Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 397
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • някъде тук
Добро утро Hug

Мерси за кафенцето и закуската Hug
Честит имен ден на всички които носят името Ана  bouquet Това ме подсети ,че племенницата ми е Ана Laughing

Аз снощи направих гаф Rolling Eyes взех млякото на Хип "Лека нощ" в сините кутии и Жоро оказа да го пие,категорично ooooh! За да не си легне гладен му направих от розовия и него ми го отказа. Баси колко съм тъпа защо реших да му сменям млякото, хубаво си го пиеше Tired Сутринта мислех ,че ще е много гладен и ще го изпие, да ама не изпи само половината,сега незнам какво ще му правя ако не иска мляко Rolling Eyes
Да не забравя да ви питам в събота сме канени на рожден ден,Обачеее  детенцето беше болно от шарка преди две седмици ,майка му твърди ,че и е минало вече  Rolling Eyes Аз мисля да се въздържа от ходене, страх ме е пък  и аз не съм карала шарка като малка .
За шейна и аз се чудя каква да взема още newsm78

Отивам да простирам ,че имам две перални  и после излизаме навън newsm68

# 661
  • София
Бела, спокойно можеш да си идеш, шарката отшумява за около 10-ина дни  Hug
Честито на всички именници, със здраве да си носят имената!
Мики, хубаво е, че си успяла да си поспиш малко Simple Smile

# 662
Честит имен ден на именниците и специално на Анета!  bouquet
Вики честит рожден ден!Бъди здрава и много щастлива и обичана  bouquet
Мерси за кафенцето и закуската!
Рали аз гледах същата шейна и доста се зачудих дали да не я поръчам за Сияна.Да ви е честита и много да пързаляте Йони Simple Smile
Да си кажа честно и аз се чудя как спечелих,не съм от късметлиите.Живот и здраве като ни пратят наградата мисля да идем с едни приятели Grinning
И нашта буболина се наспа в 6:30 ooooh! и сега така ми се спииии.

# 663
Добър ден!   Simple Smile
Честит рожден ден на Вики!   bouquet
Честит имен ден на всички Анита, със здраве да си носят имената!  Hug
Честит празник и на нас - майките! Да сме здрави и да се радваме на това страхотно изживяване - майчинството!  Heart Eyes

Момичета, благодаря ви за милите думи, за децата ми и за шаловете!  Hug Не е сложно никак, но плета по- малко отвреме- навреме, че нали все времето е кът... Rolling Eyes А идеята за бизнес е хитра, но е трудно да се реализира мисля... newsm78

Слънчи, не се дърпай за №3...  Mr. Green Нали знаеш, че и на 62 години става...  Mr. Green
Браво на Калинка!  Simple Smile Ще яде, ами, нали е голямо момиче вече! И парченце ще яде, и яйчице...

Ника, моя малък мъж пък го е страх от тъмното!  Rolling Eyes Смрачи ли се и започва да напира да се прибираме! Като е тъмно в коридора и все вика някой да отиде с него до тоалетна... Но смятам, че е нормално на тази възраст да ги е страх от тъмното и не се втелявам! Simple Smile

Отивам да простирам, докато спи Инката, че много се застоях пред компютъра пак  Mr. Green

# 664
Приспах дребното и бързам да се включа!
Ника , успокоително е , че има още кърмачета , че мойто свеки все ме хока с въпроса " до кога ще го кърмиш , ще стане мамин глезльо!?" и аз взех да се замислям newsm78......
Мiss butterly , както описваш твоето съкровище и моят е същия , все се засилва към мен и иска да го гушкам , даже сега се опитва да ме ц Crazyелува с отворена уста и е много смешен bowuu Ако ще говорим за кърмаче , то и ние сме от серията " маниаче" baby_neutral
Silvery, аз имам едно леко съмнение , че няма да се откажат доброволно от кърменето , но ще видим , периода е добър това да продължи , поне заради вирусите Thinking
Юхуу , много ме разсмя , все едно описваш моят калпазнин , ние всяка нощ играем около 2 часа и аз вече свикнах  май #Crazy , даже караме и колело за по бързо изтощаване , но уви няма ефект Crossing Arms
s. newa дано по- бързо да се оправяте от тези болести , че ей сега ще дойде Дядо Коледа и трябва да сте във форма   Gift 
Шаманка , много си права за периодите , но при нас този с буденето нощем е от самото начало и се оказа мнооого дълъг Rolling Eyes
Slanchezara , благодаря за съвета , май ще изчакам до пролетта за нова количка , аз не робувам на " последен модел" , важното е да е функционална.

Dari Geri това за одеалцето е много добро решение.

# 665
Добър ден!
Вики , честит рожден ден !Честито и на имениците!
Аз съм притеснена,тъй като резултатите ни не са добри ,бактерия има утре ще се разбере в какво количество и към какъв антибиотик е резистентна.Ника, сподели моля те ,ако не те затруднявам при кого сте ходили на прегледи.Ние ходим във Варна при доц.Близнакова,но еднд стая с екограф и успокоителни слова не ми се нравят май.

# 666
Мяуче , newsm20 страхотен пост  си ни дала за нощното кърмене , четох с жив интерес!
Юхуу , хубав избор за лятна каляска.
Karlie , аз давам овесени ядки на дребното отдавна. Те имат леко разхлабитеен ефект при нас. Варя ги със сиренце и малко масълце или просто ги добавям в пюретата , които приготвям  chef
Благодаря на всички за отзивите по повод лятната количка. Hug

# 667
Вики, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЗДРАВА И ОБИЧАНА БЪДИ Hug
Днес моята сестра Heart Eyes има имен ден, та ви черпя виртуално , немам сили да се ровая за лакомства сега Tired
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ  Hug с най-добри пожелания   bouquet
Радост 76, съжалявам, дано бързо я преборите гадината  Tired
Бела, детенцето със сигурност вече не е заразно, но зависи за каква шарка става въпрос, би било възможно то да е заразило някой от семейството си и той в момента да е заразен Mr. Green За пример ще дам моето семейство -
 02.01.09 - детенце с пъпчица на гости Mr. Green
14.01,09 Радина с пъпки bowuu ,
16.01.09 - аз със пъпки bowuu ,
30.01.09 - Миото със пъпки  bowuu  Та никога не се знае Sunglasses през това време се скъсахме да контактуваме с племенницата, белким прихване, е няма заразяване туй дете и туй то  ooooh!
Пина, прекрасна - дъщерята Heart Eyes а за шаловете -също, аз също все се каня, много ми се иска да се науча да плета, ама първо да оживеем Tired
За шофирането   Crazy Аз имам над 50 -60 000 км. зад гърба си, но когато се роди Радина такъв зверски страх ме хвана да шофирам (странно,че докато бях бременна хич не ме беше шубе Thinking), че предпочитах да тичам след количката до Съветския Съюз само и само да не се налага да возя детето  Rolling Eyes Но с времето и най-вече с редовното шофиране всичко отшумя Mr. Green Кофти беше, че Ради се научи да казва "Ей, Чичо, багай от тука бе" , "Аре бе, мента ли чакаш да потече бе" ( от зеленото на светофара Crazy) и "Маа му стаа", ма такъв е животецаааа
Да дам Учет :
Дробове префектни Praynig, гърла приемливи Praynig, носове - нямат и двамата, продължаваме си бивацина  Cry , Радинско уШо - много червено ще го борим с какпки, конюнктивит си има детето- и за него капки Tired
Децата ми ме намразиха, аха да ги приближа и почват нервно да ми оглеждат ръцете и да следят движенията ми чудейки се от де ще им хакна някоя капка Sad Само в г*** не им капя, иде ми да сА фърла, след като си навредя по няк'ъв особено жесток начин  Confused
От 8,00 до 12,30 бяхме по лекари, май исках и друго да пиша, но трябва да се хващам за печката Mr. Green
Целувки на всички и всички да оздравяваме  Praynig

# 668
Любезна, твоя пост ме развесели, ако знаеш че имах крещяща нужда от това  Hug Радвам се че вече сте по- добре Hug

# 669
  • някъде тук
Любезна,едра шарка е,пък и аз това си помислих ,че може да има и някой друг от семейството заразен. Абе за по сигурно ще пропусна Peace

Сестра ми взе Жоро сутринта и отидоха на разходка та аз успях да изчистя кочинката, сега ми остава да украсявам Laughing Дребното спи  беше уморен , а аз похапнах на спокойствие ,майка ми ми изпрати днес обяд свинско със кис.зеле ммммммммм.... и няколко глътки от червеното вино  на баща ми прекрасно... сега отивам до се трупясам до Жоро Crazy

# 670
  • offshore & overseas
Честит рожден ден, Вики!!

Честит празник на света Анна! Всички именячки да се чувстват поздравени и целунати... от съдбата!

Благодаря ви, момичета, за хубавите думи по повод моите излияния. Като че ли Юхуу е най-права -- пренесла съм и в/у кърменето философската си нагласа. Всъщност, не исках да излезе като нещо много сложно и дълбокомислено...

Ксеопея, децата се отбиват сами след 2 г. по принцип. Освен ако не приложиш по-агресивно (имам предвид ударно) захранване преди или около годинката. Всеки сам си преценява, но според мен няма смисъл от такова нещо, освен ако не планираш да ходиш на работа, без възможност да се връщаш у дома за кърмене или да се цедиш. А дори и във втория случай, пак може да си остане кърменето сутрин, вечер и нощем (в случай, че за теб е приемливо).

Пина, Ина е голяма красота, а шаловете още не съм ги разгледала, щото ме е яд, че нямам време и спокойствие да плета. А може би трябва да подходя обратно.

Никич, и аз съм се замисляла по въпроса с кърмените на режим деца (сестра ми кърми така Бубета и тя май си спеше нощЯ, но ползваха активно и биба). Вероятно има някаква връзка. Кърменето на режим е съвсем постижимо, стига майката и бебето да се чувстват по-добре така. Peace

Бела, нямай тревога за Жорко, а само за себе си, щото по принцип ние възрастните караме по-тежко шарките! Най-вероятно става дума за варицела, баш едрата шарка -- вариолата -- отдавна вече е изтребена от лицето на земята.

Любезна, обнадеждаващ рапорт, браво-браво, хайде, битката с личния ви бацилус е почти спечелена!!

Честито возило, Стефи, със здраве да бориш софийския трафик!

Нямам повече време днес, така че ви изоставям зася.

П.П. Всъщност, не мога да не споделя следната случка от близките няколко дни. Разглеждаме с Калината каталога на Карфур, и аз, не знам с кой акъл, на въпроса „Ще ми купиш ли това или онова?“ непрекъснато отговарям с „да“, при положение, че отговорът е „не“. По едно време вземам да се разсейвам, нали съм си блейка, и съм престанала да отговарям, но въпросите не спират да валят, по-точно Въпросът с главно „В“. Халюша повтаря два-три пъти, и след като не получава отговор, ме подканва „Хайде, мамо! Смело! Смело!“ Ключът явно е в ДГ, но тя не може да върже, че аз не съм чак толкова стеснителна. Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 15:50 от Мяуче

# 671
Честит рожден ден на Вики! Да е здрава, обичана и успех във всичко и желая!   bouquet

Бела, аз ако съм бих отишла, и даже бих се радвала ако я изкараме шарката толкова рано, ама де тоя късмет. По принцип деца под 1г. трудно я хващат, отделно че и ако я хванат я карат леко. Да не забравяме че след това държи имунитет и по-добре като бебе да я изкараш, отколкото като голям. Peace

# 672
  • София
Завърнах се, след дъъългата разходка, пердета не харесах, но поне платих некои належащи сметки.  Mr. Green
Вики, честит рожден ден, да си много щастлива и здрава!   bouquet
Любезна, айда бързо да ви изоставят бацилите вече!  Hug
Ла вида, поздрави за добрите мерки на кротката госпожица! Не сте само вие, и аз, май и Мики каза, че няма да води дете на консулт преди първата годинка.  Hug
Пина, и моя всъщност го е страх от тъмното, но винаги съм му се възхищавала как се опитва да се бори сам със страховете си.  Heart Eyes

Тоя Макси много ме радва - не стига, че едва се влачи... пардон... пълзи, ми се опитва и да ми бяга като го викна.  Joy

Няма да се карам с мъжо поне до неделя.  Rolling Eyes Засякох се навън с една майка, дето заедно си бутахме големите деца и разбрах, че мъжа и - на 35г. е починал от някакъв проблем с червата, буквално за месец, след като 3 пъти е влизал в болница за този месец. Много ми стана мъчно, а всъщност не го познавам човека, ама ей така млад, младо семейство, нов дом...

# 673
Момичета, не съм ви чела...

Само да се оплача набързо... Cry
Змейка не ще да яде... Допреди малко не беше яла нищо, само няколко глътки вода...Какво й стана, незнам... Заведох я при педи, ми нищо й няма, ни гърло, ни афти, корема не куркал...
Остава да са зъби, ама не били съвсем слезнали бе... Вчера поне си изяждаше половината ядене със зор, а днес ни лъжичка, ни шише, нищо... Ей ся хапна половин пюренце и туй то...

Уф, само да минава по-бързо, че не е за мен да гледам неядящо дете... Crossing Arms

# 674
  • offshore & overseas
Неви, и Люс не яде тия денове. ooooh! При нея обаче растат май 2 зъба, единият от които е кучешки горе вляво. Ми, сигурно на нейно място и на мен нямаше да ми е до Едене.

Да не говорим, че нощем проплаква през 2 часа и буди сестра си, което съвсем ме сразява. Снощи уж дадох Панадол, ама ефектът беше краткотраен. Crossing Arms

Никич, ужасен ужас!! И аз няма да се карам с моя поне до понеделник, но на мен ще ми е по-лесно, щото утре влиза в болница и се връща в неделя, а ние с дечинята в неделя сме „на село“. Макар че така съм му набрала... Напоследък все ми говори как ще се мре...

Общи условия

Активация на акаунт