Декупаж_39 Коледна

• 62 696
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
valerika  добре дошла сред нас  Hugнаправи си албум в някой сайт-аз ползвам snimka.bg качи си там снимките-много е лесно и след това тук дай само линк.Хич ме няма в обясненията Simple Smile дано и някой друг ти обясни.ше чакаме снимки!и не се притеснявай -всички са минали по нашия път.важното е ,че влагаме цялата си любов в това ,което правим!

# 181
Елина,Фанито,Дремеща благодаря ви момичета за хубавите салфетки и наградката също
,благодарение на всички вас момичета,без чиято помощ,съвети и знания ,нямаше да съм тук
Благодаря на всички от сърце  bouquet

Честит Студенски празник на всички празнуващи   bouquet

# 182
                 Привет,момичета!Нямам време да коментирам прекрасните ви творения за това на всички  Hug Hug Hug за коледното настроение,което създавате!
                 Геновевче,получих утешителната си награда.Прекрасни са и фаворит ми е синичката! Peace
                 Лек и усмихнат ден на всички!  bouquet

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 19:40 от Didia

# 183
Здравейте всички неуморни пчелички.
Sunbeam73-добре дошла,направила си много хубави неща,харесаха ми рисуваните чаши.
Раковина-шампанските са много хубави,изчистени и стилни,а за кратунката не би могла да измислиш по-хубав сюжет.
Валерика-добре дошла и ти не се притеснявай да сложиш снимки така се ошлайваме като чуем мнението и на другите.Кураж.
ДБалинова-керемидата е чудесна,а за бутилките вече какво да ти кажа,стана много добра,нямаш стигане.
Понеже и аз имах повод да почерпя на Никулден,та по тоя случай направих един подарък,първата ми керемида.
От тук до края: http://rosy10.snimka.bg/hobby/hobi-myart.469076.21679360
Лек ден.

# 184
Момичета, честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студентки и студенти.  bouquet

# 185
  • София
Момичета и аз получих пратките...благодаря ...страхотни са...

# 186
  • Добрич
Привет и от мен  Simple Smile
Скоро не съм писала, но искам да ви покажа някои от нещата , които направих за нашия Коледен базар.
Приемам критики.

# 187
Момичета, търся помощ от вас защото знам, че със сигурност някой се е занимавал с подобен род дейност. Става въпрос за едно гардеробче, светъл цвят дърво ... искам да го преправя за една детска стая на момиченце, да речем да го боядисам розовеничкаво и да го апликирам с декупажна хартия или салфетка .
Може ли някой да ме посъветва каква боя трябва да закупя и като как точно се процедира  newsm78
Това, което се сещам е, че първо ще трябва да ошкуря гланца на гардероба, след това да го боядисам в желания цвят, но с какви четки за да не остават белези ... може би с валяче  newsm78 след като изсъхне да декупирам и накрая да мина с лак за мебели за да стане бетон  newsm78 Вие какво мислите, дали ще се получи нещо?
Другата идея, която ми идва на ум е да не шкуря изобщо, а да мина с лепило и след това само с декупажна хартия да облепя, ама не съм сигурна, че ще се получи ...
Ако някой има идея, нека да сподели ще съм благодарна.
Хубава вечер на всички   bouquet

# 188
Злати-отиди в темата" Как да преправим старите мебли"!Там пише всичко!

# 189
# 190
zlati22, аз боядисах едни столове с акрилна боя и ползвах широка четка за акрилни бои. Първите два стола, като ги минах първа ръка определено ми стояха на черти, минах ги втора ръка, след което леко зашкурих и тогава ги минах трети път. Станаха абсолютно гладки и нямат никакви черти. Другите явно вече се бях специализирала - първата ръка беше по-плътна, леко зашкурване и втората ръка беше финална. Зашкурването го направих с много ситна шкурка, в момента нямам останала от нея, за да ти кажа кой номер е - но по принцип я водят за метал.  
Ако ползваш валяче, допускам, че след първата или втората ръка също ще е нужно леко шкурене или поне минаване на повърхността с груб вълнен плат - просто се получават изключително фини, едва забележими мехурчета, които на пипане драскат - по този начин се заглажда повърхността и тогава правиш финалното боядисване. По принцип след това би могло и да се лакира, зависи по какъв начин ще се третира повърхността.
Ако не искаш да шкуриш, е нужно с обезмаслител да измиеш, след това да минеш с Бороконтакт, обаче в Гърция какъв аналог ще му намериш нямам идея. Така че, по-трудоемко е, но е нужно с шкурка да нарушиш повърхността на стария лак. Ако не е шупнал, просто трябва да го надраскаш.
Ами май е това, в момента не се сещам друго Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 21:55 от дремеща

# 191
  • София
zlati22 ако разбираш руски надникни тук  http://club.osinka.ru/topic-25972?&start=0 ,а и само от снимки да добиеш престава как ги правят.А ако нещо кокретно те итересува мога да помогна с превода на лични.

# 192
Привет момичета  Hug
росирос великолепни коледни бутилки   bouquet
Виванова коледните ти пана са станали много красиви  Heart Eyes Heart Eyes снежеца е като истински  Heart Eyes
Здравкова много стилна никулденска бутилка   bouquet
Роси Колева браво за керемидата  Hug
дбалинова тебе мила ще те гледам във фейса,че мултито ми е сърдито нещо......... Hug

Показвам първото си плетено панерче от вестници,много ми допадна тази техника.Не ми се получи като на рускините ама като за първи път съм доволна  Simple Smile
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.21696444
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.21696447

Лека вечер !

# 193
Вал -страхотно панерче .Впечатлена съм.Аз също много харесвам тази техника.Може би трябваше да направиш един МК как си я направила.Аз по принцип харесвам предмети направени от нестандартни или рециклирани материари- картон , хартия, пласмасови бутилки и др.
Злати - виж един МК за нощно шкафче.Дори и да не разбираш много руския по картинките ще се ориентираш[
http://www.livemaster.ru/topic/7438-peredelka-mebeli-dekupazh-tumbochki
Антомче , честит имен ден .
Пожелавам ти да си винаги толкова позитивна , производителна , креативна , идейна , емоционална  и заредена с много , много енергия за да ни радваш с чудесният си декупаж и колоритно присъствие.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 00:21 от виванова

# 194
  • София
val1977, панерчето ти е супер, като знам колко е трудно да свикнеш да плетеш равномерно, а при теб се е получило...

Общи условия

Активация на акаунт