Орхидея - тема 5

• 104 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Да зарадвам тези, които разчитат само на Кауфланд  Wink. В новия вестник има фаленопсиси по 12,99лв и като никога не са написали специална дата. Явно още в понеделник ще са в наличност.

# 496
  • Варна
Послучай Цветница явно Simple Smile

# 497
  • София

Тя ще е минала вече, но пише, че е за великденските празници  Grinning. А защо никой не се е сетил за Цветница и Лазаровден? Днес по улиците почти нямаше хора без цветя  Grinning.

# 498
  • гр.София
По-добре късно, отколкото никога Sunglasses
Няма ли някой да се похвали с орхита за празника?
Аз получих пролетни цветя и съм много щастлива, защото са ми много сладички, но другата седмица имам рожден ден и мисля да си направя едно подаръче..... smile3508 smile3508   В тази връзка - нямям вече място за фалчета на източния прозорец, дали има смисъл да взимам за северно изложение, какво ще ме посъветвате Thinking Да кажа, че температурата там е в нормата, но за светлината се притеснявам...

# 499
Таня, купувай пелорика на Реге, в четвъртък пътувам за Варна и ще го занеса. Реге, какво ще кажеш?

# 500
  • София
Таня, купувай пелорика на Реге, в четвъртък пътувам за Варна и ще го занеса. Реге, какво ще кажеш?

Само да свирне и отивам  Wink.

# 501
  • Gone with the wind
Да зарадвам тези, които разчитат само на Кауфланд  Wink. В новия вестник има фаленопсиси по 12,99лв и като никога не са написали специална дата. Явно още в понеделник ще са в наличност.

Лоша ти, лоша - зарекла съм се кракът ми да не стъпи в техен магазин

# 502
  • София

Лоша ти, лоша - зарекла съм се кракът ми да не стъпи в техен магазин

С теб ще ходим в Тилия. Хем по-евтино, хем на Реге ще ѝ купим пелорика  Laughing. Кауфланд ги зарежи  Mr. Green.

# 503
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....С теб ще ходим в Тилия. Хем по-евтино, хем на Реге ще ѝ купим пелорика  Laughing. Кауфланд ги зарежи  Mr. Green.

а ан мен какво ще купите  Whistling
аз като гледам всичко си имам, но да си питам  Mr. Green сакън да не се мина  Flutter

# 504

Девойки
сякаш нещо ми казваше да вляза
казвам ДА
голямо ДА

но ще мога да си го взема и  да го платя след празниците защото ще ходим на почивка
дали е ок и за двете ви?

# 505
  • Варна
Реге, евентуално и аз мога да участвам във свръзката, ако момичетата не ги устройва след празниците чак, но да се разберем на лични по-добре Hug

# 506
  • София
Ами Дани трябва да каже. Тя може би е само за празниците във Варна  newsm78. Иначе не съм 100 % сигурна, че още го има, но още утре мога да отида. Мисля, че той беше на поставката при едрите орходеи, т.е. 16 лв.

Напомням, че по 11лв имаше и разкошни камбрии. По 1 метър високи Laughing.

# 507
Месечинке ще съм адски благодарна за участието. Ще ви създам проблеми защото ще се наложи да ви обременя финансово  - Дани да го плати на Таня, Месечинката да го плати на Дани а аз ще дам парите веднага като се върна и като си го вземам.

Дали е Ок момичета?

Камбрии не ща, умарям ги с голям кеф, една след друга.

# 508
  • Варна
За мен е ок Grinning
Таня, супер си, добре че си ти да ни снабдяваш с рядкости Hug

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 19:38 от Месечинка виторога

# 509
  • София
Аз не съм подстрекател, но имаше и зелен пелорик  Embarassed.

Ако е свършил винения?

Все пак, за да не сбъркам нещо, да попитам - става дума за този вид, но във винен цвят, нали?

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 19:54 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт