Lady Popular...

• 65 563
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
момичета без вас щях да си седя на 16 ниво до края на годината. много съм ви благодарна. пожелавам ви успех Grinning Hug

# 571
има леко разминаване в мисиите които са написани... докато четях какво трябва да правя на предните мисии видях

30 ниво:
1.Скъсай с гаджето си;
2.Спечели най малко 2 000 предизвикателства;
3.Трябва да имаш поне 50 чифта обувки в гардероба си;

31 ниво:

1. Завърши курса за певици;
2. Изяж хамбургер;
3. Купи си телевизор;
4. Остани сама, не ти трябва приятел;

понеже сега съм на 30 и на другатат как трябва пак да късам с гаджето което вече го няма или е станало някакво объркване  #Crazy

# 572
  • В сърцето на живота!
На 30 ниво целта е да скъсаш с гаджето и да си хванеш друго,просто не е написано правилно,предполагам.Пък и щом си на 30 ниво вече,кажи каква е точно целта за да се поправи.

# 573
Скъсай с гаджето

Писна ти! Както е дошъл от Англия, така да си заминава и повече да не го виждат очите ти. По префърцунен и самовлюбен човек не познаваш, по цял ден само се маже с кремчета и се гледа в огледалото. Марш към Нощния клуб за да му кажеш, че повече няма място за него в твоя живот.

това  е... мерси  Wink

# 574
Няма объркване на 30 ниво късаш с гаджето,а на 31 ниво се иска да останеш необвързана т.е сама.Целта точно е :Остани неангажирана,НЕ СИ НАМИРАЙ ПРИЯТЕЛ. WinkНово гадже чак на 32 ниво  Simple Smile

# 575
  • В сърцето на живота!
Значи скъсваш с него и си хващаш по 'убав.Така го разбирам аз... не знам.

# 576
Значи скъсваш с него и си хващаш по 'убав.Така го разбирам аз... не знам.
всеки друг е по убаф от плешивия пенсионер депутат с който съм аз в момента  Joy Joy
мерси много за помоща  Flutter

# 577
Ако позволиш един съвет от мен,разбира се ако не си го направила преди да скъсаш с депутата завърши курса за певица така за минути ще преминеш през 31 ниво и ще можеш да почнеш с опитите за ново гадже  Simple Smile

# 578
Аз сега има да събирам 180 000 точки... ужас.  #Crazy #Crazy

# 579
  • В сърцето на живота!
Момичета,лейдитата който са на линия в дуелите,наистина ли са "на линия"?
Защото на мен ми се струва че май не са на линия. Thinking
Пращам дуели на 30-40 лейдита а нито една не реагира ... Rolling Eyes
Даже повечето от дуелите които съм пращала стоят по 2-3 дена ...
Много се нервя така.Рядко попадам на някоя дето е наистина "на линия".
Вие как си търсите лейдита на линия - от дуелите,от съобщенията или ходите из профилите...?

_Sylvia_ още толкова точки ти трябват или да ги достигнеш?

# 580
Днес, момичета да ви се похваля в минииграта "Курабийка с късметче" ми се падна: "Гледайки те, изникват два въпроса-къде е заминал цирка и защо са те оставили". Откакто подмениха късметчетата все такива подобни ми се падат.  newsm78

# 581
здравейте!
И аз съм нова. Случайно видях че има тeма за играта.
Много ще се радвамд а споделяме опит  Grinning
В момента съм 8 ниво и събирам пари, за да си направя операция.....
Ако някои иска да ме намери - Renn4i  Peace

# 582
Момичета,лейдитата който са на линия в дуелите,наистина ли са "на линия"?
Защото на мен ми се струва че май не са на линия. Thinking
Пращам дуели на 30-40 лейдита а нито една не реагира ... Rolling Eyes
Даже повечето от дуелите които съм пращала стоят по 2-3 дена ...
Много се нервя така.Рядко попадам на някоя дето е наистина "на линия".
Вие как си търсите лейдита на линия - от дуелите,от съобщенията или ходите из профилите...?

_Sylvia_ още толкова точки ти трябват или да ги достигнеш?

ммм да и аз се съмнявам че дадените лейдита отстрани или кадет опише лейдита на линия наистина са на линия
колкото до дуелите.... ммм предизвиквам уш лейдитата на линия които ги чакам с часове и дни пък уш са на линия или ми отказват на момента лейдита които са с по ниски нива от мене #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out и направо изпадам в кризи.. какво като сме на по високо ниво ние неможем ли да победим как ще миним нивата като целта ни е да побеждаваме а скръндзите отказват  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire такива трябва да се застрелят на място... от един изгубен дуел ко ще им стане НИЩО  doh

# 583
Момичета, стигнах до 16 ниво и ми трябват около 170 дуела. Лейдито ми е колита, на тези, които са описани на 1 страница им изпратих малко дуели. Който иска да помага. Мерси предварително!

# 584
Казвам се Galika, ще ме предизвиквате ли? На 5 ниво съм и нямам нито 1 спечелен дуел. Женският дуел ми е най-труден, че вечно съм мръсна и гладна  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт