Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 85 766
  • 686
  •   1
Отговори
# 165
Рози и рози , от мен имаш уверението, че ще срещнеш най-подходящия човек.  Peace Само ми се върти в главата - гледай да го разпознаеш, че понякога хората имаме склонност да се маскираме.  Hug
Иначе аз нито успявам да визуализирам, нито някоя техника до сега ми е дала резултат (освен тази със зарядното, която в 95% от случаите действа безотказно и на деня).

Много целувки от мене  Blush Ох, я ми припомни накратко за зарядното. Знам, че за пари го ползвате, но се чудя за друго става ли също и как? Изобщо как се прави това?

# 166
  • София
Единия край в щепсела, срдугия в портфейла. И толкова. Не знам дали за друго може да се ползва, вероятно може, ама не съм мислила в тази насока.  Hug

# 167
  • София
Явно въпроса с работата е на дневен ред при много от нас... и аз си направих техниката с 10-те положителни страни по отношение на работа, очаквам сега да се появи една удовлетворяваща ме във всяко отношение работа, добре заплатена и интересна.
Исках да споделя, че през уикенда за първи път приложих техниката, разговор с висшия Аз на близък човек, разговаря с него за проблем, който ме притеснява повече от 6 месеца и още на другата сутрин той отвори темата за това и се изяснихме, почувствах се невероятно.
Днес моят съпруг има рожден ден, черпя ви за негово здраве и благополучие

БЛАГО-ДАРЯ, че ви има!   bouquet

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 12:10 от Kaastel

# 168
  • София
Космически скок на 22.12.2012
Ритъмът на планетата се повишава, откажем ли да го следваме, ще страдаме, предупреждава д-р Алексей Шадрин

Д-р Алексей Шадрин е роден в Русия в семейството на лекари. Дядо му и баба му по майчина линия са българи. Получава висше психологическо образование и съчетава кариерата на учен с изследвания в областта на тибетската медицина и философия. Той е първият, който заговори у нас за децата индиго и вибрационен преход, който ще промени света след малко повече от година. Бившият съветник на Борис Елцин е посветен още в клетъчната памет, световно признат е със своята регресионна терапия. Докато агенти в Русия го издирват под дърво и камък заради паранормалните му способности, ученият мистик утре ще бъде в малката зала на НДК. Там ще разкрие какво ще се случи през 2012 според тайния тибетски орден - Пазителите на земята.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-11-30&article=349155

Шумерски бог отвори Царичина
Под селото има звезден проход към измеренията, разкрива свръхсензитивният художник Димитър Свиленов

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-11-30&article=349153

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-11-30&article=349154

# 169
  • Добрич
...

Вела, въпросът, който засягаш и мен ме вълнува и съм мислила по него. Петнадесет години на едно и също място е много дълъг период. В един момент човек се изчерпва, научава всичко, което може да научи, изпада в един комфорт, който трудно би нарушил. ......

Има хора, които обичат рутината и се стремят към нея.
А ако се отчете и кризата ситуацията става съвсем комплицирана.
Но аз съм на мнение, че човек винаги трябва да търси по-доброто за себе си Peace
....

За съжаление съм много далече от комфорта. Ако се чувствах комфортно едва ли бих искала промяна. Чудя се какво имам още да уча тук. Доста неща научих не в професионален план а в личностен - да бъда спокойна, да не приемам нещата лично, да проявявам търпимост и търпение. Обаче ми се струва, че последното наближава границите на възможностите ми. Макар, че съм чувала, че човек винаги може да понесе още.... Може би вече не искам да понеса повече.  Приемам хората с, които работя, макар, че не съм съгласна с тях. Приемам, че всеки има право на избор и те са направили своя. Разбирам, че не правят нищо лично срещу някого, а просто вижданията им за света са такива. Просто не искам да работя с тях и не смятам, че е необходимо да го правя /освен от финансова гледна точка, че все пак семейството ми трябва да се храни и т.н...../ . Няма как да бъда сигурна какви ще бъдат хората на новото място, ако се преместя. Просто се надявам да бъдат по-осъзнати. Когато естеството на професията изисква работа в екип, щеш, не щеш, зависиш и от другите хора, с които работиш.

Рози, много ми хареса идеята за джуджетата, които носят чувалчета с пари.   bouquet Прегръщам я с две ръце

# 170
шмъ извинявате, ама ако може Шадрин да не ни продава "топлата вода", да не говоря че май е издирван в Русия...

# 171
Вокси, не е само това за съжаление. Нещо интересно ТУК от негова координаторка. И ТУК

"Докато агенти в Русия го издирват под дърво и камък заради паранормалните му способности, ученият мистик утре ще бъде в малката зала на НДК." - често вестниците си пишат глупости. Ако наистина искаха, дали нямаше да го хванат веднага  Joy Още повече по обявите му за семинари и интервюта, които дава  Mr. Green И го издирват не заради "паранормалните му способности", а заради друго...

# 172
Съмнителен ми е още откакто разбрах за него! И надали е жертва не репресивния апарат. :'(
(не ми го хвалете)

# 173
Момичета утре имам нужда от вашата подкрепа!
Незнам да им вярвам ли на тез лекари,тотално ме объркаха и съм малко в паника.Утре ще оперират детето,днес правиха тест за алергии-според алерголожката някой от упойките са неподходящи,според анестезиолога,няма проблеми/те на нея и не вярвали и дори не си направиха труда да и гледат листа/.Та ви моля за вашата позитивна енергия и подкрепа-дано вдичко мине по план Praynig

# 174
  • Русе
 Йо, всичко да мине бързо лесно и детенце да се възстанови бързичко. За упокойките - майка ми е един от най алергичните пациенти. Обикновено лекарите се хващат за главата, като и видят картона. Вече 3 сериозни оперции претърпя,без проблеми.

# 175
Има ли експерт по сънищата? Цяла нощ се тормозя и сънувам починал човек...  Tired По едно време и детето ми ридаеше насън (а не се случва по принцип!) Не помня всичко детайли, а дали е искал нещо да ми каже?!

Преди години сънувах баба ми по подобен начин и имаше отново смърт в семейството. А тя, милата (баба) ми показа некролог на жена... Но аз си викам "Да, бе, да! Просто полудЕх, това е!".

Аз не съм експерт,но съм от тези които си следят сънищата.Имам си дневник на нощното шкафче и си записвам сутрин веднага като стана иначе после забравям.И при мен като сънувам починал човек не е на добре, но само ако ми говори.Ако го сънувам просто като образ няма страшно.Пък и да ми говори ,внимавам какво ми казва.Неприятна новина-така го тълкувам при мен.

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 16:26 от nikolexa

# 176
  • Добрич
И аз не съм експерт по сънищата, но често сънувам майка си, която за съжаление не е вече между живите. Тези сънища ми носят хармония и успокоение. Когато се събудя се чувствам чудесно - все едно наново съм се докоснала до нея. Според мен няма значение, че човекът е починал. Важното е веднага като се събудим да наречем съня си за нещо добро, независимо какво сме сънували. Тази техника работи с успех при мен и не сънувам сънища, вещаещи неприятности.

Йо, много положителна енергия за детето ти и спокойствие за теб.

# 177
И аз не съм експерт по сънищата, но често сънувам майка си, която за съжаление не е вече между живите. Тези сънища ми носят хармония и успокоение. Когато се събудя се чувствам чудесно - все едно наново съм се докоснала до нея. Според мен няма значение, че човекът е починал. Важното е веднага като се събудим да наречем съня си за нещо добро, независимо какво сме сънували. Тази техника работи с успех при мен и не сънувам сънища, вещаещи неприятности.

Вела и аз се чувствам по подобен начин когато сънувам баща си.Просто не мога да си представя ,че ще е дошъл да ми съобщи лоша новина. За мен това наричане на съня не работи обаче.Имах един повтарящ се кошмар,сънувах един ужасяващ сценарий в продължение на 10-на години,поне 30-на пъти.Събуждах се винаги с буца в гърлото и плувнала в пот.И не спря докато не намерих вътре в себе си причината.
Пък колко сънища имам дето се сбъдват направо буквално.Ей сега най-пресния случай.Сънувах една нощ че искам да си имам заек и намирам такъв и каква голяма радост е това( в съня ми естествено Simple Smile).Като се събудих,взех да си мисля какво ли пък значи това,тък като никога съм нямала такива мераци.Взех да си мисли заек=страх,ще се справя с някой мой страх,ей такива работи.Няколко дни по-късно се връщам от магазина и вървя по една улица където са само къщи и хоп на тротоара срещу мен- зайче. Направо се втрещих. Загледах се от коя къща може да е излезнало и понеже улицата е доста натоварена,минават доста коли го взех и се зачудих какво да правя.Занесах го в къщи.Написах обяви за загубен заек Simple Smile и се върнах да ги разлепя в района. Мъжът ми като ме видя със заека ме гледаше ей така  Shocked, защото аз съм го свикнала да му разказвам моите сънища, пък той всеки път ми вика "Ти ме плашиш" Simple Smile Та сега си имаме заек,който не знам защо първо видях в съня си.Поне докато стопанина му не се обади.  Laughing Laughing

# 178
  • Добрич
nikolexa, преди и аз съм имала пророчески сънища, които се сбъдваха.

Да ви е честит заека! Щом не се знае на кого е, не се знае и колко ще остане у вас... Сигурно е имал нужда от теб.

Снощи сънувах дъщеричката на мой първи братовчед и днес реших, че ще се обадя, за да попитам как е - ще става кака. Много се зарадвах.  Чудесно е да сънувам хубави работи.

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 22:00 от Вела

# 179
  • София
Клеми, знаех си,че си ти.

Аз в продължение на 10 години сънувах някъде около 4-5 пъти как мъжа ми ме изоставя и как го търся, лутам се и като го виждам той е студен и ...просто не той. Така и стана.

Общи условия

Активация на акаунт