Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 425
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • До Балкана
Писах, писах 2 пъти вече и всичко отива по дяволите!!! #Cussing out
Ха, здравейте!
Стефи, честита придобивка, със здраве да си я ползваш и безаварийно! Hug Моря я тази гад и още как! Отидох сутринта на док и ми изписа нещо, което мори всичко, да видим сега...!
Ника, честито зъбче на Макс! Безпроблемно да излизат и другите, да са белички и здравички! Hug
 Не съм сама в мъката си да оставя едногодишно! Благодаря ви за подкрепата момичета! Няма начин да сме здрави, а ще наваксаме в почивката! Heart Eyes
Пухич, честита ви прическа, ще чакаме снимки! Grinning
Хубава вечер! Hug
ПП. Щях да забравя! Честит 8-ми дек. на всички, които празнуват!

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 18:52 от Dallcheto

# 631
 Party И аз да спечеля веднъж Party
току що получих смс,че печеля една от празничните вечери на якобс Grinning
утре ще звъня на някакъв номер да видим как ще си получа наградата

# 632
  • София
Дари_Гери, по въпроса с разнообразяването на менюто - днес дадох на Ели овесени дки, които предварително бях накиснала в кисело мляко. Излапа ги с огромно удоволствие, въпреки, че бяха без захар и сушени плодове, само ядк и имляко. Опасявах се, че няма да ги иска, защото няма нито един зъб още, но те се бяха размекнали перфектно и както казах, малката ги омете с учудващо голям (за нея) апетит.

Мяу, много точно си го казала това, че за отбиването трябва и таткото да помага. Моят приятел от време на време почва да негодува, че Ели спи на спалнята между нас и натъртва как "Трябвало да я отучим". Обаче като му кажа: "ОК, веднага щом си легнеш с нас в 8 часа, за да се борим заедно с ревящото бебе, докато се изтощи и си заспи в кошарката", изведнъж замлъква и не отваря темата до следващия месец.  #Cussing out

# 633
Party И аз да спечеля веднъж Party
току що получих смс,че печеля една от празничните вечери на якобс Grinning
утре ще звъня на някакъв номер да видим как ще си получа наградата

smile3501

Браво на печелившите!  Grinning И аз участвах, Пухче, но не се надявам на успех  Mr. Green. В игри просто не печеля.

Мерси, Мики, Слънчи за съветите и останалите за мнението!  Hug Hug Hug

Стефи, честита кола! И аз по същият начин се уредих като теб, но трябва да се сменят първо едно, две неща по нея, а и най-важното - трябва да взема малко опреснителни уроци, защото книжката ми датира от 2000г., но опитът ми е оскъден поради липса до момента на собствено возило  Peace. Иначе ще ми върши перфектна работа - малка и компактна.

Йони си има шейна от вчера и чакаме снега  newsm68.

Да кажа за Косато-то и зимата  Grinning. По принцип количката е мнооого маневрена и минава през всякакви препятствия, но за зимата не е препоръчителна...Една приятелка, с която се разхождаме много често  я има и ме отказа да сменям количката баш зимата и каза, че миналата зима се е измъчила с тази количка. Ние ще си караме с комбинираната и шейната. А на пролет може въобще да не иска в количка Йони  Wink. Както дойде.

# 634
Аз четох, четох, ама малко по диагонал и така и не разбрах къде пише че Стеф има нова кола. Въобще гледам, гледам и нищо не виждам... Но честита да и е де, ако има!?
На мен ми е тъпо на квадрат и затова се свивам в ъгъла да мълча.
Бързо оздравяване на болните и честит празник на вечните студенти! Еле като мен! Mr. Green

# 635
  • София
Ние току-що влизаме, голямо миткосване беше днес, видях и Ради на път за поликлиниката - Ради, как е Али?

Благодаря ви на всички за честитките за моя Еднозъбец, за моя радост не сме разбрали как излезна, не дава признаци на дискомфорт някакъв.  Grinning

Да кажа и аз за това Косато - не е проходимо в сняг, иначе е хубаво и леко, на брат ми близнаците се тъндуркат в такова.  Peace

Еййй, Пухче, честито!  Hug Много се зарадвах за теб, все едно аз ще ходя на готина вечеря!  Crazy  chef

Максо яде овесени ядки мнооого отдавна, но като съставка в готови каши, трябва да почна и у нас да му правя, защото винаги имаме налични разни такива ... конски манджи.  Laughing

# 636
ДВ! Grinning
Рали шейната изглежда супер ,дано скоро успея и аз да купя  Mr. Green
С малко мъка успях да го ударжа Явор до 20:30  Blush Та има надежда постепенно да получиме желния ефект  Praynig
Бисквитената торта пък е станал супер,въпреки бучкавия крем-Явор си хапна добре.
Пожелавам ви лека и поспалива нощ,а ако имам малко късмет утре ще усъмна в по приличен час  bowuu

# 637
 Пухче,хайде честито!!! Да хапнеш и за нас Simple Smile

Рали каква шейна взехте?

Ники,честито ви първо зъбче,дано и другите така лесно се покажат!

Мики дано напаснете режима,че и ти в чудо се видя с това ранно ставане

Далче,само така,виж му сметката на бацила

Овесени ядки един път направих,но не ги хареса Ели,но то и аз хич не го харесах.Може да се пробвам пак обаче тия дни

За количката няма да я сменям поне докато има гаранция нашата  Mr. Green но все пак е хубаво да съм подготвена за след това.Въпреки че според мен март,април Ели в количка не ще мога да я удържа.Ще спестим един разход,ако е така  Wink Изобщо мисли за нас детето,кърмим си се успешно и АМ не купувам,пюрета не ще и за тях разходи няма..еФтино ми излиза това дете

Аз четох, четох, ама малко по диагонал и така и не разбрах къде пише че Стеф има нова кола. Въобще гледам, гледам и нищо не виждам... Но честита да и е де, ако има!?

Joy Има Бръм "нова" трета ръка,мой набор  Mr. Green но пък много здрава и стабилна,сега само да посвикна да я карам с Ели вътре.Мисля си и аз,че ще ми е голямо улеснение,особенно пък сега в студеното време.Благодаря ви момичета,за честитките по тоя повод  Heart Eyes

# 638
  • До Балкана
Хайде, Мики, наслука!  Hug
Рали, шейната е супер, а и Йони е толкова доволен! Heart Eyes
Лека и спокойна нощ! newsm46

# 639
Привет   bouquet
Имам план да водя малките утре при ДЖИПИ-то, че не ми харесва Тински как хрипти, дано да досадя на лекаря с безпочвените си притеснения Rolling Eyes
Между другото, вчера бяхме при един док, според който на деца под 12 месечна възраст не бива да се дава вит. ЦЕ newsm78
Лечението му на мойте проблеми за сега /24 ч./ дава резултат, от седмица не съм била толкоз добре Thinking, та съм склонна да му вярвам Laughing
Инак : Тински също  суче по цели нощи от как се разболя Sad около 4-5 пъти между храненията в 20.00 и 6.00 Crazy
Пухич, Сивъри ЧЕСТИТООО  Hug
За изграждането на имунитет, според нашият лека за таквоз чудо може да се говори едва на 3 годишна възраст Crazy, според мен не може да се обобщава, всяко дете си е различно  newsm78 Мойто като е цяло лято на хладно и на чисто , не излиза от водата, храни се здравословно и много се движи, има достатъчно "градински" и "училищни" каки, та цъфна и завърза  Tired Познавам деца , които са бледи,злояди, и каквото се стиш там, па вирус ги не тръшва  Mr. Green
Ха, тази количка е 1:1 с моето Бертони, само дето няма чувалче, но аз си имам наследствено Crazy
Всичко друго забравих, сори, ама  "бойдисвами" един дядо коледа и си скъсах нервичките с тази малка лисица, дъщеря ми...
До скоро  Hug

# 640
Стефи, тази

Даже поръчах и за приятелката ми с Косато-то, чиято дъщеря става на годинка в понеделник и сме на детски РД.  Grinning

# 641
Пухенце, честита ти награда! Мен хич ме няма с късмет- никога нищо не съм печелила. Браво за банкета! Ще се поразведриш.  Честита прическа на Сисони! Много е сладка! Hug
Любезна, аЙ дано притесненията ти наистина да са безпочвени! Hug
Рал, готина шейничка! С кеф да си я ползвате!  Wink И Ники иска да купуваме на Аля, ама ще видим дали ще ни огрее. Прати едно линкче на лични да я разгледам по-хубаво, ако може!
Сребренке (silvery), йоФтина мадама сте си родили!  Wink И аз ще карам с Малибуто, докато ни изостави.
Мики, успех в мисията! Дано Яворчо поспи до по-късно утре. Моята госпожица днес стана в 7:30, заспа в 11:15 и откара до 13:40 и това й беше спането за деня. Вечерта се изкъпахме, нахранихме, тя задряма на гърда в 21ч. (което вече не й се случва често), само я сложих в креватчето и отцепи... Да видим утре кога ще цъфне! Последните дни спи до по-късничко- 8:30-8:45ч.

Момичета, не се оплаквам изобщо от Алето- лесно за гледане бебе излезе.  Wink Laughing Не, че си няма кривинките и лошотийките (например като новородено малко спеше през деня, от 3-месечна е все в ръцете ми и подскача, не я кефи много да стои в количката, инати продава и т.н.), ама кой си няма. И после съм нямала късмет! Имам! Случих на бебе-мечта!  Laughing Шегувам се! То е ясно, че за всяка майка бебчето й е най-съвършеното- аз просто съм имала късмет и да е спокойно, неревливо и непробудно спящо нощем. И Слънчи- не вярвам бебтата да ги раздават по заслуги- чиста проба шанс.   love001 Неви, благодаря, миличка! Дай Боже всички да сме живи и здрави! Да минават и при вас скоро неразположенията на Кокича и Дейка!  Hug

За памперсите- ние още преди месеци сменихме Памперс за Пуфис и проблеми нямаме. С Памперс се омазвахме до ушите с ако.
Ел, и аз съм така с шофирането. Имам книжка от 2005-та май, ама хич не карам, дори и нямам жеалние. Вярно, че понякога ме е яд, че нямам достатъчно самостоятелност, ама докато не си купим по-свястна кола няма да стана редовен шофьор и туй то! smile3516 Искам отделна кола за мен, по възможност малка, с 5 врати и опреснителни курсове, та едва тогава се навивам да шофирам и бебе да возя.

ДалчеHug !
Гледах във ФБ едни снимки на Теди и Алекс- прелестни сте, момичета!  Hug
Ника, честито ви зъбче! И на нас тия дни ни проби, ама 3-тото, вижда се и 4-тото.
Карли, хубаво ме науми за овесените ядки. Трябва да пробвам Аленцето дали ще ги папка.

Оле, аз се поолях! Простете! Желая ви спокойна нощ  smile3524, а може и любовна luvbed!

# 642
  love001

Здравейте!!! Искам да знаете, че ви чета и следя Naughty всяка вечер, но нещо не ми се пише Thinking
Иначе сме добре, дребното вече прави по няколко крачки....но има време да го наречем-проходил.

Стискам палчета за всички болни дечица, дано се оправят по-бързо!

# 643
Малко снимки на Ина: http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-10-meseca.546849.21696365
Ето снимки на шаловете: (само, дето се чудих къде да ги кача и направих нов албум  newsm78 Embarassed ), не са кой знае какво, но нали аз съм ги изплела и ми е много мило...  Heart Eyes
http://fevruari2010.snimka.bg/maternity/shalovete-na-pina-preslav.555039

Танче, сладко Алексче си имаш и пак със страхотна шапка! Мноооого е готина!  Hug И моята Инка лесно се гледа в сравнение с батко й...  Crazy Сигурно момичетата са кротки като бебета, но послеее...  Mr. Green Ще видим, да са ни живи и здрави!  Heart Eyes
Любезна, и аз съм го чувала това за вит.С- то, че на бебета не се дава, много им натоварвал бъбреците! Пък и за по- големи деца не било хубаво много често да се пие, наистина само при нужда! Казвал ми го е лекар, и ми даде пример даже с 12- годишно момче, как въобще са му забранили да пие вит. С... Naughty
Мики, дано поспи Явор по- до късно, че и ти да си починеш!  Simple Smile
Ника, голямо митлосване сте направили! КаквоЙ тУй нещУ? Crazy  В осем  и половина ще се прибирате с малко бебе...  Mr. Green  Ех, че нямаш свекърва в къщи да й даваш отчетии... Wink  Hug
Ralipo , много хубава шейна! Със здраве да си я ползвате!  Simple Smile
Пухич, честита награда!  Hug И на мен никак не ми върви в тези игри, никога нищо не съм печелила!  Rolling Eyes Колко Маги-та им изпратих, всяка седмица по два плика, е... не, че и се набутах по телефона да им звъня, че нещо "таблицата на печелившите" не ми се отваряше... Tired Майка ми е фен на "Малките тайни" и ми носеше пакетчета, но вече й казах да ги хвърля, отказах се...

Лека и спокойна нощ, момичета!  Hug

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 00:29 от pina_preslav

# 644
 Рали а марка,модел нещинко  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт