Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 84 750
  • 686
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
   И аз се нареждам след Клонка за филма. Тегля го.   Hug

# 91
  • la Città Eterna
ЛЕНИ,   БЛАГОДАРЯ ЗА ТЕМАТА, ВСЕКИ ПЪТ ВСЕ ПО-ВЪЛШЕБНА!    bouquet  bouquet  bouquet

Откакто започнах работа на 20-ти, не ми остава време за нищо, едва днес сколасах да ви изчета. Много и хубави работи сте писали. Сега ще се опитам да спомена всички, ама сигурно няма да мога. Затова за всички казвам БЛАГОДАРЯ! ОБИЧАМ ВИ!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

tanya24, да ти е живо и здраво внучето!     bouquet   bouquet   bouquet

*Мила*, честито подобрение на майка ти! Само така да върви занапред все по-добре и по-добре!  Hug

Pinkito, поздравявам те за изкуството ти и за бизнес възможността, която ти се е отворила! Много късмет и успех ти желая!     bouquet

Рози и рози, прегръщам те. Вече са ти написали, че когато губим някой, когото считаме за близък, не трябва да страдаме - просто той е трябвало да се появи в определен момент от живота ни, имали сме уроци, които да научим заедно или един друг, и после всеки продължава по пътя си. Всички имаме такива хора, които са си отишли от живота ни (понякога по много болезнен за нас начин). Съжалявам, че си изживяла разочарование от хората, които са се оказали не такива, каквито си очаквала, но просто не трябва да имаш очаквания за хората. Последните ти думи звучат много обнадеждено, явно и при теб има развитие в положителна посока!  Hug

ivonska, благодаря, много интересни неща си споделила! Аз нямам личен опит и впечатления, така че ще се въздържа да коментирам каквото и да е.   bouquet

lyolyo, просто бъди благодарна, че те е изоставил. Явно ти е писано да си с друг мъж и този е освободил мястото. Явно ролята му в твоя живот е приключила. Позволи му да си отиде и позволи на себе си да продължиш напред. Спомяй си за хубавите неща заедно, не се настройвай против него, не страдай - животът ти ще стане още по-хубав. Живей в очакване какъв ли ще е новият принц, който те очаква зад ъгъла. Хората идват и си отиват от живота ни, което е хубаво и интересно, дори понякога да ни е мъчно. И това ще мине. Не се вкопчвай, защото това ти пречи да се освободиш от миналото и да приемеш новите и хубави неща от настоящето и бъдещето.  Hug

Bili-san, честит празник!   bouquet

Amitola, благодаря за филма, ще се възползвам и аз!   bouquet  Hug

Малко ме е срам отново да поискам енергийна подкрепа от вас  Embarassed, но при мен в работата нещата се развиха прекалено бързо - освен че от интервюто директно останах да работя до вечерта, цяла седмица работя от 8:00 до 20:00 (превеждам документи и търся информация по разни въпроси), от утре ще съм три дни в командировка (горкият  ми съпруг и детенце, как ще се оправят сами не знам), ще превеждам на важни срещи, на които ще присъстват политици и ръководители на фирми от различни държави, имащи отношение към проектите, по които работя. Изпитвам страх и несигурност, та ви моля отново, изпратете ми малко помощ, да мине всичко добре и да се справя на ниво. Много много искам да направя добро впечатление, че срочният ми договор да стане безсрочен (засега е до края на януари). Някакси очаквах, че ще ми дадат време да се огледам, да вляза в ритъм... а то... от вратата, директно в такива дълбоки води нагазих, че... Благодаря ви от цялото си сърце!   bouquet  Blush  Heart Eyes

# 92
  • Universe
Abies. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
Аби, защо се притесняваш?  Simple Smile
Постигна желанието си за работа, каквато искаше. Сега спокойно посрещни високата топка  Peace
Знам, че ще се справиш  Flowers Sunflower

Изпитвам спокойствие и сигурност...всичко минава добре и се справям на ниво

babydust7

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 18:10 от mijjjka

# 94
  • Добрич
Аби, защо се притесняваш?  Simple Smile
Постигна желанието си за работа, каквато искаше. Сега спокойно посрещни високата топка  Peace
Знам, че ще се справиш  Flowers Sunflower

Abies, присъединявам се към mijjjka. Изпращам ти енергия и  светлина.

# 95
  • la Città Eterna
Много ви благодаря, момичета! Усмихнахте ме  Hug

Прави сте, работата ми е точно като излязла от картинките от картата ми на желанията (срам ме е да ви я снимам, но има и политик на нея, и офис, и хора в делови костюми и компютри, и разни други символи на успех и просперитет....)

Благодаря ви!

# 96
Abies изпращам ти положителна енергия и ти желая много успехи!

# 97
Abies, това което си писала донякъде ми напомни, човек да внимава какво си поръчва. Все пак трябва да може да поеме това което идва като резултат на поръчката. Пожелавам ти успех и много вяра в себе си. Вярвам че ще успееш и чакаме да се похвалиш тук.  Peace

Amitola, благодаря за линк-а. И аз се нареждам да го свалям, макар че при мен е доста бавно. Може би защото го тегля извън бг. Трябва може би да го потърся и на други места, че иначе ми пише към 2:30 часа да тегля.

Bili-san, честит празник.   bouquet

Иначе ви чета тези дни и една мисъл ме следва. Доколко все пак имаме влияние върху това което се случва? Добре пожелаваме си някой неща, понякога стават понякога не. Други хора твърдят че могат да променят посоката на съдбата си. Дотук добре. Но какво става с предопределеността по рождение. Нали затова има астрологията да посочи кога долу горе имат да се случват важни неща в живота ни. Дали имаме една съдба както някой твърдят или са варианти от съдби и ние просто избираме кое разкллонение да вземем? Доколко можем да насочваме съдбата си. Дали наистина сме способни да променим всичко коренно или можем да променяме само в допустими граници?

Всичко това ми напомня на интервюто, което Опра взе от авторката на Хари Потър. Незнам колко от вас знаят, но тя е имала доста тежка съдба. Имало е период, когато не е имала почти нищо материално. В един момент обаче написва Хари Потър и всички знаем от там нататък. В момента е единствената писателка, която е билионер. Интересното беше, че когато Опра я запита дали някога се е представяла като богат човек, тя каза НЕ! Никога!!! После Опра я пита как се чувства сега като богата и тя каза че всеки ден се страхува пак да не е бедна, явно жената живее с този страх постоянно, а и то се излъчваше от нея. А самия Хари Потър е написан като резултат от нейна тежка депресия. На мен затова и цялата поредица ми е толкова неприятна явно.

# 98
Привет и от мен, малко със закъснение се включвам в темичката, но и вие доста се изписали за 2 дни.

Аз имах неприятно преживяване - не можах да се справя с едни мои много лоши емоции, които не бях изпитвала от години, смятах че вече ги няма.
Още разсъждавам защо така се получи, защо никоя техника която познавам не ми помогна... как въобще загубих развновесие..??

# 99
Били, честит празник  Heart Eyes Hug

Аби, ще се справиш разбира се  Hug

а за прошките, аз питах Миж за тях в предната тема. Не мога да ги намеря из нета, затова питах дали ги няма из нейната хубава книжка за тибетски ритуали. Много силно ги усещам, и ми се ще да ги докосна. Разбрах за тях от списание на Алена. Явно ги има в книжката на Алена спомената някъде тук.

# 100
Здравейте! Simple Smile
Защо чак сега ви откривам.. толкова хубава тема... започвам да чета и да се усмихвам..
Simple Smile чувствам се жадна да погълна цялата информация, която сте предоставили Simple Smile много усмивки ви пращам Simple Smile

# 101
humanis, да, помня, че ме беше питала за ритуал за прошки в миналата тема, когато пусках ритуалите на Хансард, но изобщо не бях чувала за тях тогава... Мислех, че питаш за какъвто и да е ритуал за прощаване, а не за конкретен, какъвто се оказа, че има. Тогава в неговите книги нищо не успях да открия ...
Преди няколко дни се сдобих по странен начин с книгата на Алена. От много време мислех да си я купя, но все нещо се случваше и не успявах - или я нямаше в наличност, или купувах друга книга...  Crazy Е, най-накрая ми я подариха и то без да съм я искала конкретно нея  Laughing
Интересното беше, че още при първото разгръщане попаднах точно на този ритуал  Thinking
Разтърсих се из нета, но нищо конкретно не намерих. Само се споменава, питат за него, даже из архивите на бг-мама открих, че е споменаван един-единствен път миналата година в темата За състоянието на Земята...
Разбира се, помислих за това да го копирам и да го пусна тук, както съм правила друг път, но не мога. Нещо ме възпира.
Да, и аз го усещам изключително мощен на енергийно ниво. Както Алена обяснява чрез него се изчистват полевите структури. Бил й е споделен от нейните тибетски Учители. Мисля, че добре са се погрижили и за защитата му.

# 102
sv_harmony, много интересно. Не съм гледала това интервю и наистина сега ме накара да се замисля. Действително мислите на тази авторка са  в пълно противоречие с правилата за успех и все пак ... успяла е. Кой закон действа в случая? Интересно ми е да чуя мнения по въпроса. Защото откакто следя темата тотално съм променила мисленето си в положителна посока и не ми се ще да става обратното. Все пак се надявам да има положителни промени в живота ми в следствие на това.

# 103
sv_harmony, много интересно. Не съм гледала това интервю и наистина сега ме накара да се замисля. Действително мислите на тази авторка са  в пълно противоречие с правилата за успех и все пак ... успяла е. Кой закон действа в случая? Интересно ми е да чуя мнения по въпроса. Защото откакто следя темата тотално съм променила мисленето си в положителна посока и не ми се ще да става обратното. Все пак се надявам да има положителни промени в живота ми в следствие на това.

Джоан Ролинг  има тежък хороскоп, но и възможност за мистично развитие в по-късна възраст. А  силен Сатурн  може да даде и материални постижения.
Според мен такива неща не просто се измислят - тя има явно предразположения към тази област.
Така че явно са се насложили сили от различен характер.

# 104
mijjjka , не бих искала от теб да го копираш  Peace  но ето че те питах и от теб дойде отговора. Аз дремейки на една опашка случайно го видях в едно списание на Алена. Честно казано не и бях фен, но това ме грабна силно. Информацията, че го има в тази книга ми стига Peace Всъщност това е отговора на това от къде да ги прочета. Да няма ги в нета и сигурно е правилно така.

Джоан Ролинг е имала тежък период , сама с дете и без пари. В тежки периоди от живота ни се отварят силно сетивата  за невидимия свят. Хари Потър си е Магия в действие. Тя е започнала да работи с Магия и Магия и дава средствата, изобщо мислите и вярата нямат общо тук...нищо общо.  От това дали вярваш или си позитивен или негативен не се интересува най-древната от науките...Магията. Както и Магия си действа независимо дали някой вярва в нея или не.

Общи условия

Активация на акаунт