Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за придружаването на деца на прегледи?
Какво мислите за замразяването на кърмата?
Какво мислите за воденето на по-големи деца на прегледи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за придружаването на деца на прегледи?
Мнението за придружаването на деца на прегледи е разнообразно. Някои майки смятат, че това е интересно преживяване за децата им, докато други се колебаят дали по-големите деца ще разберат напълно какво виждат по време на ултразвука и може да се разочароват. Важно е да вземете предвид желанието на детето и да го подготвите за посещението, за да избегнете негативни емоции.
-
Какво мислите за замразяването на кърмата?
Мнението за замразяване на кърма е разнообразно. Някои майки смятат, че това е добра практика, особено в началото, когато имат повече мляко, за да имат запаси за по-късна употреба. Други изразяват съмнения относно необходимостта от замразяване, като посочват, че в някои случаи това може да не е от полза. Важно е да се внимава с изпомпването на гърдите, за да не се доведе до свръхпроизводство на мляко. Решението за замразяване на кърма обикновено се взема по-късно, като се преценява необходимостта от такова действие.
-
Какво мислите за воденето на по-големи деца на прегледи?
-
Какво е мнението за изцеждането на кърмата с цел стимулиране на лактацията?
-
Какви са препоръките за замразяване на кърма?
. Пожелава му дорбо утро и лека нощ, абе любов си е , нищо , че още не го е видяла на живо, а само с апарат...
.
Изписа ми Вагизан, за всеки случай, но антибиотик каза, че за сега няма да ми изписва. При следващия преглед, който при нас е другата събота, отново ще вземе проба за микробиология да видим.
, аз се карам на мъжО, че е 7 без 20, а искам да отидем до Хиполенд. Накрая го разглобихме пустото дистанционно и подкарахме. В7 без 5 бяхме пред Хиполенд и мъжО ми вика аз ще седя да не заключваме колата и ще те чакам. Така се втурнах навътре- после ми си смее и ми вика-бавно подвижна била, не ти видях и гърба, така се шмугна навътре
Вие бременните сте голяма работа( В резултат -една активна гимнастика за 56лв+един пакет Авент (чашки за кърма+адаптори+капачки) за 24лв+ританки за 4.20 или всичко 85лв ми излезна 63лв
Много съм доволна. Иначе нямаше да вземем активна гимнастика.
И без това пак стана дълго

луда работа