114, за да не е фатална предколедна среща в Италия

• 34 709
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Относно работата и аз си търся нещо друго, но засега без успех, не че това което работя не ми харесва, още повече че ми осигурява доход всеки месец, отпуски, 13 та и т.н., но с договорите които ни правят по един , два месеца на пророга, нямаш сигурност...

от колко време си там? няма ли Шансове за постоянен договор?

# 706
Линди, а какво работиш, ако не ти е неприятно да казваш, разбира се.

Лени не отговаря, какво ли й е направила Жената със Скъпото Сако!?

# 707
Лени не отговаря, какво ли й е направила Жената със Скъпото Сако!?

Класиката - батална сцена със скубане на коси и обиди на полиестер.
Направо имам чувството, че вече съм гледала такъв епизод на "Сексът и градът". Simple Smile

# 708

за съжаление жената не се появи ш уговорения ден вчера, така че моята агония продължава.
ужасно е. мисля постоянно за това, не мога да се концентрирам, не мога да спя, изобщо го превърнах в огромен проблем, който ми се отразява вече физически - така съм се навила, че ще ме екзекутират, че  ми е и постоянно лошо.
Репетирам текста по милиони пъти, подскачам при всяко отваряне на вратата и изобщо мися, че имам нужда от някакъв анализ, щото това не е нормално, такова пък чак малодушие.
Снощи седнах да чета за материали, звънях на техника на машината вчера 2 пъти и днес 1 път, защото искам да разбера защо, получих някаква невроза да стоя пред машината и да гледам компютъра й как се мени температурата вътре, то се изписва, да не би нещо да е развалено вътре, изобщо  голяма драма. Плюса е, че покрай това научих някои нови и много полезни неща и задобрявам, в крайна сметка.

# 709
Лени, направо си представям как се тормозиш. Но с това няма да промениш реакцията на жената - ако е разумна и разбрана, ще се разберете някакси, ако е "кафона" - с нищо не би могла да я промениш. Една идея - защо не се обадиш на производителя на сакото и обясниш какво е станало, въпреки че си следвала инструкциите на етикета - претендирай те да поемат отговорността, че сакото на клиентката ти се е съсипало, все пак те са отпечатали "грешна" информация. Може и да успееш.

# 710
Една идея - защо не се обадиш на производителя на сакото и обясниш какво е станало, въпреки че си следвала инструкциите на етикета

Добра идея! Подкрепям.

# 711
Току -що една жена от Павия спечели един милион евро в Стани богат.
Въпроса за 1 милион беше
какво според ..........незнам си кой си е направил Адам след изгонването от рая ?
Жената е домакия отговори при това до 15-ят въпрос не е ползвала нито един жокер
Да сега само един американец без жокери  е взел голямата награда като на последният въпрос е ползвал жокер обади се на приятел и е звъннал на баща си да му каже ,че няма нужда от помощ само иска да му каже ,че след 30 секунди ще стане по богат с 1 милион долара  Mr. Green

# 712
според ..........незнам си кой си
Според Генезис (Сътворението, Битие). Това е първата книга от Стария завет. Хаха.

Гледах и аз. Много симпатична жена. Радвам се!

А сега пък един изгоря на първи въпрос с 0 евро... Joy
Джери не знае къде се намира вече. Joy

# 713
е да ама като ми изхвръкна от акъла................
Е търсих в нета и докато го намеря тя жената си отговори.Не ми се смейте де хора след бременността съм още по разсеяна

# 714
Генезис е първата книга от Библията.

Аз се развълнувах страшно много, дори се разревах. В началото и аз се подведох от Б, после реших, че С или А са верните отговори, защото най-логичното е или да отиде при Ева, или да търси начин да се върне, предлагайки някакви сделки /жертви...
Обичам много тази игра, не само заради въпросите - а защото можеш да си какъвто и да си , грозен дебел, да не си виждал пинсцета през живота си или да си трайно безработен,  обаче си си ти - умен, скромен, притеснен.. и да отговориш и да спечелиш. Единствентоо място, в което хората не са награждавани и оценявани по външния им вид.

И друго да споделя, като фен на играта - много често стигат до последните 5 въпроса.
И то скромни хора, мислих си, тази жена е домакиня, мъжът й видяхте ли му ръцете, сигурно работи на някой обект за ник'ви пари. Така че не си е надвила на масрафа да отговаря спокойно абстрахирана от парите. Джери Скоти много й помогна, това е голям водещ, макар да ме дразни често, защото само от гардероба ми не е изскочил... намери сили да я утеши, да я подкрепи, да й помогне.. знаеше че може да се справи, евала и на него

# 715
Да Скоти е голям ........скоро мъжа ми каза ,че го обсъждали по радиото и ставало дума ,че за миналата година бил много натоварен и изморен от работа.За разлика от Кънчев ,който много ми харесваше докато не почна да води предавания от типа на това в момента обадете се и спечелете 20000 лв, а и куп лапсуси и смешни поздрави прави.

# 716
 И аз я гледах,защото ми казаха за случая. Иначе гледаме това по рай1.
От вас научих ,че е домакиня,ма сякаш беше малко "странна" Rolling Eyes То всички мноого умни дето познавам са странни Wink Laughing

Джери Скоти е лъв и като всички лъвове е мн.готин човек Peace Joy Joy

МЖ,много интересен този американси случай  Hug

10сент, приготви си направо парите  Peace Naughty- познавайки итал.женски манталитет /или по-точно поне този на север/,няма въобще да ти се размине !!!Аз лично ти желая от сърце да те разбере Praynig Praynig

# 717
о, със сигурност никакви пари няма да приготвя Peace. тревожа се от самия разговор как ще протече, ако вземе да ми крещи нещо да не ми избият бушоните, че аз съм доста импулсивна на моменти

# 718
 Убедена съм ,че няма да се държи като простак Peace И няма да има шоу сцени ,в такива случаи на човек му идва да важничи и ще ти каже ,че ще трябва да поемеш разходите за нанесените и щети.. Thinking

Без да бъда злобна,аз така бих направила.. Embarassed Crossing Arms

п.с. А ти ?.. Thinking

# 719
Обезщетение няма да й плащам, защото това е сложен процес не е да каже " ама аз съм платила 500 евро, дай ми ги". Има някакъв път, който трябва да се извърви, да се докаже откъде идва проблема, да се докаже стойността, кога е купено, да се обезцени ( не знам дали така се казва), за да се плати на реалната цена на момента , ако й се занимава, да се занимава, нямам нищо против.  Така че драмата не е в това.  Самият факт, че ще й сговня деня и че няма да си носи повече сакото ме побърква, щото не съм била невнимателна, или каквото и да е, приготвила съм сака със същия етикет, да й покажа, че аз непрекъснато работя с тези етикети. Горе долу това е, надявам се мъжът ми да се случи на мястото вместо мен, той не влага толкова емоции.

Общи условия

Активация на акаунт