Lady Popular...

• 65 508
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ами много неща  ми харесват от новата колекция - да, блестят и са с пера, но нали са карнавални стоки все пак. Освен това аз вече съм им измислила още приложения, но трябва да събера още парички, че не ми достигат Mr. Green Относно цените - да скъпички са доста, лейдитата на по-долните нива трудно ще си ги  позволят. Лошото е че скоро ще изчезнат от мола, а лично на мене много ми харесват

# 631
  • София
Като че ли, повече ме дразни това, че нещата които пускат са лимитирани, отколкото цените. Коледната колекция, тази.. магазина Промогърл и той не се знае за постоянно ли е или не.

# 632
  • На погрешната планета
Абе аз съм на 39 ниво, пари имам над 100 000, диаманти имам малко, ама нещо за тези стоки ми се виждат много тези пари Laughing

# 633
  • София
Абе аз съм на 39 ниво, пари имам над 100 000, диаманти имам малко, ама нещо за тези стоки ми се виждат много тези пари Laughing

Ми значи работиш за по 4 000/8 часа. Може доста често да си позволиш да играеш в Мистериозния бутик. Ако за един месец ти се паднат стотина диаманта, за три месеца ще си вземеш една рокля, ако тя все още е там.

На мен доста често ми се падат диаманти от кутията за 1 000 долара. Сега като се замисля..  грубо нали, за около две седмици ми се падат по стотина диаманта.

# 634
Помагйте с дуелите милички!!! 33 ниво съм лейди tuuttuut!!!! Благодаря ви предварително!!! Hug

# 635
Здравейте Лейдита,скоро не съм влизала,но ако някой има нужда от помощ с дуели да свирка.Лейдито ми е Raya09.Само пишете че сте от форума.

# 636
Лично аз нямам нищо против кичозността, натруфеността и т.н  на тези колекции, на някой може една да му допадне на друг - друга, аз повече се ядосвам че от много отдавна не сме имали обикновена колекция с ежедневни дрехи, която могат да си позволят не само момичета, работещи като зъболекари, или пускащи диаманти всяка седмица, а и такива от например 10 ниво, които нямат възможност да получават толкова много пари на ден.

# 637
А на някой случвало ли се е да започва отначало? Отчаяна съм...Баннаха ме до 2020 година, бях на 16 ниво. Въпроса ми е дали някой е започвал отначало и трудно л е отново да станеш както преди?  cry Sob

# 638
  • София
А на някой случвало ли се е да започва отначало? Отчаяна съм...Баннаха ме до 2020 година, бях на 16 ниво. Въпроса ми е дали някой е започвал отначало и трудно л е отново да станеш както преди?  cry Sob
Това звучи ужасно! Не мога да си представя да започна от начало - най-малко вече няма да ми е интересно, знам ли

# 639
Направо не знам какво да правя... Отначало... Толкова много дрехи имах, толкова точки, пари, постижения, приятели... А сега да градя всичко отначало....

# 640
Може ли да ви попитам колко дни ви отне да достигнете до 16 ниво?

# 641
  • Свищов
Защо не пишеш до администраторския екип? То хубаво бан, но за такава игра, в която си вложил и реални пари (може би), бан от 9 години си е направо престъпно. А за какво точно си банната и то за толкова много време?

# 642
Ами писах поне 5 съобщения до екипа, гледам да не се карам с тях, барем ми намалят бана. Наказаха ме, защото писах на една приятелка коментар, че може да и изиграя Биковете и кравите. И след като го написах веднага го изтрих, защото се усетих, че може да ме баннат, но за толкова дълго никога не съм очаквала. Виждала съм лейдита най-много до 2016 баннати, а аз 2020... Явно администраторите само дебнат някой да не сгафи и лепват ,,доживотна'' присъда...

# 643
На мен не ми стана ясно,къде точно е тази колекция от носии?Или аз недовиждам или при мен я няма!?

# 644
Носията е една, а нейните части са по секциите с дрехи. Например обувките са при обувките, чорапите при чорапите и т.н. Потърси и ще ги видиш.

Общи условия

Активация на акаунт