Големия така ми правеше тотален отказ от храна когато го боляха венците, карал е на една попара по 24 часа и съответно имаше анемия. Радост, за нефролог щях да ти пиша - ние сме ходили само при доц. Буева, аз бях много доволна от нея и дано повече никога не се виждаме де, но ако се наложи пак при нея бих си завела децата. За съжаление е в София.
Иначе и при нея прегледа се състои само от ехограф, вече за по-сериозни изследвания трябва да се лежи в болница. За бактериите - тя признава резултата, само ако е еднакъв в 3 поредни дни и ако урината е взета много прецизно - т.е. детето е киснато във ваничка с малко отвара от смрадлика или бледо-розов разтвор на калиев перманганат. След това е взета урина от средата на струята в стерилна чашка, без да е докосвана отвътре нито чашката, нито капачето.

На големия каквито и лоши резултати да му излизаха, никога не се потвърждаваха на следващия ден, аз винаги пусках поне в две лаборатории, че и там е мамма-мия.
Мяу, поне има ли ефект влизането му в болницата /освен, че си почиваш от него/.

Та нищо чудно снахичката да й е кофти заради пълзящите по венеца зъбета 
че едва го изтърпявам тези дни 
шМи изяде ушите вече, ама да е жив и здрав.
и Ели намаза едни ботушки 

Ама тъй или иначе рано си трагнахме,че не му понася много дъндания от подобен род

Че как ще намерим друга кандидатка, за наШАт мъж, че той още не ще да стои прав
Мъка, мъкаааа 
Но и аз си мисля, че Александра скоро ще започне да повтаря за ментата и какви ли не други "любезности" които си подвиквам карайки