Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 84 772
  • 686
  •   1
Отговори
# 435
Разбира се, че не е все едно какво гледаме  Wink
Сега се сещам, че съм чела /но не съм практикувала/ гледане на ПРОЛЕТНО слънце - сигурно защото именно то е най-зареждащо  Heart Eyes

# 436
sugar_baby,  newsm51 и аз много харесвам и обичам стиховете на Д. Дамянов

# 437
  • Русе
sugar_baby,  newsm51 и аз много харесвам и обичам стиховете на Д. Дамянов
  И аз. Но доколкото знам самият той не е успял да бъде щастлив в краткия си живот.

# 438
Сега се сещам, че съм чела /но не съм практикувала/ гледане на ПРОЛЕТНО слънце - сигурно защото именно то е най-зареждащо  Heart Eyes
В какъв смисъл казвате, че не е все едно какво гледаме? Защото не всяка енергия можем да видим/възприемем  /дори и с третото око/ или по друга причина?

Извинявам се тези си въпроси, но напоследък се улавям, че въпреки желанието ми да изпитам безусловна вяра в каквото и да е, скептицизмът ми все повече взема връх.
 Винаги съм разчитала на безусловни факти и доказателства, за да приема каквото и да е за чиста монета.

# 439
  • София
Не се загръщай в сиви настроения,
по Коледа се случват чудеса!
Разтварят се в небето измерения
и пак дете си с рошава коса.
Звънят далече коледни елени,
шепти в душата сребърния сняг.
И от магия бяла окрилени,
целуваме се снежно пак и пак.
Не се загръщай в сивото на дните,
по Коледа се случват чудеса!
Мечти под клони елхови са скрити
и пеят ангели от небеса!

bouquet  bouquet  bouquet
БЛАГО-ДАРЯ ВИ!

# 440
Kaastel,   bouquet Hug

# 441
кастел Hug, а ето  и нещо от мен за вас с любов:
Искам да съм мъничък вълшебник,
за да мога с пръчица в ръка
да създам магически учебник,
който се нарича "Доброта"!

Чудните си листи щом разтвори,
да го чуят чак накрай света!
Да научи всеки да говори
светлия език на обичта!

Вместо бомби, да летят балони!
Хората да имат хляб, подслон...
На закуска да ядем бонбони,
на вечеря сладолед - цял тон!

Да си имат малките дечица
мама, татко, братчета, сестри...
Радостта да пее като птица!
Вместо сълзи, да блестят звезди!

Искам да съм мъничък вълшебник,
за да мога с пръчица в ръка
да създам магически учебник,
който се нарича "Доброта" !

# 442
Прекрасни сте  bouquet

# 443
Аз практикувам от известно време фокусираното виждане.
М/у другото преди години именно с този метод ми се дадоха отговори на най-важните житейски въпроси тогава.
Сега когато го правя в един момент започвам да виждам мъгла, цялата стая става като обвита във воал, все едно изведнъж пада около мен мъгла, бяла, не знам какво е, дали е илюзия или нещо друго, започват и да ми пробляскват искри тук-там.
Имам доста такива преживявания, но не знам какво означават.

# 444
Маргало, какво представлява фокусирано виждане?

# 445
Маргало, какво представлява фокусирано виждане?

Гледаш в нещо и не мигаш Hug
Леееко си разконцентрирваш очите, но може и без.
Гледа се огъня на свещ, икона или каквото си реши човек.
Правила съм го с чаша с кафе преди години и тогава видях интересни неща за мен
Може да се прави и със символи, мандали, пентаграм Hug

# 446
  • Tам през Атлантическия океан
Ехе момичета  Hug  хубаво  е да пробваме , да експерементираме да се учим но мисля че се понякога забравяме  това .....: Wink

Трябва да държиш краката си толкова здраво стъпили на земята, все едно са четири, а не два. По този начин ще останеш в света. Трябва обаче да спреш да гледаш на него през главата си и да го погледнеш през сърцето си.

*Яж, моли се и обичай

# 447
  • София
Desss Hug .
Въобще не ме влекът техниките мене.  Confused Това много ли е лошо? Пробвах това-онова, ама въобще не са за мен.  Embarassed Това пляскане с ръце, мантри, пламъци, писане на утвърждения, че и визуализации.  ooooh!
Медитирам (така се оказа, не съм знаела, че  е вид медитация), слушайки музика, рисувайки, реейки поглед. Също така редовно си изтривам съзнанието от ненужна информация, но това съвсем интуитивно.
 Не помня никакви исторически дати, съдържание на прочетени книги и филми (помня само есенцията, но не мога да разкажа действието), забравям всякаква ненужда информация на мига. 
Това, че не мога да се отдам на такива практики, техники, означава ли, че не напредвам?

И още нещо - опитвате ли се да "завихрите" и половинките си? Как? Моят попива каквото му кажа и мисля, че приема всичко и е съгласен, със сърцето си. Но в разговор не мога да му предам  цялата информация, непринудено. Дали да му дам книги...или?

# 448

слънцето се гледа само в първия половин час на изгрева и половин час преди залез...
през останалото време е опасно за окото

# 449
  • Шотландия
Desss Hug .
Въобще не ме влекът техниките мене.  Confused Това много ли е лошо? Пробвах това-онова, ама въобще не са за мен.  Embarassed Това пляскане с ръце, мантри, пламъци, писане на утвърждения, че и визуализации.  ooooh!
Медитирам (така се оказа, не съм знаела, че  е вид медитация), слушайки музика, рисувайки, реейки поглед. Също така редовно си изтривам съзнанието от ненужна информация, но това съвсем интуитивно.
 Не помня никакви исторически дати, съдържание на прочетени книги и филми (помня само есенцията, но не мога да разкажа действието), забравям всякаква ненужда информация на мига. 
Това, че не мога да се отдам на такива практики, техники, означава ли, че не напредвам?

И още нещо - опитвате ли се да "завихрите" и половинките си? Как? Моят попива каквото му кажа и мисля, че приема всичко и е съгласен, със сърцето си. Но в разговор не мога да му предам  цялата информация, непринудено. Дали да му дам книги...или?
Ми ти си прилагаш техниките, които са ти добри на тебе - съвсем инстинктивно. Защо да не напредваш... Напредването се вижда по резултатите, да ти кажа. Ако виждаш резултати, които да те радват - значи напредваш.

Колкото до половинките... На времето съм изляла реки от сълзи, щото половинката твърдеше, че е атеист, пък аз, видите ли, вярвам в разни работи и с пяна на устата се опитвах да му обяснявам, въвличам и т.н.... После спрях. Той има отврат към официалната религия - целта й била да контролира света. Не че не е прав, донякъде....

Обаче когато някоя идея ме грабне или нещо много ме впечатли - от прочетеното, му го разказвам. Успяла съм да му пробутам само книги на Дийпак Чопра и Уейн Дайър - и то благодарение на това, че изслуша аудиокнига на Дийпак и много се впечатли. Според него, той е истински, а не си измисля разни щуротевини.  Laughing Но, в крайна сметка, много уважава моите схващания, макар и все пак да казва, че не ги споделя. Обаче сме медитирали заедно, дори ходехме на едни групови медитации преди. Хареса му. Каза, че това, което го е убедило, е фактът, че аз, която вярвам в такива неща, съм това, което съм - което той обича.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт