Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 393
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Неви, ся пък какво е това?  ooooh! Големия така ми правеше тотален отказ от храна когато го боляха венците, карал е на една попара по 24 часа и съответно имаше анемия.  Mr. Green

Радост, за нефролог щях да ти пиша - ние сме ходили само при доц. Буева, аз бях много доволна от нея и дано повече никога не се виждаме де, но ако се наложи пак при нея бих си завела децата. За съжаление е в София.  Hug Иначе и при нея прегледа се състои само от ехограф, вече за по-сериозни изследвания трябва да се лежи в болница.
За бактериите - тя признава резултата, само ако е еднакъв в 3 поредни дни и ако урината е взета много прецизно - т.е. детето е киснато във ваничка с малко отвара от смрадлика или бледо-розов разтвор на калиев перманганат. След това е взета урина от средата на струята в стерилна чашка, без да е докосвана отвътре нито чашката, нито капачето.  Peace
На големия каквито и лоши резултати да му излизаха, никога не се потвърждаваха на следващия ден, аз винаги пусках поне в две лаборатории, че и там е мамма-мия.  Mr. Green

Мяу, поне има ли ефект влизането му в болницата /освен, че си почиваш от него/.  Mr. Green

# 676
  • offshore & overseas
Мяу, поне има ли ефект влизането му в болницата /освен, че си почиваш от него/.  Mr. Green
Мче малко ли е? hahaha

За Лъвю ефектът е от приема на медикамента, който не е пряко свързан с болничния престой. В интерес на истината и той си почива в клинични условия, не че е много ангажиран вкъщи, но друго си е данти надуват главата 2 маймунки.

От друга страна, може би има и нежелани ефекти, все пак кортикостероид е...

Финансовият ефект го чакаме в края на февруари, белким па го дочакаме.

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 09:05 от Мяуче

# 677
  • До Балкана
Включвам се само да честитя рождения ден на Вики! Да си жива и здрава и много късмет ти желая!  bouquet

# 678
Неви, аз съм на мнение, че зъбите ги дразнят не сами когато избиват, и че самото слизане е адски неприятно, нали пак в месо пробива  Crossing Arms Та нищо чудно снахичката да й е кофти заради пълзящите по венеца зъбета Crossing Arms
Ай дано да ви няма нищо сериозно Praynig
Абе Адаш, кажи къде го пращаш твоя, та да го запращам и моя там newsm78 че едва го изтърпявам тези дни  Blush
Благодаря на всички за пожеланията Hug

# 679
Неви  Hug дано Дейка прояде та да не тормози майчино сърце. Големия ми син беше от неядящитета знам какъв же зор, за жалост сега немога да го спра- постоянно нещо мели в устата #Crazy шМи изяде ушите вече, ама да е жив и здрав.

# 680
  ДД!
Не съм ви чела,минах само по диагонал,че 6 часа скитосвахме днес,като за последно  Laughing Чудно се разходихме,видяхме гаджето  Heart Eyes и Ели намаза едни ботушки Simple Smile

Честит рожден ден на Вики!!! Много щастлива и изпълнена с усмивки година й пожелавам!

Честит имен ден и на Анетка на Понякога.Здраво и щастливо да расте детето !

Да ви почерпя,че и моята сестричка е именничка,жива и здрава да ми е Simple Smile

Рали,Кристинче,благодаря за отговорите за шейната  Hug

# 681
Ай, честит имен ден на всички празнуващи! Да са здрави и щастливи!

Черпя се от вашите почерпки...

Още съм в потрес от НЕяденето на Деа...Не съм и мислила, че е възможно толкова упорито дете да отказва ядене. Още не е прояла, дано поне млякото си изпие като заспива, че ще сА ФърлА, ама първо ще ида у бабини, че живее на 8ия етаж  Mr. Green От 4 часа насам е гризнала една коричка хляб...

Дано излезнете всички прави и да се окажат зъби, ама да излизат по-бързо де, че вече остана без бузи това дете, а скоро ще остане без кълки и Любезна няма да иска да ми е сватя пък  Crossing Arms ...

Радост, дано нямате бактерии, нсправи още едно изследване, както те съветва Ника...

Мяуче, таз Халюша сладка... Hug...

Сватя,  Mr. Green, как добре те разбирам... Деа и тя вече ме гледа подозрително, като реша да я гушкам...(щото тъй й навирам всичко в устата...)... Дано му се види края скоро...

Бела, каквото и да решиш, важното е да си спокойн аза себе си... Аз сякаш не бих се вряла нарочно в бацилите...
Мога само да кажа, че когато имаше варицела в градината на Константин, той не хвана и ся ако се контактне ще е цирк...

Слънчи, значи Калина малко по малко надраства алергията към различните храни щом жълтъка й понася...

Още нещо щях да казвам, ...нИ помнЙЪ...

Да се вмъкна към храненето под режим - Константин е хранен под режим с АМ, будеше се всяка нощ до около 2 - годишна възраст по няколко пъти, мин веднъж пиеше мляко и имаше един доста дълъг период, когато си играехме нощем... Тъй че, си мисля, че е до дете, някои се поддават на моделиране и управляване в известна степен, други не...

Пф, отивам да мия Деа и да видим дали ще ме огрее едно мляко или ще го изливам в миФката паникьосана...

# 682
Ха добра ви вечер момичета-кокичета!!!
Неви дано бързо и дойде апетита на Дейката,ама щом доки я е видял и е казал,че няма нищо притеснително споко.Явор също отказва да яде когато му избива зъб.
По този повод да кажа,че номер 4 вече е на линия,очаквам скоро още 3,който прозират,а венците му са двойни на Явор  Simple Smile
За шарката споделя мнението на Бръмби,поради избрените причини,а и по лесно може да се контролира чесането,съответно и евентулни белези  Hug Абе май съм от лудите,смели майки  Crazy
Лятто даже бяхме с едно шаркаво момиченце,часове преди да и избият пъпките ,но Явор не прихвана.
Любезна радам се,че се оправяте и дано нямате повече изживявания  Hug
Мяу ми той Лъвю за добра кауза се бори,браво.....пък и ти малко да си починеш в ""
Ника много кофти ми стана като прочетах за познатата ти,ама ей на и такива работи се случват.Да не дава Господ ама никой не е застрахован  ooooh! Praynig
Ние бяхме на детски РД,децата все по-големи на по 3-4 г. и само ни гонеха с Явор,че им пречиме  Joy Ама тъй или иначе рано си трагнахме,че не му понася много дъндания от подобен род  Mr. Green

# 683
ДВ,
Ника  Hug
Алина е горе-долу добре...надявам се де,че вчера висяхме 2 часа в поликлиниката и накрая дребната не пожела да си отвори устата да и видят гърлото и това си беше,щом баща и и лекарката направиха няколко опита без успех,доки накрая каза:Ми хайде да не я травмираме повече-май няма да я отворим...
Направо ми в мъка кво ме чака с това зверче-голям инат се очертава...
Иначе нещо и става тия дни,и тя неще да яде и спи мноого,смисал направо си е като новородено-излезнем ли веднага заспива и спи по 2 часа...чак се притеснявам нормално ли е  newsm78

П.П относно шарките,точно Варицела карах като разбрах че съм бременна,други шарки не съм карала за жалост..
Алина уж трябва да има имунитет към Варицела...ма знам ли,иначе едно лапе от нашия вход е болно в момента от същата...явно сега и е сезон...

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 22:12 от Radi_

# 684
Добър вечер дами Hug
Неви дано Деа си изпие млякото,че поне и ти да се поуспокоиш Hug
Леле,миличката как плаче от мен Confused
Стефи да ти е жива и здрава сестричката!
Радост стискам палци да нямате бактерии!
И аз мисля,че храненето си е до дете,Сияна си пропускаше едното хранене нощем от новородена,после сама махна още едно.А денем всичко което и се подаде се хапва,няма притенции,важното е да се яде Grinning
Нали съм офСа си изтървах телефона и ми се е спукал дисплея,има една черта която много ме дразни,но като разбрах,че ремонта ще е около 70-80лв,ще си карам с чертата,още повече че нямам намерение да купувам нов.тези дни трябва да преподпиша договора,ако предложат нещо инересно на добра цена обаче,може и да поразмисля.
Лека и спокойна нощ с колкото се може по-малко събуждания ви желая Hug

# 685
Понякога, да ти е жива и здрава именничката  Hug
Силвъри, да ти е жива и здрава сестричката Heart Eyes
Божкееее, Слънчи, как на 35 бре???  Shocked Аз те мислех за нейде до 30-така newsm78
А инак, дай малко фотографска памет насам бе  Praynig Аз още бъркам Пухича с Юху и една камара други  Rolling Eyes В ъвъ фейса не се оправям кой кой е, с изключение на няколко по- специфини бебешки муцки  Blush
Както вашата кака, тъй и нашата до ден днешен не спи  ooooh! ooooh! ooooh! какво й е неспокойното не знам, но не издържам вече на това безсъние, но и тя не се предава  Mr. Green
Пухи, да ти покажа моя телефон на какво прилича  Laughing
ЛЕЛЕЕЕ КАКВО СТАВА НА ВЪН  Shocked Shocked Shocked
Ради, явно е с характер момата Rolling Eyes Много деца обичат да спят навън, и Тин е така, каквото и да му е, движи ли се количката - отнася плувката, и Радина беше така Rolling Eyes Дано се оправя бързичко Wink
Неви, абе дай да си говорим честно, как няма да я вземем Дейката Stop Че как ще намерим друга кандидатка, за наШАт мъж, че той още не ще да стои прав Rolling Eyes и не се изправя от никакво положение:mrgreen:дай му да мучи на някоя играчка hahaha полегнал на един хълбок и туй то  Tired Мъка, мъкаааа Crazy Слаба, дебела, взимаме я - туй то Stop

# 686
Добра вечер  wavey

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС   bouquet Нека бъдат здрави и щастливи  Hug

Аз съм тука, чета ви редовно, но нещо...няма какво да пиша...все едно и също - сополи, зъби.... Crazy

За шарки и други болести говорите, аз също съм на мнение, че е хубаво да ги изкарат децата за имунитет и то като са по-малки, за да е по-леко, ама пусто много ме е шубе некво  и не ми стиска зорлем да се бутам  ooooh!

Неви, много тъпо тва с Дейката...добре де, ми не мрънка ли от глад така като не иска да яде...пфууу айде скоро да отминава и тва, че и аз знам какво е...е много е гадно, аз все се шашкам като стане така...

Радост, дано не е нещо сериозно  Hug

Ми...не помня какво друго исках да пиша   Rolling Eyes 

А, за шофирането - аз също имам бая навъртяни километри, за возенето на Александра нямах проблеми, но като трябваше да возя племеницата ми преди 3-4 години (тя беше на 2 годинки)...уууу много драматично ми беше  Thinking Но и аз си мисля, че Александра скоро ще започне да повтаря за ментата и какви ли не други "любезности" които си подвиквам карайки  Whistling

Ееееми ако се сетя нещо друго пак ще се включа...

П.С. Я да замоля ползващите пюрета Хип - някъде където сте установили, че са по-евтинки (в София де)...и също някъде където има голямо разнообразие от тях... Rolling Eyes

# 687
  • София
Девойки, май ще познаят този път, времето се разваля.  Mr. Green Аййй, ш ми отвее дограмицата.
А аз на практика трябва да излизам всеки ден и то с дребния, баси.
И като казахме дребен, забравих да ви кажа - милото ми хлапе, цялото му дупе е пъпка до пъпка, около стотина поне.  Shocked Точно до линията на памперса. Чудих се от какво може да е и имам едни леки съмнения, че може в пампата да е влезнала бълха и да е хапала на воля цяла нощ.  Rolling Eyes Ако тия дни станат дупчици отгоре на пъпката, значи бълха ще да е била. Веднъж му беше влезнала и на големия в гащите и го беше направила на решетка.  Twisted Evil
Нев, изпи ли си Деа млякото?
Мики, клубчетата с разни празненства и РД започнаха да му стават интересни на големия чак след 2 годинки.
Сил, да е жива и здрава сестра ти! Hug
Пухче, тоя път при преподписването и аз мисля да се възползвам от телефон, има на изплащане за по няколко лв. месечно заедно със сметката.  Peace най-вече искам камерка да има, защото има много моменти, които си заслужава човек да щракне, ама не си носи апарата.

Ради, ми аз нали съм свикнала навън все да спи и 2 часа малко ми се струват даже.  Laughing Днес Максо отпра навън 4 часа сън.
За яденето в нашата къща няма ден с ден еднакви, особено нещо малко да е сополив.  Mr. Green Днес сутринта нещя да яде, хапна към 50 гр., обяда го проспа и после яде едно плодово пюре и вечерта едно мляко, което пък повърна.

Аз суша и чакам мъжо от работа. Да взема да си пусна някой филм поне.  Crazy

# 688
Ника, 100 не ще да са от бълха Thinking Има ли червени линии свързващи някой пъпчици Rolling Eyes
Теди, аз най-евтини ги намирам в Био магазина в Карфур, серщу касите на Карфур, ама евтини, евтини, колко да са евтини Thinking. Като,че да бяха под 2,40лв (инфо от преди месец, че миналата седмица Миото ни зарежда Mr. Green) , щото при мен в квартала са все по 2,80лв- 2,90лв и то разфасовката от 200 гр. Снощи в Била-та в Кино Изток гледах Хип 220 гр. 3,40 Shocked Аз купувам само месни, та се ядва, но и се хващам,че по-често взимам Гербер, а снощи купих и Бебивита, като видях колко ми търсят за Хип Crazy

# 689
Момичета благодаря ви!Бактерия си има да видим сега как ще я борим и най-вече причината.
Оф много съм изкукала да знаете.Всяка вечер  пея Зайченцето бяло по 5-10 пъти за заспиване и тази вечер запецнах след първия куплет и забравих текста.Детето ме погледна и само дето така ме погледна , че си помислих,че ще ми помогне.
Мяуче , разсмя ме Калина .Неви , изяде ли си млякото Дейка?
Хайде лека и спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт