Lady Popular...

• 65 525
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета ще ми помогнете ли с дуелчетата,трябват ми 800 победи, а имам 560 ще съм ви много благодарна.. и аз ще помагам с каквото мога Simple Smile   лейдито ми е Macity19 
Само пишете ЛС ,че сте от сайта..  Wink

# 601
  • Провинция
Здравейте момичета ще ми помогнете ли с дуелчетата,трябват ми 800 победи, а имам 560 ще съм ви много благодарна.. и аз ще помагам с каквото мога Simple Smile   лейдито ми е Macity19 
Пращам ти 10тина - Liliq-lili e моето лейди

# 602

И аз ти изпратих дуели ..ледйто ми е taraia  ако ти трябвар още предизвикаи ме  Simple Smile

# 603
Зибзи, пращам и аз  Peace
Аз също не съм от активно пускащите смс-и. Но до преди няколко месеца играех платено в мондозоо, след като там смс-ите отпаднаха сега си позволявам да пращам на  лейдито понякога. Embarassed

# 604
Миличка пратих ти малко модни лейдито ми е Goody, ако има нужда пращай още! Добре че си помагаме с дуелите, че иначе Sick

# 605
и аз ти изпратих малко дуелчета Simple Smile

дали може и аз да помоля за помощ с дуелите който има време и възможност  ще се радвам и аз да ви помогна когато имате нужда Simple Smile
 bouquet

# 606
  • Провинция
и аз ти изпратих малко дуелчета Simple Smile

дали може и аз да помоля за помощ с дуелите който има време и възможност  ще се радвам и аз да ви помогна когато имате нужда Simple Smile
 bouquet

Пращам ти 20-тина

# 607
  • Провинция
Лейдита, някоя от вас може ли да ми каже , как да аси изтрия снимките от Галерията?

# 608
  • Провинция
Лейдита, някоя от вас може ли да ми каже как да си изтрия снимките от Галерията?

# 609
  • Под гъбата
Здравейте момичета ще ми помогнете ли с дуелчетата,трябват ми 800 победи, а имам 560 ще съм ви много благодарна.. и аз ще помагам с каквото мога Simple Smile   лейдито ми е Macity19  
Само пишете ЛС ,че сте от сайта..  Wink
И от мен имаш дуели, но очаквам да ми върнеш толкова. Лейди е lydi_dimana
Още някой да се нуждае от дуели? Пускайте ЛС че сте от форума. Повечето момичета съм ги сложила в приятели. Simple Smile
Пуснах дуели на момичетата помолили за тях на последните 3 страници от темата ни. Приемам още и аз с удоволствие. Laughing
Исках да попитам как се достига високо IQ ?Гледам има с числа над 1000, което направо ме  #Crazy

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 16:38 от mama_mima

# 610
Високо IQ се постига с редовно играене на мини-игрите Wink,ако играеш в мистериозният бутик също от време на време се пада  Simple Smile                                 
Лейдита, някоя от вас може ли да ми каже как да си изтрия снимките от Галерията?
Като влезеш в галерията в горния десен ъгъл на снимката има Х натискаш го после ОК и готово Flutter

# 611

мм ето ти чрез снимки какво да правиш

натискаш галерия

и след това хикса горе в дясно на снимката която искаш да махнеш

след което те пита дали наистина искаш да махнеш снимката и ти отговаряш с да или отказване

мисля че помогнах  Wink

# 612
Благодаря на всички за дуелчетата...   bouquet  Страхотни сте!!!  Simple Smile

# 613
  • Провинция

мм ето ти чрез снимки какво да правиш

натискаш галерия

и след това хикса горе в дясно на снимката която искаш да махнеш

след което те пита дали наистина искаш да махнеш снимката и ти отговаряш с да или отказване

мисля че помогнах  Wink

bouquet

# 614
Здравейте,момичета. Знаете ли дали за постижението "здрава и щастлива" е задължително теглото да е точно 57кг? Ако примерно е 57.3кг-отчитали го?

Общи условия

Активация на акаунт