Февруарската дружина се моли за малка борбена Мартина – Тема 17

• 23 718
  • 694
  •   1
Отговори
# 120
Добър вечер на всички ви Simple Smile Не пиша често,но непрекъснато чета-сега няма как да не се включа.

Мартина ,от сърце и душа се моля и вярвам че всичко ще се подреди както трябва,стискам палци на малкото слънчице и ви пожелавам много много здраве! Така е трябвало да стане,ще очакваме с нетърпение новини от теб-и да знаеш-само хубави!!!

Желая на всички мами лека вечер и приятна неделя!!!

# 121
МАРТИНА, всичко ще бъде наред - сигурна съм!!! И моето бебче е ин витро - Господ ни ги е дал и Господ ще ни ги пази!!! Скоро ще си гушнеш бебчо и ще забравиш всичко лошо ! Целувам те!!! Heart Eyes

# 122
 Hug за нашите две Мартини!   bouquet

# 123
Ох направо настръхнах като прочетох.

Мартина, да ти е жива и здрава, малката принцеса Мартина. Много да радва мама и тати и да бъде весело детенце, а сега бързо, бързо да наддава килограми.      bouquet  bouquet  bouquet

Имаме си вече талисман в групичката, наистина е вълнуващо, но и малко как да кажа - стряскащо, че то не се знае на коя кога ще и дойде реда.

Честит първи сняг на Тодорка и Тотони.
А ти Тотони, почивай много и скорошно изписване от болницата.

П.П. Аз от днес официално съм вече в 8-ми месец   Crazy

# 124
Добро утро поспаланкиии  Hug Научихте ли добрата новина от снощи  - имаме си талисманче на групата  newsm44

От тука нататъка много стиснати палчета за малката Мартина , нека бог да е с нея и скоро се гушкат със своята мама  Praynig Hug

Тази сутрин слагам кафенцето , защото после май няма да мога скоро да се доредя до компа, щото татото ще работи на него...

Момичета да променим името на темичката ни, ако може, с нещо красиво за малкото прекрасно човече. Резбира се, ако може Espinoza ще каже и вие сте съгласни.

Февруарската дружина се моли за малка борбена Мартина               bouquet

Мен не ме бива много, затова може и друго мамче да даде предложение.
 Да стоплим сърчицето на мама Мартина  Hug

С две ръце съм "за"  Hug

# 125
Добро утро, момиченца!
Аз вчера явно така съм се развълнувала, че сънувах че и аз съм родила. Е ... накрая съня стана толкова глупав, че не е за разправяне ...  ooooh!
Мятам ви по едно кафенце и вие да се поразбудите, че като гледам няма никой!  newsm78

П. П. Някой ме е изпреварииииил!   bouquet

П. П. Заглавието предложено от Лори е чудесно и нямам търпение да мине Еспинозка и да ни го сложи, за да се похвалим пред другите, че си имаме талисманче!

# 126

Добро Утро и от нас, Пчеличката пак ме изпревари, но кога пак ще сме от първите.

Хубав ден Ви желая изпълнен само  с положителни емоции.

Бенджи, вчера се сетих за теб  Hug

# 127
  • Mostly in my mind
добро утро.   bouquet
Мартина, да ви е жива и здрава малката шушка и много много радост да ви носи.   bouquet Hug

# 128
Добро утро   bouquet

Слагам си кафенце, Лорин , Пчеличке Hug

Амидалка, закуската не я виждам, но ще хапна после.

# 129
Добро утро момичета

С бебчо ви благодарим за хубавите кафенца.И аз давам положителен вот за заглавието  Peace Браво за добрата идея Лорин  Hug

Пчеличке и аз като теб тази нощ сънувах, че съм родила...ама това вече за кой път го сънувам Crazy  Пък после го сънувах, че е пораснало бебчето. До тук със смисления сън...нататък и аз няма да разказвам  Crazy

Честито влизане в осмия месец Бенджи!

# 130
Пчеличке и аз като теб тази нощ сънувах, че съм родила...ама това вече за кой път го сънувам Crazy  Пък после го сънувах, че е пораснало бебчето. До тук със смисления сън...нататък и аз няма да разказвам  Crazy

Моето в съня се роди със шест зъба, да продължавам ли?  Mr. Green

# 131
Мартинкааааа освен да е много здраво и борбено малкото човече едва ли друго те интересува сега!!! Е пожелавам ти го,знам че е тягосно че само веднъж на седмица се виждате...но мисля че ежедневно могат да ти дават поне инфорнмация какво става с нея...
Поплаках си с теб  Laughing Hug

Хубава неделя на всички останали бременни майчета Hug

# 132
Привет и от нас!

Подкрепям идеята На Лорийн за новото заглавие. Браво Лори, много добре си го измислила!

Привет и на Биричката!

Аз се залавям да готвя на моите момчета разни вкусотийки!

Пожелавам приятен и слънчев ден ( със сняг или без) на всички мамчета и бебчета!

На бебе Мартина специални пожелания да папка добре, за да може скоро да е при мама

Също и на Тотони пожелания утре вече да си е в къщи и да се радва на спокойна бременност до края!

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 11:32 от happy-mamma

# 133
  • София
И Martina 13 и Тотони са мами  с късмет  Praynig Сигурна съм че всичко ще е ок със всички ни Hug Обещах си да не се ядосвам на работа защото природата ни го връща тъпкано, сега остава да видим дали ще удържа обешанието. Защото аз ежедневнос е ядосвам на работа и после не трябва да се чудя ако имам нервно и плачливо бебе... bowuu

# 134

Общи условия

Активация на акаунт