наглеждам ама време да писане все не остава  Rolling Eyes Embarassed

Честит имен ден на празнуващите, днес и вчера! Бъдете живи и здрави, и да се слави името ви![/b]

Пеперудке, честит ви килим! Така е бързо растат децата....кога бяха 3кг мръвки, кога удариха 11кг  bowuu Васил и той от седмица някъде успява да запази равновение за 5-6-7с, но желанието за ходене го няма  Mr. Green

За всички депресирани многооооо Hug Hug Hug

Ника, вътре в пастървата може да сложиш резенчета, чушка, морков, цвекло. Фоиото няма да залепне ако намажеш рибата с масло/олио Peace

# 522
  • До Балкана
Добро утро!
Честит имен ден на всички празнуващи! Да сте здрави и с много късмет! Честит професионален празник на всички банкери, специално на Неви! И не на последно място, честит празник на всички бургазлии (Деси Hug) !
Мий, честит рожден ден на майка ти!  bouquet
Ех, това Ели, не те оставя да се наспиш, Стефи! Да нацелуваш малката хулиганка, като я погледне човек и забравя за сън и за всичко, нали! Heart Eyes
Ел, да се оправя пръста ти и дано не е счупен! Praynig
Мяуче, Люска те изненада днес, а! И Бо веднъж заспа в проходилката и ме изуми! Mr. Green
Никич, как е Бо днес?
Пеперудке, честит килим! И на мен ми подариха, но много тънък и си мечтя за персийско килимче! Embarassed
Хубав ден ви пожелавам!

# 523
Привет  Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И БАНКЕРИ, ДА СА ЗИВИ И ЗДРАВИ  smile3525 smile3525 smile3525
Мии,Силвъри, честити празник и на вашите майка и татко, да са живи и здрави и да са винаги до вас  bouquet
Веднъж пълних шаран с ориз и моркови, стана убийствен Blush ма само първият път Mr. Green Веднъж пълних с орехи и лук, ами пак не можах да го повторя и добре, че си имаме един близък Ники, та всяка година ни кани на шаранче  Mr. Green
Днес съм по-добре по отношение на гърлото, но и двете деца са все още със запушени носове и това ме побърква  smile3511
Слънчи, МиУото е Чавдар, не е именник и не е банкер (за съжаление) Mr. Green
Много обичам Тин да ми издърпва кабела на захранването от топ-а (нали сме без батерия) вече не ми се пишат откровения Crazy
Хубав ден на всички ви

# 524
 Ел,дано не е счупено и по-бързо да ти минава  Praynig

Танче,Стар беше писала по-назад,че масичката е на Чико  Peace

Мики ето  рецептата за коледните меденки тук

Риба няма да готвя днес,че сме канени на имен ден.В комплект сме обаче с Дългокоска,че няма на кого да я оставим,затова стискайте палци тя да си спи кроъко в другата стая,та да видя и аз нещо от купона  Simple Smile

За подаръците и при нас само Ели ще получи,всъщност и Жоро за рожденния ден 31.12 и без това е прецакан с тая дата,не мога и без подарък да го оставя.Сега като се замисля обаче как да не подаря по нещо и на братчето и сестричето ми за именните им дни,па макар и по-мъничко.Но както казва Рали най-важно е да сме здрави и да сме заедно.И ние 4 поколения ще празнуваме тая година.Миналата година бяхме на вилата цялото фемили,леля,свако,братовчеди и баш на 25ти вечерта спря тока...ми по-яка Коледа не сме имали  Grinning запалихме свещи,стана едно уютно,камината гори...пълна идилия.

Я да ви питам нещо,давате ли цитруси на дребните?Чудя се дали да давам на Ели,да разнообразя малко,че то само банан,ябълка и грозде яде милата

Общи условия

Активация на акаунт