Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Привет на всички и най-хубав празник!  bouquet Mr. Green Hug
Ника,
Специални поздравления Hug  bouquet Здраве, щастие и много любов  bouquet
Много сте ми мили дето си спомняте за нас Mr. Green Набързо да драсна, че подготовката по заминаването и Коледа върви с
пълна пара, превеждам документи, стягам багажи, въобще зимна приказка, дето имаше един виц Mr. Green Mr. Green Също "живучкаме" при нашите, та животът е песен Mr. Green В тоз ред на мисли, ако има някй около Трета градска - Арена може да свирка Hug
Вики,
Прекрасен ти е Криско Heart Eyes А и вие с него Hug Като имаш време - драсни в скайпе-то Mr. Green
Хайде, слънчева седмица - обещавам, че ще пиша повечко от днес Mr. Green

# 526
ДУ!

Честит Никулден на всички! Да са ни живи и здрави имениците!

Аз ще готвя лаврак днес   chef. Винаги готвя риба различна от шаран, защото нещо не ми понася миризмата му, пък и вкуса  Sad... А и като ги гледам как се мятат в пластмасовите контейнери в магазина и лошо ми става  Mr. Green. Не са ми симпатични и това е  Laughing. Миналата година правих пъстърва. Слагам подправка за риба, изтисквам прилично количество лимон, слагам парченца масло и пека за 30 мин. Много ми е вкусна така рибата. Понякога като Неви слагам и чесън.

Вчера ходихме на разходка с Йони и си поспа добре 2 часа на студа  Grinning. Сефтосахме космонафта и му беше супер с него. Много е топличък и удобен. Добра ми е покупката  Flutter.
Днес слънце грее, но си е същия студ. Ще излезем като обядва.

Мики, гледам Стефи ме изпревари за рецептата за меденките. Да ви е сладко! Аз не се отказвам и ще търся пак моята миналогодишна рецепта за коледни сладки, защото станаха разкошни! Как не съм я запазила...

Велв,  Hug! Успешни приготовления за заминаването! Радвам се, че писа   bouquet

Хубав ден на всички ви!

# 527
silvery до скоро и Преслав не беше опитвал цитруси, но като ядем мандарини и портокали такъв вой настава, че не може да не му дам на детето, киви също съм му давала, защото при нас зъбите излизат в комплект със запек newsm78

# 528
  • София
Аз като майка на алергично детенце да кажа  Embarassed цитрусите не са препоръчителни преди 1 г, а за нас преди 18 м. Та внимавайте. Същата работа и с кивито. То кивито е едно семейство с ягодите... май.
Макар че бебоците вече са почти на 10 м, така че ако нямате никакви алергии бихте могли да опитате да им дадете. Но с повишено Фнимание.
Любезна, аз що съм разбрала, че твоето миО е Николай... както казах чавка ми е изпила мозъка, та не ми се сърди  Hug
Аз с миО Николай ще готвя пъстърва. Не съм решила още как, мислех на скара или пържена, ама като гледам к'ви едри рибета ми е дала дамата в Метро ... ще питам какво се иска и ще го мисля.
Сил, к'во им стана на тия дребните - и Калина спа много неспокойно цяла нощ... явно зъбки ги мъчат. Thinking
Вики, мноО готин Криско  Heart Eyes
Гледах Диди на Юху - еми и тя прекрасна! А Дина е истинска кукличка!  Heart Eyes
Пебълс също е разкошна... и Алята... всичките ни бебчета са прекрасни  Heart Eyes
Отивам да се боря с пъстървата  Mr. Green

# 529
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Ники специални поздрави  bouquet
Почерпете се за мойто братче,че днес ми е рожденник

# 530
Честит имен ден на всички Никита! Да ви са живи прекрасните имена и да ви носят само добрини!   bouquet
Ника, специални поздрави за теб!  Hug

Да ви почерпя и за моето Никенце:

Честит рожден ден на братччето ти, Пухи! Много здраве, късмет и любов!  bouquet

Мяу, Слънчи, все забравям да си изразя възхищението как не пропускате да кажете хубава дума за всеки! Благодаря на всички за комплиментите за нашето Теменужено момиче!  Hug

Желая ви хубав ден и весел празник! Отивам да готвя, чистя, пера и т.н....

# 531
  • България/Германия
ДД!

Честит имен ден на всички празнуващи днес и специални поздрави на НикаHug  bouquet

Пухи, честит рожден ден на братчето ти!  baloni

Цитруси не съм давала съзнателно и не мислех да давам преди годинка, но се оказа, че в една плодова каша на Милупа имало портокал.  Embarassed

Дребната от няколко дни не иска да заспива преди обяд, а ми се струва още малка да спи само по веднъж на ден, знам ли...  newsm78 Има ли и други бебоци, които спят само веднъж дневно?

При нас такъв сняг натрупа, че ме е страх да си покажа носа навън, а и не ми се струва достатъчно проходимо за количката ooooh!

Вече официално реших, че до Коледа ще съм приключила с цеденето и по този повод се чудя какво АМ да взема: 2-ка или направо 3-ка, понеже гледам, че 3-ката е от 10-и месец нататък  newsm78 Вашите дечица какво АМ пият?

Хубав ден и весел празник!  Hug Hug

# 532
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Относно рибата - ние всяка година се събираме на Никулден и пълним шаран, та след малко ще почвам. Мъжът ми ми е приготвил два шарана по 2 кила и трябва да се заемам с плънката.

elfie, от около 2 седмици насам Стели отказа сутришния сън(той и без това беше 20 минути) и спи само на обяд, въпреки че става в 7 сутринта. След като вземем в 12 кухнята - яде и заспива. Ами по-добре ми е така и на него също - по -спокоен е и не реве толкова много, защото спи на обяд по-повече. Ние се кърмихме до 9 месец и от 1-2 седмици сме на АМ.Купувам NAN 3 и съм доволна.

# 533
  • София
Привет!  Hug

Честит Никулден на всички празнуващи!   bouquet Честит празник на бургазлии и на банкери!   bouquet

Аз съвсем изфирясах, станала съм в 5:30, това моето не спи хич!  smile3507

Обаче си направих кафе и си го изпих с кеф!  smile3534

Не мога да ви коментирам, въпреки че ви изчетох изцяло, просто не мога да си събера мислите.  smile3537 Обаче искам да благодаря на всички, които се изказаха ласкаво за моята госпожица и специално на Слънчи, която го направи 2 пъти за последните 2-3 дена.  Mr. Green

Много прегръдки и стиснати палци за който има нужда!  Hug

# 534
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДД, д/мами  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  Hug ДА ВИ Е ЗДРАВО ИМЕТО И ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ   bouquet

Да ви покажа и моите сладурани Simple Smile

Лек ден Simple Smile

# 535
 Здравейте!

Искам и аз да честитя празника на всички празнуващи имен ден днес! Да са живи и здрави и да им се слави името!  bouquet Ника Hug!
 Не мога да изброявам всичките ви близки, много хора са почерпили, весел празник и наздраве!

Честито и на бургазлии и на банкерите! Неви  bouquet - много лични и професионални успехи!

Благодаря ви, момичета, за пожеланията ви за банкета. И аз смятам, че го заслужавам и отивам да купонясвам, та дано забравя сивото ежедневие. Благородно завиждам на тези от вас, които си имате своите развлечения (спорт, танци, козметик, фризьор, срещи с приятели). За мен тези неща на този етап са химера, та затова се радвам толкова на това събитие.

На мен още не се е паднала честта да приготвям трапеза като за Никулден у нас. На този ден винаги сме у свекърите. Някак си традиция стана това и аз не мога да се похваля с кулинарни умения по въпроса за шараните Sunglasses.

Иначе днес бая позачистих вкъщи, чак съм горда от себе си bowuu. Остана ми банята, но трябва дребното да заспи.

Днес бебЕлия бе почерпена с първата й риба. Еми хареса й. Приготвих я с ориз и домати. Следващия път ще е с картоф, да видим дали пак така ще я хапне.

Нещо се вкисна в проходилката..., и пералня имам да простирам....

Хубав ден и приятна вечер!

# 536
  • някъде тук
Честит Никулден на всички именници! Нека със здраве носят името си! Hug  bouquet

Ние с Жоро се разходихме наобяд почти 2 часа навън,много освежаващо ми подейства Simple Smile Само дето моето диване вече почти не иска да седи в количката Crazy
И ние ще сме при мама на рибка така ,че и аз няма да готвя днес Laughing Рибата ще бъде от нас нали мъжо е рибар, та се е погрижил да има прясна рибка.

# 537
  • Бургас
Привет.  Hug

Честито на Никола на Нарцис,на Никола на Светулка и на  всички празнуващи !  Много здраве на всички ! Hug

Ника, ако ти празнуваш ,много гушки и за теб !  Hug

Аз не успях да изчета всичко,благодаря за палцестискането, нещо пропаднаха нещата,но не губя надежда.  Party

Мяу, случката с Люсил много ме развесели. Не я ли наснима? Да я нацелуваш от нас.

Ла Вида Лока,искаме още снимки на твоите красавици !  Hug

ЮХууу, Диди е прелестна ! Hug

Мики, Мии, браво за проходилите малчовци ! Правихте ли питка?

Мен пък непрекъснато ме питат дали ходи вече Димана... , а пък тя е толкова добра в пълзенето ,че като я хвана за ръчички я мързи да прави крачки,а преди правеше.  Mr. Green

Елфи, Димана беше на Нан 2-ка и взех 3-ка,но е с някаква нова формула и е по-гъсто и трябва да се пие с голям биберон,а тя се дави. Та се отказах и сега е на Аптамил 2-ка.

Балеринка,наистина е чудесно ,че ще си на банкет. Да се наконтиш, да седнеш на маса,да ти сервират, после да поденсиш....хубаво звучи и на мен ми се прииска ...  Mr. Green Hug

Мм,това е засега,че имам да гладя.

Хубава вечер !  Hug

# 538
Елфи, нашето педи ни посъветва като стане на 10 месеца да минем на мляко тройка (Аптамил давам и съм много доволна). Йони спи също по веднъж на ден след като обядва по 2 часа.
Цитруси сурови не съм давала, само като съставка на пюре. Умишлено и аз не бих му дала преди годинка.

Йони навръх Никулден си изяде 220 гр рибно пюре на Хип с огромен кеф, а преди 2 седмици не пожела да близне  Mr. Green.

Рибката ми е готова за във фурната   chef.

Приятна празнична вечер!

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 17:39 от Ralipo

# 539
  Разходихме се хубаво навън почти 4 часа,на слънчице е доста приятно.Еле поспа даже малко,аз напазарувах някой неща за нея който ми бяха необходими и съм супер доволна.
 Оххх,с тия цитриси,как ме гледа милата като хапвам  Sad знам ли и аз може пък все пак да пробвам да й давам по малко  newsm78,ако проблема е само алергията,не мисля че ще има,нооо...

Общи условия

Активация на акаунт