Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 425
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета , нещо съвсем не ми остава свободно време от малкият калпазанин Twisted Evil. Много своенравен и бесен е станал напоследък , все се тръшка , иска на ръце и да му е разнообразно през 5 минути  #2gunfire
Аз все още го кърмя при приспиване и нощем поне по 2-3 пъти се буди да яде , та въпросът ми е " останаха ли още кърмещи мами ? И кога смятате да отбивате дяцата? " Моят дзвер хич и не ще да чуе за спиране на сукането! Thinking Иначе , яде по 4 пъти на ден пюрета , плодове , кисели и т. н. , но като количество - до 200 мл. на ядене и то с мноооого зор. Стана и злояд та се правя на мймунавсеки път #Crazy. Какви твърди храни давате на вашите дечица , че вече май му е време да поопитат това -онова. Аз му давам бисквитка , банан , мандарина и  малко от " забранените" царевични пръчици на "lotto". Има ли мами , чиито деца се будят нощем да си поиграят за час - два , че на мен вече ми е крив ЖИВОТА #Cussing out.
На всички болни дечица стискам палци за скорощно оздравяване , а на мамите да запазят спокойствие Hug

# 571
Забравих, да ви питам , купихте ли си лятни колички и какви марки предпочетохте?

# 572
  • София
Мойто син ще ме умори - като ме види и реееев ! Да го вдигна,да гушна,да го разхождам на ръце... Tired ooooh! Crossing Arms Naughty Twisted Evil  Какво е това чудо! Почти не го слагам вече в проходето,но и лазейки все към мен го влече,не иска сам да се заиграе...Уфф,викат ме... Whistling

# 573
ДД
и аз имам въпросче???
искам да правя на дребната бисквитки с кис.мляко,но незнам какви бисквити...
Предложения  newsm78

# 574
  • София
Ради, моя яде Закуска. Правя бисквити, кис. мляко и банан, пасирам и на практика всички ядем.  Blush
Пеперудке, около първата година започва напълно осъзната вече и огромна привързаност към майката.  Peace
kseopea, има кърмачета в темата, да. 200 мл. на ядене е абсолйтно достатъчно на тази възраст.

# 575
Минавам само да се разпиша Crazy
Асан не е човек, Naughty Мартин цяла нощ муча Close
В ранни зори отпраших към село и ...Вила Пасарел - почистена Tired
От 18.30 сме на преглед, че днес е седми ден на АБ на Тински
Слънчи, хич нидей рива за мойта талига, ша я изплащам още 3 години и съм длъжна да й плащам каско и както нямам зимни гуми с първия сняг и е у сервиза  Twisted Evil
Ла Вида, снимките са прекрасни, както и децата
до послепис   bouquet

# 576
  • София
Ника, пУашиш ме. Mr. Green Ще оцелеем някак си.Май......  Simple Smile Честито първо сбиване на вас. Crazy

Касиопея,има доста кърмачета и моето е едно от тях. Включително по цяла нощ.Подозирам,че ме ползва за биба... Crossing Arms Но какво да направя,да му се не види?! Обвиняват ме,че така съм си го свикнала и грешката е у мен,но къде е тънката граница между успешното кърмене и кърмаче-манияче?! Rolling Eyes

Честити коледни сбирки на Танчето,Рали и  Балеринка! Simple Smile Хубаво да си изкарате. Peace

Мяу,страхотн са ти момичетата! И племенницата красавица. Heart Eyes

Забравих какво друго....... Whistling

# 577
  Привет и мен мен  Simple Smile
 Касиопея и Елена си суче редовно все още и през деня и през ноща.Мисля да си караме така зимата в тоз бацилен период,пък после ще видим как ще е положението.Нямам някаъв план точно до кога да е курменето,пък може и тя да се откаже в някой момент сама.Иначе яде по 3 пъти на ден друга храна и то макс по 130-140гр.

Пеперудке и в нашата лъща е същото положението.Ели до преди седмица беше доволна и се радваше на всеки,който я вземе,а сега почна да си плаче за мен,изморяващо си е,но пък така мило се гуши и ме прегръщааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Баща й пък като се прибере вечер,мигом ме забравя и протяга ръчички към него и му се лепва за час  Laughing

Ла вида страхотни снимки!!!

Танче метни я и на мен тая рецепта  Praynig че правя аз един грис,ма не става както ми се иска

Снощи си изкарахме чудесно на гостито Simple Smile Ели се повесели час и всички и после като заспа 9 без нещо,до 2 .30 спа  ShockedНе повече от 4-5 пъти се е случвало това досега.Сигурно още щеше да спи,но я събудихме да си тръгваме.Как не реши така да спи,като сме си вкъщи и съм легнала и аз  :twistedсутринта също като заспа в 9.30 спа до 12.30 та поспах и аз с нея Simple Smile.Стискайте ми палци и тая нощ да поспи Wink

# 578
Минавам само да кажа, че не сме се загубили по пътищата родни.
Просто съм супер уморена от нещо си неопределено. Явно есенната депресия ме полази по- късно тази година.
А и с толкова усилия успях да сваля килограмите от преди бременността, а сега пак бавно и славно качвам. #Cussing out

С Йони вчера бяхме на консултация и е качила само 160гр. и пораснала 6 см. Предполагам, че е не е правилно измерването на височината, но не се втелявах много.
Аз нямам проблеми с бебешката любов. Ние сме непрекъснато заедно и когато види някой външен човек си умира от кеф и тотално ме игнорира. Подозирам, че съм причислена към обслужващия персонал, заел се с доставката на храна и смяна на памперса. Обаче аз ще й го върна, живот и здраве, след около 50 год.  Twisted Evil

Ще дописвам по- късно.

# 579
  • До Балкана
Ника, свекърите ще го гледат за около 2 часа и после си го поема баща му! Не ми се иска да го оставям, толкова приближава момента, че ми се свива стомаха от мъка! На пари в нашето семейство се разчита на мен и се чувствам ужасно прецакана, защото искам да си стоя с детенцето! Вярно ли е, че ако след първата година се върнеш на работа ти дават половината от 240 лв.? Както и да е, драмата си е моя, няма да ви товаря повече! Cry
 Утре пак съм на лекар, сливиците ми за 2 часа станаха пак на рани! Таз бактерия трябва да умре, бе!!! #2gunfire Както мразя Аб, утре ще си поискам някакъв дето трепе всичко наред! #Cussing out
Аз бисквитки давам обикновени на житен дар!
Много искам да пиша, да спомена всички ви, но толкова ми е нервно с тези болести, че ми иде да се фърлям и докато падам да се обеся!

# 580
  • София
Далче,  Hug да, ако се върнеш на работа през втората година - получаваш 50% от 240 лв. независимо дали детето е записано на ясла или не /щом работиш си ги получаваш/.
Вариант е да си запазите всичките 240 лв. за втората година майчинство, ако прехвърлиш майчинството на баба/дядо. Условието е към момента на излизането в майчинство, бабата/дядото да са на трудов договор.  Peace
Айде успех утре на дофтора, дано да избиете гадта.  Mr. Green

Мен ме чака тежка нощ, мъжо каза, че ако ме завари сутринта, щял да го причисли към Коледните чудеса.  Mr. Green
Големия реве за баща си, едва го пусна на работа, целия блок му слуша сърцераздирателните писъци пред асансьора.  Mr. Green
Малкия па нали е мърсолив и няма да има спанье. Да не говорим, че и той реве, както винаги когато не му е добре.  Whistling
Какафония ви казвам. Освен да метна две водки и да си лягаме.

# 581
  • До Балкана
Никич  Hug

# 582
  • София
Здравейте, мацки, отдавна не съм чела какви ги вършите, та сега ще наваксвам. Гледам, че Ксеопеа е питала горе-долу нещата, които и мен ме вълнуват - с какво ги храните тез деца (освен с мляко) и има ли още кърмачета-маниачета като нашта Ели? Тя в момента се кърми сутрин като стане(7-8 часа), после в 10 преди заспиване, в 3 преди заспиване и в 8 преди заспиване. Нощем се буди по 1-2 пъти, кърми се, но слава богу  Praynig, не дивее и не будува а зси заспива пак почти веднага или след като и сменя памперса. През останалото време я хапне нещо, я не, обича съвсем малко твърди храни. Яде с кеф кус-кус със сирене и масло, варен геврек, грозде, цитрусовеи плодове, кисело мляко, картофи, спанак с ориз/тиквички с ориз и зелен фасул. Толкоз. Като по-малка обичаше пюрета с месо, както и варен жълтък да си хапва, сега не иска ни месо, ни жълтък. Лошото е, че и такива неща като банан, ябълка, зеленчукова супа също не ще да яде, освен ако не е умряла от глад, и дори тогава хапва три лъжички и пак почва да се мръщи.

Иначе Ели ходи държана вече само за една ръка и ака почти винаги на гърнето. Фалове в гащите и се случват веднъж на десетина дни и то когато ние сме се разсеяли и сме забравили да я сложим на гърнето.  Peace Само пишкането в гащите не знам как ще го спрем, имам чувството, че тя пишка на всеки 20 минути ...  Confused

# 583
  • София
Привет!

Като се изключат боледуващите, хич не виждам останалите за какво се оплаквате.  Hug То децата ви растат, играят, искат внимание, хапват - какво повече. Не знам аз ли съм кьопава или просто моето е някакво дяволче, но напоследък буквално ме довършва!  Crazy То не са среднощни номера... Нямам нищо против да се събуди и да си посуче, може да е ожадняло детето, ама нееее, то иска да играе, да ми скубе косата, да ми бърка в носа и да ми крещи в ухото.  Crazy И така по час и половина - два на будене.  Tired Просто като се размърда в просъница, няма да се обърне на другата страна и да заспи като бял човек, а веднага се изправя и почва представлението.  Mr. Green Което почна да оказва влияние и върху дневните дрямки - буквално си заспива права. Днес имах работа и излизане навън (сама за по-бързо, че и далече беше) и вижте как баща ѝ я приспал маймуната - цък. Това при мен се е случвало рядко, иначе приспиването е на цица. То дребното като му се приспи и примижа с очи и си отваря само човчицата, та да се сеща мама.  Flutter

Да успокоя някои разтревожени - още кърмя и то усилено, Диди се храни само 2 пъти на ден с нещо различно от кърма, като общото количество твърда храна е около 300гр., маааакс 350гр. И хич не се притеснявам - детето си расте и дебелее  Mr. Green . Не мисля за отбиване, то и няма смисъл според мен (засега, не по принцип  hahaha ). Да не говорим, че ми се струва рано. Нали до годинката е хубаво всички хранения да са млечни, от к'ъв зор да си спирам безплатната мандра?!  Crazy А и моето се очертава пристрастено кърмаче, ся няма да го лишавам детето... Само себе си ще лиша от здрав сън, ама... ще му го върна на дребното, ще види то.  Crossing Arms

Кой беше писал, че чавето му изяждало само по 200гр. на ядене?  Shocked Ами че за мен това си е стабилна порция, по ресторантитИ е толкоЗ порцията за дъртите, какво говорим за дребните?  Mr. Green

Ще ме извинявате, че не мога по-адекватно да се включа, ама това е положението.  Hug

# 584
Айде и аз да драсна няколко реда  Twisted Evil ...

Тъй, хавата в къщи не е по-весела от Никината  Mr. Green ... Кокича е с някъв гаден вирус, засЯ кашля, пие един куп лекарства ииииии ние с баща му беснеем... Малкото пък има неспокоен корем...Нещо хълца начесто, повръща от време на време, поаква по-често... Надявам се да е от илачите дет ги пи и да му мине скоро  Crossing Arms .

Никич, много се изкефих на сбиването между двамата братя, щото аз такава картинка нивгаж няма да видя  Hug ... Айде Макс да оздравява и да настава мир у вас! Между другото идеята с двете водки не е никак лоша, присъединявам се на масата  Drunk , поне сън ша има после  Twisted Evil!

Ла вида лока
, страхотни снимки и трите изглеждате невероятно! Браво!

Юхуу, умрЕх от смех бе жена... Таз Диди ме впечатлява всеки път...

Към кърмещите мами - аз ви завиждам, защото много исках да сполуча тоз път, ама не било ми писано... Тъй че, колкото откарате все е кяр, да са ви здрави децата!

ДалчееееHug, аз не се чудя дали да се връщам на работа, ами просто се примирих и това е... Няма как и ние разчитаме на моята заплата, меко казано, в голяма степен... А и такава ми беше "уговорката" с шефовете. Та  прекрасно те разбирам... Дано победиш бацила скоро  Hug .

Мамчета, благодаря ви за отговорите за АМтата, може би ще взема някакво, колкото да го ползвам за приготвяне на кремчета, грис и т.н.

Пеперудке, и Деа прави така, като ме види, оставя всичко подхаванато, зарязва вардача и иии право към мен  Mr. Green .

Рали, да си изкарате щуро по купоните! Аз на нашия банкет май няма да успея да ида, ама...както стане...

Айде, лека ви вечер засега...

Общи условия

Активация на акаунт