"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 6

• 40 871
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
А-а-а...ужасен  ужас!Нали гледам инернетски,демек онлайн,и точно когато Йълмаз да я целуне...и заби!А до този момент,че и след него-всичко си беше наред с излъчването!!!Е,не са прави всички,и най-вече  майките им не са прави,и всички други роднини по пряка,че и съребрена линия..
И още нещо-що ли Джем не се вземе с Ханданката-тъкмо са си лика-прилика?!

# 586
Абе виж за Джем и Хандан не се бях сетила идеята е чудесна

# 587
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А-а-а...ужасен  ужас!Нали гледам инернетски,демек онлайн,и точно когато Йълмаз да я целуне...и заби!А до този момент,че и след него-всичко си беше наред с излъчването!!!Е,не са прави всички,и най-вече  майките им не са прави,и всички други роднини по пряка,че и съребрена линия..
Eeeeeeee, Совичкеее, ама и ти си на Марко Тотев чадъра. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 588
Що бе то за майката на Йълмаз няма по-достйна от Ъслъ за сина й, тя пък като види Филиз и почне да прави едни физиономии направо ми иде да я box

# 589
  • PLEVEN
Керем мисля че избърза малко тя и Мюжгян като научи ще бъде втрещена
Избърза да, аз съм пропуснала като съм гледала турските серии, нали прескачах само на Йълмазовите сцени, че и предлага брак,
помислих че само романтична вечеря ще има.
dobar vecher, iskam da popitam zacho tazi tazna pesen , izviniavam se za koeto pitam niamam bg bukvi

# 590
За ква песен питаш че не разбрах Thinking

# 591
Лека вечер момичета

# 592
Рени,и аз нямам кирилица на клавиатурата,но пиша на фонетиката-лесно е.

# 593
  • София
Eeeeeeee, Совичкеее, ама и ти си на Марко Тотев чадъра. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
  еее това много ми хареса,аз си го помислих снощи като ги видях когато я караше с колата как се хванаха за ръце  hahaha hahaha hahaha Joy Joy smile3532

# 594
ВEСЕЛА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!!! ДА СМЕ ЗДРАВИ и ДОГОДИНА ВСИЧКИ IHLAMURLAR ALTINDA!

# 595
Добро утро момичета    Hug Hug Hug да пийнем по кафенце  food010 че ни чака тежка вечер

# 596
# 597
Пожелавам на всички весело посрещане на новата година, нека тя ви донесе много здраве и късмет.

# 598

Честита да е и   весела, спорна и ползотворна Новата 2011 година!Обичайте се и бъдете обичани!Наздраве!

# 599
  • Пловдив

Мили момичета, пожелавам 2011 да ви донесе щастие, здраве, да ви засипе с любов, да сбъдне мечтите ви и естествено да прекарваме заедно весели минути тук във форума! Весело изкарване на всички!  newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт