Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Ей изчетох ви, но задрямвам вече,труп съм от митлосване тези дни бяхме на чудни разходки.Много мъчно ми става ,като чета за болнички деца ,Любезна ,измъчихте се дано вече минават гадните вируси.Когато аз бях дете нямаше толкова вируси ,но аз бях най-болнавото дете, настивах лесно карах ангини и пневмонии,майка ми в чудо се виждаше държеше ме не под похлупак ами казваше ,че ако има едно лесно ще ме глътне Shocked,но аз си боледувах и така докато завърших училище.Сега да не казвам голяма дума ,но боледувам много рядко.Сигурно си е до организъм,но и болестите ми се виждат по-различни.Да стоят далеч от децата ни  Stop
Ника,честито зъбче да растат и останалите така безпроблемно и да са здрави и бели!
Днес дадох стерилна урина на Васката,че пак ме глождят разни съмнения .Откакто изкара бактериалната инфекция съм все на щрек ,струва ми се,че когато уринира струята прекъсва на няколко пъти .Дано всичко е в норма !
Новото при нас е ,че тази вечер младежът се пусна няколко пъти и прави 4-5крачки сам.Такава радост не съм изпитвала,но вие ще ме разберете.
Бре аз станах досадна .Хайде лека нощ , аз съм от кърмещите по н-пъти на нощ та ще чакам по-добри времена,защото спейки не се научих да го правя.

# 646
  • София
Подозирам,че ме ползва за биба... Crossing Arms Но какво да направя,да му се не види?! Обвиняват ме,че така съм си го свикнала и грешката е у мен,но къде е тънката граница между успешното кърмене и кърмаче-манияче?! Rolling Eyes

Пеперудке, аз не подозирам, а съм убедена, че и мен синът ми ме ползва за биба. Но и за още толкова много неща, чеее съм на едно категорично мнение - кърменето е най-вълшебното нещо на света... За разлика от Касиопея, аз давам твърда храна само по 2, максимум 3 пъти на ден. Но не защото съм стисната майкиня, съвсем не! Просто по толкова ми иска Симеончо. Не съм си поставила ограничения докога ще се кърмим. Мечтая си да е 2-3 години, но човек предполага, Бог разполага...
Синът ми от седмица пролази, затова съм толкова нередовна тук. Виждам на приключване е и тази тема. Mr. Green

# 647
Стефи ето ти я шейната  bowuu http://www.sportdepot.bg/products/ski-kanki-snowboard-sheini/she … heini/2221-sheina

Ние имаме такава, но нямам още впечатления, до колкото си спомням, Слънчоглед беше пуснала линк на нея преди време, каза, че е добра Simple Smile

# 648
Добро утро мацки!

Мики, май успя да поспиш, а? Дано да е така!

Ето едно кафенце, особено ще е нужно на нощните птички:

Ще се включа по-адекватно малко по-късно, че Деа реве...

# 649
  • София
Добро утро мами!

закуска

Такааа, сега да се изкажа  Mr. Green
Любезна, Неви, как са дечицата?  Hug
Рали, Кристинче - много е готина шеийната, но имайте предвид следните нЕколко неща: 1/ ръсят тротоарите със сол и в тазви връзка шейната не върви на плочки; 2/тоз никакъв колан е никакво предизвикателство за изправящо се дете... още ми топли как с 3 точков колан кака Софи се изправяше и аз пресичайки я натисках по главата за да кротува... Whistling  Да си я ползвате със здраве и кеф дето са вика  Laughing
Ел, имам силна фотографска памет, затова ви споменавам всички Simple Smile А и на всеки грижите, щом са споделени тук, за мен са с еднаква сериозност  Wink
Криси, к'во става по "ония" въпрос в кърмаческия форум?  Mr. Green Стискам ти много палци скоро да ни се похвалиш  Heart Eyes
Пина, тия шалове не знам колко усилия отнемат, но са страхотна идея за бизнес  Mr. Green Разкошни са, а Ина е тоооолкова сладка! Като я види човек и му иде да я намачка, да я нащипка  Heart Eyes  Преслав и той голям красавец  Wink
Пухи, супер, да ти е честита наградара! Аз не участвам в такива игри, никога не съм спечелила дори кламер  Stop
О, Танче, далеч съм от мисълта, че децата имат дефекти  Hug Шегувам си се аз, а Алето наистина е сладко ангелче. За номер 2 бебе, още преди да се знаеше каквото и да е, исках само да спи нощем. Е, не би  Mr. Green но е такава сладурка мамина Калина  Heart Eyes
След малко пак, че нещо истерясва ...

# 650
Добро утро !

Ей, много сте чевръсти , кафета - закуски, мммм.... Благодаря  Heart Eyes !

Сил, честита ти кола! Пухче , на теб честита награда ! Със здраве да си ги ползвате  Grinning !

Пина , и щерката , и шаловете са прекрасни  Hug !

На мен шейната на Рали и Кристинчето ми хареса , ние имаме една от Рая, само трябва да я намеря ! То не се знае сняг тук дали ще видим , ама....

Кристинче, ех, наближава първият РД , а  Grinning ?

Любезна, чакаме те с добри новини от прегледа ! Айде оправяйте се вече !

Ника, честит зъб на Макси !

radost 76 , браво на Васко. Щом веднъж се е пуснал , все по умело ще крачи  Grinning ! Дано резултатите от изследванията са добри !

# 651
ДУ!  Heart Eyes

Стефи, оттук я поръчах http://www.onlinetrading.bg/product/detska-sheina-alpen-bambino.html

Слънчи, мерси за предупрежденията  Hug. Ние живеем до парка, така че по тротоари няма да се движим. Колкото до изправянето - Йони е кротък и където го сложа, там седи, милият ми той Wink.  Heart Eyes Не е от щурчовците. А колана е колкото да не се изръсят по пътя. Виж, за укротяване едва ли върши работа  Mr. Green Hug.
От утре ще се споделят реални впечатления  Grinning.

# 652
  • София
ДУ!  Grinning
Тази нощ спахме.  Crazy Е, верно, че спахме заедно, което за мен е трагедия, но поне хремата ни понамаля с дребното.

Любезна, айде дано са ти напразни притесненията, ще чакаме да кажеш какво е казал док!  Hug
Радост, браво за първите стъпки!  Hug Не се шашкай за урината, и мен дълго време ме гонеше параноя след уроинфекцията на големия.  Peace На няколко пъти излизаха разни бактерии, нетипични за там и при повторно изследване в друга лаборатория се оказваше чист, така че и при вас всичко ще бъде наред!  Hug за прекъсването на струята - при всички деца го има, но понеже са с пампа - не обръщаме внимание, чак като махнахме пампата установих, че и при големия е така.  Hug
Рали, честита ви шейна, със здраве да си я ползва Йони!
Кристинче, радвам се, че писа и че Кало е пред прохождане!  Hug
Слънчо, споко бре, третото ще спи като ангелче!  Laughing
Пина,  Blush той големия умирга да ходи по тъмното и редовно му угаждаме.  Blush
Много са ти хубави шаловете, а децата ти са просто прекрасни!

М/у другото, забелязали ли сте, че има разлика в нощния сън м/у кърмените на поискване и на режим.  Rolling Eyes Сега се събираме с 5 майки, всичките деца са ни 2010 набор, 2 от тях са кърмачета, но на режим, другите сме на АМ. Ми кърмачетата спят също по цяла нощ, даже едното редовно изкарва по 13 часа, казва майка му. Rolling Eyes Хранят ги строго на 3 часа, ако писнат преди това - чай.  Rolling Eyes С наддаването нямат проблем - и двете са дундави бебета.
Като цяло са точно така, както  описва Танчето.  Hug

Уф, нападам банята и изпълзяваме навън, че много работа ме чака, искам да гледам пердета.

# 653
  • София
Хехе, Ники веднага опровергавам Simple Smile
Ама то е за да потвърдим правилото: Софи беше кърмена на режим, отби се на 6 м както по книгите пишеше, насилвах и кърмих до 7 м. Еми ич не спеше, говедцето мамино, до 3 г имаше нон стоп смущения в съня  Rolling Eyes
А колкото до номер 3 - сори, нЕмам сили, а и тази година ставам на 35, та вече съм ... немлада да кажем  Crazy
Снощи за вечеря сготвих на Калина картофи с праз - еми хем на парченца беше, смота го. Добре, че й оставих и днес за обяд.
Да ви се похваля - Калина яде яйце безпроблемно, на 2 ден докарахме 1/4 жълтък, до края на седмицата ще й давам всеки ден, белким качи малко.  Mr. Green
Рали, аз казвам, ама моите и 2те моми са големи диванета, хеле пък голямата. И понеже по-диво дете от Софи наистина до момента не съм виждала, вземам предохранителни мерки... ooooh! Аз като видях Бо на Ники и не можех да повярвам, че има такива деца! Еми седна си детенцето на пейката и не мръднА... Ники златно дете имаш!  Hug

# 654
Неви не точно,стана в 6......ама 6 е п-добре от 5  Mr. Green
Благодаря,че попита  Hug Е доспах си от 8 до 9:30,пък Явкта още спи .
Ника и Явор спа при нас от 4 до 6,ама не ми пречеше де,просто след като си изпи млякото ме домързя да го местя  Grinning
Рали сняг ли очакваме утре?

# 655
Момичета днес е Св. Ана,ако има празнуващи честито!!!!  bouquet

# 656
ДУ, мацки!
Мерси за кафенцата и закуската! Hug

Честит имен ден на всички Анита! Да им е живо името и да им носи много радост, късмет, здраве и пари!   bouquet
Днес е и най-големият женски празник- празник на майчинството. Да си пожелаем да сме добри майки и да отгледаме в здраве, мъдрост и любов своите деца!

Честит рожден ден и на нашата мома-англичанка Вики!   bouquet Бъди здрава, щастлива, обичана и заобиколена от любимите ти хора!

Сега оивам да правя грисче за закуска. Хубав ден!  Hug

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 10:25 от Таньорчето

# 657
  • София
Добро утро!

Вики, честит рожден ден!!! Здраве, щастие и успехи ти пожелавам!!!

Честит празник на именниците!

МИки, добре, че го сподели, че най-добрата ми приятелка се казва Ана и аз всяка година забравям да и честия.

И ние ме ранни като всяка сутрин, даже вече бяхме навън, и се прибрахме защото заваля. В момента грее слънце Crossing Arms Дават го да навали сняг тази вечер.

Рали, много е хубава шейната. Дано скоро я изпробвате. Май и ние ще се сдобием със същата.

Пина, прекрасни са ти дечицата. И шаловете много ми харесаха.

Любезна, чакаме добри новини Hug

# 658
Привет, два дена не мога да опра до компютър  newsm78 .
Ника честито ви първо зъбче Hug
radost 76 Честити ви прохождащи крачета, уникален е момента, още по-хубаво ми става като гледам баща му и брат му как му се радват като се пусне и тръгне сам. Hug
Честит имен ден на всички Анита!  bouquet
Моето дете нещо се "повреди" тези нощи заспива като чук към 8,30 и като се оцъкли към 10 наспан, стой та гледай до към 12 си играем, в резултат на което съм като бита сутрин, щото пак си става към 7. #Crazy после до към 11 ако не сме навън се гледа сам в кошарата за да зготвя на домашните и да поизчистя.
А днес понеже много се канех да излезем и при нас заваля дъжд...
ВИКИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 659
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДД, д/мами  Hug

Честити коли и шейни Simple Smile За първото - имам книжка, а и кола имах, ама не се престраших да карам  Embarassed и след като седя една зима пред блока, и слизах само да я припалвам, мъжО постави ребром въпроса Simple Smile : "Или я карай, или я продай!" ... Е, продадох я, щото искам автоматик Simple Smile А беше много хубаво рено туинго Simple Smile За второто - (шейната, де Simple Smile) Ами ... май няма да я бъде в градски условия Simple Smile Чували и на Витоша Simple Smile

Ника, честито зъбче  Hug

Мерси за каЙфето и закуската Simple Smile Имам нужда и от двете ... ама, когато сколасам, де Simple Smile

Вчера през нощта някой ми беше сменил детето  Joy През целия ден киселяк и на ръце ..., че си позволи и вечерта да не иска да си играе с татко си и кака си, а да се дере за мен ... Ей, не съм свикнала на таквоЗ чудо ... седи си в кошарата, играе си с играчките, слуша ZRock ... и се "виждаме" само за хранене Simple Smile Като не я чувам по бебефона - значи спи и й метвам по едно одеалце ... А вчера нещо ... не на мен тия Simple Smile

Бяхме на консултация: 8700/72 (+ 400; +1) - добре е Simple Smile Лекарката каза, ако смятам, че наддава добре  newsm78 да не ходим януари, а направо на годинката Simple Smile Дано да сме здрави, че да се видим чаааааак февруари Simple Smile

Ей, пропуснах ...

Вики, честит ти ден  Hug Да си много здрава, обичана и щастлива Simple Smile

Лек ден  Hug

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 10:41 от la vida loca

Общи условия

Активация на акаунт