Lady Popular...

• 65 553
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Шушулче, ще ти изптатя 20 женски и 20 модни, като на модните няма да слагам пози за да имаш по-голям шанс да победиш.

# 586
Голямо мерси.

# 587
Ако позволиш един съвет от мен,разбира се ако не си го направила преди да скъсаш с депутата завърши курса за певица така за минути ще преминеш през 31 ниво и ще можеш да почнеш с опитите за ново гадже  Simple Smile
Това е най-добрия вариант наистина аз сега съм на 30то и точно това правя Wink изкарвам курса за певица и чак после ще късам с гаджето.

Гледах че и на 35то ниво пак има подобен трик
35 ниво:
1. Скъсай с гаджето;-- тук изкарваш курса за цветарки който е достъпен от 35 а не от 36то ниво и после късаш с гаджето и набързо минаваш 36 и направо почваш да си търсиш приятелка на 37мо ниво
....

36 ниво:
1.Завърши  курс цветарка;
...

37 ниво:
Намери си приятелка;
...

# 588
Момичета,лейдитата който са на линия в дуелите,наистина ли са "на линия"?
Защото на мен ми се струва че май не са на линия. Thinking
Пращам дуели на 30-40 лейдита а нито една не реагира ... Rolling Eyes
Даже повечето от дуелите които съм пращала стоят по 2-3 дена ...
Много се нервя така.Рядко попадам на някоя дето е наистина "на линия".
Вие как си търсите лейдита на линия - от дуелите,от съобщенията или ходите из профилите...?

_Sylvia_ още толкова точки ти трябват или да ги достигнеш?

Да ги достигна... сега са около 120 000 и много трудно ги събирам... това ми е най-омразната цел.

# 589
  • В сърцето на живота!
И на мен ми е най трудно да събирам точки. Tired
В момента ми трябват 475,000.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:07 от •◊ Ясмина ◊•

# 590
Ужас... дори купуването на костюмите е по-лесно... само точките ме спъват. Има-няма, ще си изкарам две седмици на това ниво.

# 591
Така е точките са си бая и мен редовно ме озорват докато ги направя Sad
Иначе Ясмина сега като ти погледнах лейдито видях че си от Стара Загора и аз съм от там макар вмонента да съм в София Simple Smile

Моето лейди е Val4etoo

# 592
  • Свищов
Sunny_Tsveti, благодаря за съвета за 36 и 37 ниво. Въпреки, че още съм на 33 ниво. Днес мислих да го мина, но нямаше студен чай и ще чакам да заредят. Наемането на имение и промяна на косата и грима са лесни, а дуелите вече ги направих.

И после пак курс. Много набързо ми идват тия курсове - през ниво кажи-речи.

# 593
Благодаря на всички, които се отзоваха за дуелите и най-вече на Do_de_gE, която изигра невероятно много дуели с мен! Hug

# 594
Благодаря на всички, които се отзоваха за дуелите и най-вече на Do_de_gE, която изигра невероятно много дуели с мен! Hug
Трябва да си помагаме  Hug  
Да ви се похваля с новия си тоалет. В момента имам само 15 долара, но супер тоалет и обувки  Mr. Green Роклята направо ми взе очите, страхотен цвят.  Crazy

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 19:02 от Do_de_gE

# 595
karamelia, съжалявам, но снощи легнахме да гледаме филм. Днес ще се реванширам.

# 596
Ето и целите за 48 ниво:1.Трябва да притежаваш поне 30 чанти в гардероба си;2.Време е да прекратиш приятелството;3.Посети терапевта си 15 пъти;4.Трябва да тежиш най-малко 75 кг. Simple Smile

# 597
  • София
Ето и целите за 48 ниво:1.Трябва да притежаваш поне 30 чанти в гардероба си;2.Време е да прекратиш приятелството;3.Посети терапевта си 15 пъти;4.Трябва да тежиш най-малко 75 кг. Simple Smile

Мерси, за целите  thumbsup thumbsup thumbsup

# 598
Да ги достигна... сега са около 120 000 и много трудно ги събирам... това ми е най-омразната цел.
Може би е коментирано, но ако не е, моят севет е: Наеми си по-голямо жилище, за да ти дава повече точки, всеки ден посещавай студиото за татуировки, фризьорския салон и солариума и естествено мини игрите.
Успех!

# 599
Трябва да си помагаме  Hug  
Да ви се похваля с новия си тоалет. В момента имам само 15 долара, но супер тоалет и обувки  Mr. Green Роклята направо ми взе очите, страхотен цвят.  Crazy

Do_de_gE Страхотна рокля и много хубав цвят наистина Simple Smile и аз си харесах тази рокля но тъйкато не пускам sms-и нямаше как да си я купя, но иначе наистина е страхотна честита Simple Smile
и много ти благодаря за дуелите които пускам на Millivilli чудесно е че има кой да помага ако мога и аз да помогна с нещо само пишете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт