Lady Popular...

• 65 499
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
И аз се чудих защо имам 20 диаманта в повече,дали са и рокля Grinning Ето го и съобщението:Скъпа Лейди,
благодарение на теб и всички наши отдадени играчи Лейди Попюлар е победител в категория "Любима общностна игра" на годишния конкурс за "Най-добра браузър игра"За да покажем нашата благодарност към твоята подкрепа и вяра в нашата игра те награждаваме с една красива рокля и 20 диаманта.Simple Smile А сега ето ви и целите за 49  ниво:1.Спечели поне 1 750 000 точки;2.Намери си ново гадже;3.Трябва да притежаваш минимум 10 дрехи или аксесоари за домашния ти любимец;4.Искаш отново да влезеш във форма.Трябва да тежиш 50 кг.

Да и аз това исках да попитам задължават ни да си купим домашен любимец ли, защото така като гледах няма как да си купим дрехи и аксесоари за домашен любимец ако нямаме такъв Sad

# 676
  • В сърцето на живота!
Мисля,че може да се закупят дрехи/аксесоари без да си купувате животно.

# 677
  • Под гъбата
Моето лейди има домашен любимец и установих че, кокато свърши кучешката храна спокойно мога да го храня с котешка такава без да се отразява зле на показателите. Дрехите и аксесоарите за дом. любимец са много еднообразни според мен.

# 678
  • София
Мисля,че може да се закупят дрехи/аксесоари без да си купувате животно.
Ами дано да е така, защото аз по никакъв начин не искам домашен любимец Naughty Не ми е за 200 диаманта, ами просто не ми се иска да се грижа за още едно виртуално добиче - лейдито напълно ми е достатъчно. Мойта щерка два пъти си купува домашен любимец и понеже не се грижи добре за него й го отнемат и й вземат някакъв процент от точките, който за мен поне никак не е малък, защото все не ми достигат точки

# 679
  • В сърцето на живота!
Не е толкова трудно да се грижиш за животно. Wink Друг е въпроса ако не ти се дават по 20$ за него на ден.
Достатъчно е всеки ден да го храниш с по 2 кучешки кутийки,хем ти дава щастие,хем и е наядено.
Почистваш го веднъж на ден и това е.

# 680
  • София
Не е толкова трудно да се грижиш за животно. Wink Друг е въпроса ако не ти се дават по 20$ за него на ден.
Достатъчно е всеки ден да го храниш с по 2 кучешки кутийки,хем ти дава щастие,хем и е наядено.
Почистваш го веднъж на ден и това е.

Аз съм на 37 ниво и 20 долара за мене вече са пренебрежимо малка сума, но пък мързелът ми е голям Laughing

# 681
  • В сърцето на живота!
Е,това вече е друг въпрос Mr. Green
И на мен не ми се занимава с това животно,често го забравям  Crazy ...  но ми дава точки Grinning и затова го гледам. Simple Smile

# 682
Трябва да имаш домашен любимец ,за да купиш дрехи Sad В момента когато си купиш животинчето от магазина там изчезват животните и се появяват дрехите и аксесоарите.И аз не искам,но за да мина целта трябва да си взема. Sad До сега не съм го направила не защото не мога да го купя,а просто не ми се занимава.Трябва да следя кога свършвам работа ,за да го разходя за 15 мин после почистване 5 мин.След разходката спадат и показателите на лейдито,за това след животното оправяш и нея.Чак след всичко това я пускаш пак на работа.Сега съм наредила работа 8ч.,къпане,работа 8ч. и така...За съжаление като мина целта няма да мога да го махна тъй като ти вземат точки.Sad

# 683
  • В сърцето на живота!
Лошо,много лошо така ooooh!
Аз моето куче не го разхождам,давам му храна и така си оправям щастието му - по този начин не се налага да се разхожда. Wink (храната нали дава щастие?!)
Както казах,само го пускам да се почисти.

# 684
  • Под гъбата
Аз моето куче не го разхождам,давам му храна и така си оправям щастието му - по този начин не се налага да се разхожда. Wink (храната нали дава щастие?!)

Да, и теглото си му е постоянно 20 кг. Животното щом е с добри показатели се отразяват и на показателите на лейдито Peace

# 685
Аз пък моето коте само отвреме на време го почиствам, защото доколкото знам трябва всичките му показатели да са на 0 за 10 дни за да ти го отнемат, а когато карам някакъв курс, като сега, го къпя и играя с него всеки ден.

# 686

Мерси,че ми каза,че става и така  Hug аз сега нямам дом.любимец,но като си взема така ще правя Wink

# 687
  • В сърцето на живота!
Mr. Green Ами да ти кажа,на мен съвсем наскоро ми светна, че не е нужно да "разхождам"
 кучето си Crazy ... шматка съм голяма Mr. Green Laughing   Викам си,щом на лейдито вдигам "щастието" с храна,значи
и на животното ще може ...  Whistling  ooooh!  Joy hahaha
Та,така ... Grinning

# 688
Рени пуснах ти малко дуелчета.
Трябва в новата тема да си напишем имената на всички лейдита на първа страница, че сега търсих по публикации, коя е твойта мацка. Така ще ни е по-удобно  Mr. Green

Мерси,много

# 689
Здравейте ! моето лейди се казва tochiica . Само да кажа ,че никак не е трудно да гледаш животно ако днес показателите му са на 0 и утре ще си бъдат така освен глада не изисква всекидневна грижа 5 дни го бях оставила без да се грижа за него и си беше живо . ще трябва да си го купите иначе няма как да купите дрехи .  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт