114, за да не е фатална предколедна среща в Италия

• 34 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
аз имам едни кори във фризера, оито сигурно са на 2-3 години. дали им има нещо...

# 31
  • Italia, Palermo
Добро утро, тук е едно топлоооо
Лени, мъжо вика, 4е ставали, да...за тапети корите Joy
Нито съпружето знае за тоя пост предколеден как се нари4а.
Излизаме до Маккафе на закуска.
Приятна неделя Hug

# 32
аз имам едни кори във фризера, оито сигурно са на 2-3 години. дали им има нещо...
Лени , като ги размразиш ще разбереш дали са за кофата .

# 33
digiuno си се казва постенето. Не съм запозната с историята на постенето в Италия  Mr. Green, но със сигурност католическите изисквания за това какво да се яде и какво да не се яде по време на пости са различни. Католиците се въздържат само от месо, а православните - от всички продукти от животински произход (мляко, яйца, сирена). Вероятно има и други специфики, които не знам. А иначе гладуването пак му викат digiuno в същия смисъл, в който при нас се казва (но доста по-рядко), че някой е останал само на пост и молитва.

Видяхте ли това?:
http://www.ilfattoquotidiano.it/2010/11/27/in-questa-storia-c%E2 … rcio-ma-la/79077/

А някой гледал ли е филма? В България много го бяха хвалили тогава, като спечели, каквото точно там спечели на фестивала....

Льоли, права си, никак не ми беше тралала настроенеито напоследък  Laughing, но й видях най-сетне сметката на дисертацията. Вътрешната защита ще е сега преди Коледа, а за външната никой не знае, защото в момента се променя законът за висшето образование, и на практика няма закон, който да урежда "реда за присъждане на докторска степен".

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 16:21 от tralala81

# 34
Да, четох вчера.
Но за Мишел Бонев никога не бях чувала. На вас позната ли ви е с нещо?
Рашидов са го описали като "ex pittore". Simple Smile))

# 35
Да, четох вчера.
Уж награден ала бала , а пък един трейлър не намерих за този филм .
Някой може ли да даде линк към филма ??

# 36
  • в едно миланско село
Да, четох вчера.

всъЩност, 4естно да си призная, влязох баШ да питам за Драгомира (нали не следя изобЩо бг хроники  Embarassed)
ама после се изгубих покрай темите и тук, и в обЩата 4ужбинска, брех, няколко много интересни намерих.  Laughing

Някой може ли да даде линк към филма ??

Ще го гледаШ ли?  newsm78 Mr. Green

# 37
Уж награден ала бала , а пък един трейлър не намерих за този филм .
Да не се окаже, че филм няма?
Копродуцирани 34 "care amiche" на Берлускони и толкоз. Laughing

# 38
Да не се окаже, че филм няма?

Май май натам вървят нещата... Нищо няма за тоя филм в интернет! Досега се ровках, само за драматичния й живот и каквото там още... Нито дори сайт на самия филм, можеха един сайт да направят от кумова срама, дет се вика  Mr. Green

# 39
  • в едно миланско село

Лени, мъжо вика, 4е ставали, да...за тапети корите Joy

ааа, не съм съгласна, по слу4ай слу4ката извадих едни с дата 2008 година, август, баницата е перфектна  Wink
(за такава с купеШки кори, де)

# 40
Още по случая Бонев, за която нищо не се знаеше до момента:
http://www.repubblica.it/politica/2010/11/29/news/berlusconi_mi_ … 9637/?ref=HREC1-5

# 41
После ще ви чета (че не разбрах за какво говорите:),аз да се оплача ...
Почти цяла сутрин се занимавам с call center на LG. Хубу. Приготвила съм си встъпителни думи, защото знам, че се плаща тоя телфон, та да говоря стегнато и ясно. Звъня. Операторът започва да ми обяснява колко струва тел ( към 44 цента без ДДС на мин)и как се записва съгласно еди какво си. Ако съм съгласна да натисна .. натискам.  АКо съм за телевизори да натисна 1, ако съм за бяла техника 2. Айде пак натискам. после предупреждение, че ще ми искат еди какво си. затварям за да го приготвя, пак набирам, пак всичко преминавам и стигам до " Ако искате да помогнете да подобрим услугата, участвайки в анкета натиснете 1, ако не 2". Хубу, натискам 2. Вече са минали към 2 евро сметка. "Вие се свързахте с дрън дрън, сега ще ви свържем". Музика. Минават още 1-2 евро сметка и пак " Извинете, операторите са заети" пак музика. И така още 5-6 евро. Накрая ме хвана пристъп на бяс - нито  да затворя, нито да продължа. Най-после се обажда една жена. Обяснявам накратко случая и тя ми казва нещо като съвет, след което на мен картата ми свършва и прекъсва.
Тичам да заредя 10 евро. Зареждам. Минавам втори път по гореописания процес и отново стигам уж да ме свързват с оператори ( най-заетите на света). В един момент цъка нещо, и викам " айде, свързах се". Хоп, затварят ми.
Аз ОТНОВО звъня, всичко вече знам как се натиска, да съкратя тая агония и в крайна сметка се свързам с един човек!
Каза ми какво да направя за около 20 секунди , и той каза, ако не стане, пак да съм се обадила. Пробвам. Не става. Пак ще звъня следобяд.
Та в резултат от тази измама + моята лична глупост сметката ми удари 15ина евро за разговор с оператор от 20 секунди.
Кажете ми защо тия хора просто не кажат, че един разговор струва 10 евро примерно да знам, че като звънна ще ми отговори човек нормално. И защо по дяволите чакането се брои за свързан разговор, аз броя един разговор от момента, в който говоря с човека, а не в който ме е поставил на 'чакане', докато ми свали кожата от гърба... Как може такова нещо...

# 42
леле голямо набутване

заЩо не пробваШ с 4ат : http://www.lg.com/it/support/faqs/support-faq.jsp#

уелкъм бек  на феиам

# 43
  • Italia
После ще ви чета (че не разбрах за какво говорите:),аз да се оплача ...
Почти цяла сутрин се занимавам с call center на LG. Хубу. Приготвила съм си встъпителни думи, защото знам, че се плаща тоя телфон, та да говоря стегнато и ясно. Звъня. Операторът започва да ми обяснява колко струва тел ( към 44 цента без ДДС на мин)и как се записва съгласно еди какво си. Ако съм съгласна да натисна .. натискам.  АКо съм за телевизори да натисна 1, ако съм за бяла техника 2. Айде пак натискам. после предупреждение, че ще ми искат еди какво си. затварям за да го приготвя, пак набирам, пак всичко преминавам и стигам до " Ако искате да помогнете да подобрим услугата, участвайки в анкета натиснете 1, ако не 2". Хубу, натискам 2. Вече са минали към 2 евро сметка. "Вие се свързахте с дрън дрън, сега ще ви свържем". Музика. Минават още 1-2 евро сметка и пак " Извинете, операторите са заети" пак музика. И така още 5-6 евро. Накрая ме хвана пристъп на бяс - нито  да затворя, нито да продължа. Най-после се обажда една жена. Обяснявам накратко случая и тя ми казва нещо като съвет, след което на мен картата ми свършва и прекъсва.
Тичам да заредя 10 евро. Зареждам. Минавам втори път по гореописания процес и отново стигам уж да ме свързват с оператори ( най-заетите на света). В един момент цъка нещо, и викам " айде, свързах се". Хоп, затварят ми.
Аз ОТНОВО звъня, всичко вече знам как се натиска, да съкратя тая агония и в крайна сметка се свързам с един човек!
Каза ми какво да направя за около 20 секунди , и той каза, ако не стане, пак да съм се обадила. Пробвам. Не става. Пак ще звъня следобяд.
Та в резултат от тази измама + моята лична глупост сметката ми удари 15ина евро за разговор с оператор от 20 секунди.
Кажете ми защо тия хора просто не кажат, че един разговор струва 10 евро примерно да знам, че като звънна ще ми отговори човек нормално. И защо по дяволите чакането се брои за свързан разговор, аз броя един разговор от момента, в който говоря с човека, а не в който ме е поставил на 'чакане', докато ми свали кожата от гърба... Как може такова нещо...

Охххх,и ти ли,бе,Бруте  Confused Имах и аз подобна гадна еспериенца с кол сентъра на Уиццеър  #2gunfire Единствената разлика беШе,4е аз предвидливо звъннах от служебния джиесем на мъжа ми,но това не попре4и на косата ми да полилавее от нерви,като видях колко минути ме оставиха на аттеза понеже операторите били заети. #Cussing out

# 44
От сайта няма ли секция с FAQ, може там да има съвет за теб. Или пусни въпрос към поддръжката по еmail.

Аз до момента съм била много доволна само от поддръжката по телефон на Сони Вайо. Отговарят бързо, веднага ми додоха номер на практика и всяко следващо обаждане (звънях общо 3-4 пъти за един проблем) ставаше чрез номера на практиката и изобщо не са ми губили време в излишни обяснения и преразказване на едно и също нещо.
А сега се опитваме да се откажем от интернет абонамент към Линкем и мъжът ми 2 пъти висял по 25 минути да слуша музики и най-накрая им написал мейл: "След като не ми отговаряте по телефона, тогава писмено ви уведомявам, че се отказвам от услугите ви. На кой адрес да изпратя ракомандата?" Simple Smile))) Не му отговориха!!!! Но пак им пратихме ракомандата в крайна сметка. Интересно кога ще ни спрат интернета или ще правят като Скай, на които вече 2 пъти обясняваме, че се отказваме от някои от пакетите с канали (понеже от свекър ми наследихме фулл макс абонамент) и те "да, да, добре, ето, от другия месец ще сте с намален абонамент", но се правят на ударени и все още сме с пълен абонамент. Wink Ще трябва да се вдигнем до Комо до някой Скай център, за да се разберем с тях явно.

Общи условия

Активация на акаунт