Lady Popular...

• 65 534
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
ъъ бикове и крави е на 22 ниво като мисия
ти съвсем ме обърка
уш лейдито било на 6 ниво пък имала да играе бикове и крави
и щото била на 6 ниво си нямала смисъл да и крадеш лейдито

а лейди на 22 ниво си има достатъчно пари и точки
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy

Седмо ниво, моя грешка.  Laughing Ето виж целите:

7 ниво:

1.Завърши курс за фризьори;
2.Тъмния тен е демоде влез в крак с новите тенденции;
3.Изиграй 1 път бикове и крави;
4.Спечели 50 победи в моден или женски дуел;

Ето и 22 ниво:

22 ниво:

1.Трябва да имаш поне 800 вещи в гардероба си;
2.Изиграй един път „Бикове и крави“;
3.Вдигни коефициента си на интелигентност до 200;

Явно просто целите се дублират. Не знам точно защо е така, но те уверявам, че лейдито е 7 ниво. Ако искаш даже ще ти кажа и името на лейдито. Jein Grein . Можеш да се увериш, че лейдито е на седмо ниво.  smile3521 Така че или администраторите са толкова глупави за да си мислят, че имам какво да взема от лейди на седмо ниво, или просто.... да, мисля че има само едно нещо, което може да е причина. Администратрите са глупави. Само си губят играчите така, не разбирам осъзнават ли го всъщност?

# 661
  • Провинция
Не зависимо за какво са те баннали  или наказали ,мисля ,че в твоя случей е  било редно първо да те предопредят (ако на истина са си мислили, че е крадеш от лейдито) ,а после да те наказват.И все пак такова наказание не е нормално, поне така си мисля аз.Все пак един Господ знае колко пари за смс са отишли на вятъра , за да издигнеш лейдито си и накрая всичко да иде на м****** си

# 662
Аз ги питах за какво всъщност са ме баннали, обясних им, че не става дума за крадене на лейди, питах ги нормално ли е при положение, че най-високия бан, който съм виждала е до 2016 аз да съм до 2020. Обясних им колко труд съм положила, а сега той да иде на вятъра. Отговора беше еднозначен и изключително ,,изчерпателен'': ,,Наказанието няма да ви бъде премахнато''.  newsm78 И какво да правя сега аз?'Айде всичко отначало. Чудя се те или някой от семейството им ако сгафят ще се наказват ли до 2020  #Cussing out ?

# 663
  • Под гъбата
На някого да му се играят дуели? Лейди lydi_dimana, има няма още 300 победи в женски и моден newsm78. От цялата игра тези дуели са ми най досадното нещо Sick

# 664
На някого да му се играят дуели? Лейди lydi_dimana, има няма още 300 победи в женски и моден newsm78. От цялата игра тези дуели са ми най досадното нещо Sick
Изпратих ти малко модни Mr. Green

# 665
  • София
Скъпи дами,

Честит Осми март! Пожелаваме на всички радост, късмет и незабравими мигове с любимита си лейди. Поради този повод вие ще получите 50% повече диаманти с всяко тяхно закупуване на 08.03 от 00:01 до 23:59 ч. Надяваме се, че това ще бъде един страхотен ден за вас и вашата Лейди!

Забавлявайте се!
Екип Lady Popular

Дали ще е само това по случай 8-ми март?  Rolling Eyes newsm78

# 666
аз мисля че ще има достатъчно будал икоито да им запълнят гушите с смс-и за да си вземат диаманти и няма да пуснат нещо свясно само с пари а не диаманти  Tired Tired Tired

lydi_dimana ще ти пратя от на сестра ми рега дуели... щото гледам че си на по ниско ниво а и няма да ти се занимава с модни... като мене  Laughing

# 667
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
пуууу бр бр 20 диаманта подарък дават
туй трябва да се празнува  Joy Laughing

# 668
  • София
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
пуууу бр бр 20 диаманта подарък дават
туй трябва да се празнува  Joy Laughing
е явно това ще да е - въпреки, че не е за 8 март точно. Май ще минем с карнавалната колекция и за 8 март Laughing Но... все още има време ако са подготвили някакви дрешки да ги пуснат - обикновено се появяват в края на деня

# 669
тъкмо се чудех как от 20 и няколко ми станаха 43 диамантите...

# 670
И аз се чудих защо имам 20 диаманта в повече,дали са и рокля Grinning Ето го и съобщението:Скъпа Лейди,
благодарение на теб и всички наши отдадени играчи Лейди Попюлар е победител в категория "Любима общностна игра" на годишния конкурс за "Най-добра браузър игра"За да покажем нашата благодарност към твоята подкрепа и вяра в нашата игра те награждаваме с една красива рокля и 20 диаманта.Simple Smile А сега ето ви и целите за 49  ниво:1.Спечели поне 1 750 000 точки;2.Намери си ново гадже;3.Трябва да притежаваш минимум 10 дрехи или аксесоари за домашния ти любимец;4.Искаш отново да влезеш във форма.Трябва да тежиш 50 кг.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 17:12 от Lady_T

# 671
Честит осми март, мили момичета! Бъдете обичани!

# 672
  • София
И аз се чудих защо имам 20 диаманта в повече,дали са и рокля Grinning Ето го и съобщението:Скъпа Лейди,
благодарение на теб и всички наши отдадени играчи Лейди Попюлар е победител в категория "Любима общностна игра" на годишния конкурс за "Най-добра браузър игра"За да покажем нашата благодарност към твоята подкрепа и вяра в нашата игра те награждаваме с една красива рокля и 20 диаманта.Simple Smile А сега ето ви и целите за 49  ниво:1.Спечели поне 1 750 000 точки;2.Намери си ново гадже;3.Трябва да притежаваш минимум 10 дрехи или аксесоари за домашния ти любимец;4.Искаш отново да влезеш във форма.Трябва да тежиш 50 кг.

Мерси за целите  newsm10 Ти си най-напред от всички нас  smile3501

Честит празник на всички Simple Smile

# 673
Има и подарък и за 8-ми март:Скъпи дами,
Желаем Ви щастлив Ден на жената! Нека той е изпълнен с много любов и страхотни изненади! Насладете се на специалния си подарък от нашия екип! HugПодаръка е колие и пръстен Flutter

# 674
Какво? Задължават те да си купиш домашен любимец ли?  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт