Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за придружаването на деца на прегледи?
Какво мислите за замразяването на кърмата?
Какво мислите за воденето на по-големи деца на прегледи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за придружаването на деца на прегледи?
Мнението за придружаването на деца на прегледи е разнообразно. Някои майки смятат, че това е интересно преживяване за децата им, докато други се колебаят дали по-големите деца ще разберат напълно какво виждат по време на ултразвука и може да се разочароват. Важно е да вземете предвид желанието на детето и да го подготвите за посещението, за да избегнете негативни емоции.
-
Какво мислите за замразяването на кърмата?
Мнението за замразяване на кърма е разнообразно. Някои майки смятат, че това е добра практика, особено в началото, когато имат повече мляко, за да имат запаси за по-късна употреба. Други изразяват съмнения относно необходимостта от замразяване, като посочват, че в някои случаи това може да не е от полза. Важно е да се внимава с изпомпването на гърдите, за да не се доведе до свръхпроизводство на мляко. Решението за замразяване на кърма обикновено се взема по-късно, като се преценява необходимостта от такова действие.
-
Какво мислите за воденето на по-големи деца на прегледи?
-
Какво е мнението за изцеждането на кърмата с цел стимулиране на лактацията?
-
Какви са препоръките за замразяване на кърма?
Още съм с главоболие
Утре ще питам док какво да пия, изобщо не ми помага парацетамола.

.
!
) и там в Терапията платих още 15лв.- иначе общо ако си без направлени е 20лв. Отидох към 9ч сутринта и приключих по обяд, около 12ч. Предварително ми казаха да си купя 75мг глюкоза и минерална вода. Взеха ми кръв и за изследване на щитовидната жлеза и ТСХ. Отидох на 12я етаж, защото там е ендокринологията и резултатите от обременяането с глюкоза и останалите се "четат" от ендокринолози и именно лекарката, която ми направи обременяването, ми предписа и диетата.
И снощи за последно в 5ч дадох кръв и като влязох в колата, мъжо бе купил един шоколад, с такова настървение си излапах моята част, че не ме интересуваше ни захар, ни диабет...........
- За всички, които имат изпити и важни мероприятия утре, а и в бъдеще време. 

ама то и кръвното ми беше доста високо, бях се зачервила чак. Предполагам, че ще те пратят на кардиолог. На мен док първо ми изписа по половин хапче, три пъти дневно. Но после кардиолога каза, че е малко-кръвното пак ми беше високичко, а и пулса беше 112май и увеличи дозата. Док ми изписа и аспирин протект тогава. Не се притеснявай изобщо, аз си го пия 7 седмица допегита.
.