114, за да не е фатална предколедна среща в Италия

• 34 713
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
 Не ми отговори ,ако ти беше на нейно място  newsm78 Thinking
------------------------------------------------------------------------------------------------

И после, според мен,дори да ти струва пари- дръж се достойно,щото така се губят клиенти Peace
Тази , ще каже за този случай на всичките си приятелки,а те на останалите приятелки.... Thinking

Ако понесеш причинените  загуби ,и това обаче ще се подчертае и то в твоя полза Peace
Аз имам някои случаи ,не с химическо чистене,но други и това коректно отношение  много  ги е повдигало в очите ми Peace

# 721
Аз ако съм на нейно място сигурно ще реагирам като нея. Ще се възмутя, ще се опитам да вменя стойност и накрая ще си тръгна, ще кажа на всички че ей там има една некадърница. Нормални неща.
Никакви стойности няма да поемам, парите не ги бера от дървото, нито ми ги дава мъжа ми, а ги изработвам с кървав труд. Ако иска 300 евро това са 100 ризи, които да ми минат през ръцете. Сто ризи знаеш ли колко са. И то без вина, няма как да стане. Ако бях изгорила сакото с ютия, да. Но случаят не е този

# 722
Не каза ли ,че е много скъпо newsm78

Бе,кажи го нормално... Shocked

Много се надявам лелката да е мнооого богата ,та да не и пука...а,дано !!! Praynig

# 723
Не разбрах какво не разбра:)

# 724
Оххх Лениии, съчуствам ти , аз съм в подобна ситуация вече една седмица.
С тази разлика , че моя случай е мноогоо по сложен.
Много тежко преживявам всеки проблем и незная как да изляза от ситуацията с много по малко нерви и емоции.
Завиждам на коравите и силни жени , които не им дреме и не влагат никакви емоции когато се сблъскват ежедневно с съпътстващите ги проблеми.
Немога да спя , карам се постоянно с мъжа ми , ставам нервна и сприхава и не искам да виждам никого в такива дни.
Чак ми се отщява да ходя на работа.

# 725
ами то явно има някакъв момент да претръпне човек, аз досега не съм  допускала грешки, нито съм попадала на нещо което просто ей така да се скапе, и затова ми е трудно, защото на мен очите ми не са на 4, а на 400 и след цялото старание... цък. Карай, много задълбахме

# 726
  • Torino,IT
Здравейте,

Искам специално за Лени да публикувам една статия от едно списание за което се сетих тази сутрин че бях чела подобен проблем със сгрешен етикет за почистване на яке, в случая става дума за зимно аке на Армадия.
Преписвам дословно
Проблем
Nel 2008 ho regalato al mio fidanzato una giacca da snowboard della Armadia. Dopo averla portata in lavanderia, qualche giorno fa ho avuto una amara sorpresa: l'interno presentava delle chiazze in cui il colore era stinto. La lavanderia sostiene di aver seguito scrupolosamente le indicazioni dell'etichetta e nn vuole rimborsarmi nula, che devo fare?
Отговор
In effetti il problema era proprio l'etichetta:per errore indicava un lavaggio ad acqua mentre quello più adatto era a secco. Me lo ha confermato la ditta produtrice che ho contattato personalmente.
Ricordo a tutti che l'etichetta sbagliata rientra tra i difetti di fabbricazione, coperti dalla garanzia per i primi 2 anni dall'acquisto.In casi come questo bisogna quindi rivolgersi al negoziante per chiedere la riparazione o la sostituzione senza spesa.
Надявам се да ти е от полза, ако не за сакото, поне за други дрехи с подобнни етикети.
Опитай се да разбереш дали производителя не е сгрешил етикета и ако е така ти нямаш никаква вина, госпожата да се оправя с тях да и заменят сакото или да й римборснат парите Peace

# 727
Здравейте,

Искам специално за Лени да публикувам една статия от едно списание за което се сетих тази сутрин че бях чела подобен проблем със сгрешен етикет за почистване на яке, в случая става дума за зимно аке на Армадия.
Преписвам дословно
Проблем
Nel 2008 ho regalato al mio fidanzato una giacca da snowboard della Armadia. Dopo averla portata in lavanderia, qualche giorno fa ho avuto una amara sorpresa: l'interno presentava delle chiazze in cui il colore era stinto. La lavanderia sostiene di aver seguito scrupolosamente le indicazioni dell'etichetta e nn vuole rimborsarmi nula, che devo fare?
Отговор
In effetti il problema era proprio l'etichetta:per errore indicava un lavaggio ad acqua mentre quello piщ adatto era a secco. Me lo ha confermato la ditta produtrice che ho contattato personalmente.
Ricordo a tutti che l'etichetta sbagliata rientra tra i difetti di fabbricazione, coperti dalla garanzia per i primi 2 anni dall'acquisto.In casi come questo bisogna quindi rivolgersi al negoziante per chiedere la riparazione o la sostituzione senza spesa.
Надявам се да ти е от полза, ако не за сакото, поне за други дрехи с подобнни етикети.
Опитай се да разбереш дали производителя не е сгрешил етикета и ако е така ти нямаш никаква вина, госпожата да се оправя с тях да и заменят сакото или да й римборснат парите Peace

брава, обичам отговорите и предложенията по същество  Peace и съответно мразя такива от сорта "аууу мяууу съжалявам, прегръщам те, целувам те, лигавя те, муцка, цуцка" и т.н.

# 728
по казуса за сакото мисля, 4е можеШ да и кажеШ, 4е си мортификата за това, което се е слу4ило, въпреки 4е си следвала инструкциите на етикета и предлагаШ да се споразумеете за някакво обеЩетение
имай предвид, 4е все оЩе сте нови в бизнеса и няма да ви се отрази добре ако тази жена врътне 2, 3 телефона на приятелки
все пак сумата не е астрономи4еска

# 729
Линдита, мерси, това е полезно.  Peace
Може да се обърна и директно към фабриката, както ме посъветваха Ани и Деси.
Това сако е прано и друг път, аз виждам пунтините, които са са оставяли предишни етикети.
Затова не мисля, че е в етикета проблема, а в материала. Аз какво правя - поглеждам го, и го сортирам за секко, после го слагам и след 50 мин го вадя развалено.
За парите - ако започне  много да настоява в крайна сметка сигурно ще извадя някакви пари, след което сакото остава тук, а аз отивам във фабриката.
Лошото е че така или иначе остава горчив вкус в устите на всички, а контрата е изцяло у мен с пари или без пари, точно само това ми липсваше в момента..

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 10:56 от 10 c's

# 730
И аз, и аз, искам и аз да се изкажа за сакото!!  Grinning
Подкрепям съветите да потърсите производителя и да му теглите една... На жената като обезщетение можеш най-много да не й взимаш пари за прането, в знак на съпричастност.

Лелеее, побъркахте ме/побъркахме се с това сако! Сега, докато пишех, се сетих какво сънувах тази нощ. Сънувах Лени (не съм я виждала никога), която обяснява и се оплаква за случая със сакото и казва: "А да не ти казвам колко хлор ми отиде, докато се опитвах да го оправя" (като в моите представи очевидно хлорът е това, с което ни чистят дрехите в химическото  Laughing )

# 731
  • София - Рим и обратно
Здравейте     bouquet
С мъжа ми решихме да се измъкнем този уикенд за малко и да посетим Болоня. . Нямах време да разуча характерните забележителности на града, които трябва да посетим. Някой има ли желание да посочи най-важните и "непропускаеми"? Simple Smile Ще ходим с влак, няма да разполагаме с кола.

# 732
ужас, обсебих себе си, обсебих и вас:)) край!

# 733
ужас, обсебих себе си, обсебих и вас:)) край!

най_важното е здравето и нон манджарти ил фегато за такива глупости, Ще претръпнеШ, предполагам

# 734
Здравейте     bouquet
С мъжа ми решихме да се измъкнем този уикенд за малко и да посетим Болоня. . Нямах време да разуча характерните забележителности на града, които трябва да посетим. Някой има ли желание да посочи най-важните и "непропускаеми"? Simple Smile Ще ходим с влак, няма да разполагаме с кола.

ка4ете се на torre degli asinelli, таман Ще огладнеете за някоя траттория после Simple Smile
заслужава си наистина

виж какви сте късметлии, или може би сте знаели http://viaggi.corriere.it/viaggi/eventi/2011/artefiera/bo_artefiera.shtml

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 12:52 от gioia.

Общи условия

Активация на акаунт