Lady Popular...

• 65 505
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте дами,

по случай Националния празник на България сме възстановили в мола частите на народната носия. Те ще останат в магазините на мола до 7ми март 2011г.

За тези, които не си я спомнят - ето как изглежда носията:

Поздрави,
Екип LadyPopular

# 646
Мерси много.А сега имам нужда от 45 дуела да си мина нивото.Може ли някой да ми удари едно рамо?!

# 647
Рени пуснах ти малко дуелчета.
Трябва в новата тема да си напишем имената на всички лейдита на първа страница, че сега търсих по публикации, коя е твойта мацка. Така ще ни е по-удобно  Mr. Green

# 648
Искам да попитам момичетата, които скоро са минавали 16 ниво, дали трябва да си сменя тена 30 пъти в нивото или просто да достигна бройката 30?
Прочетох си целта и разбрах отговора. Embarassed

# 649
karamelia , в самото ниво 30 пъти за жалост...

# 650
Това не е толкова лошо, колкото чакането на точките. Направо ми се доплака (да не кажа друга дума), когато видях, че в 17 ниво трябва да направя 120000 т.

# 651
Абе, не и хубаво предвид факта, че сменяш тен веднъж на ден само... аз чакам 180 хил точки сега  Sad

# 652
Хайде, хайде, ще чакаш един месец, не е много. Аз бях на 16 ниво и ме баннаха за някаква глупост до 2020 година, сега почнах отначало и съм 5то ниво. Момичета, много внимавайте, защото ако ви се случи така, направо...  #Crazy

# 653
  • София
Хайде, хайде, ще чакаш един месец, не е много. Аз бях на 16 ниво и ме баннаха за някаква глупост до 2020 година, сега почнах отначало и съм 5то ниво. Момичета, много внимавайте, защото ако ви се случи така, направо...  #Crazy
а за какво те баннаха, ако не е тайна

# 654

мм ако не се лъжа писала коментар на някакво лейди че щяла да му изиграе бикове и крави...
мисля че сте си говорили за някаква цел на нивото... ако е така като трябва да изиграеш бикове и крави на лейдито трябва да и влезеш в рега... те може  да са си помислили че ще и крадеш лейдито защото попринцип тези които крадат лейдитата са мили и оказват помощ....

# 655
Не, разбира се, че не е тайна. Баннаха ме, защото писах на една приятелка коментар, че мога да играя Бикове и крави и ония простите (администраторите) са решили, че и го казвам за да и взема паролата и парите и са ме баннали за това.  Shocked И сега всичко отначало... Rage

# 656
Хайде, хайде, ще чакаш един месец, не е много. Аз бях на 16 ниво и ме баннаха за някаква глупост до 2020 година, сега почнах отначало и съм 5то ниво. Момичета, много внимавайте, защото ако ви се случи така, направо...  #Crazy

мм ако не се лъжа писала коментар на някакво лейди че щяла да му изиграе бикове и крави...
мисля че сте си говорили за някаква цел на нивото... ако е така като трябва да изиграеш бикове и крави на лейдито трябва да и влезеш в рега... те може  да са си помислили че ще и крадеш лейдито защото попринцип тези които крадат лейдитата са мили и оказват помощ....

Да, точно така. Само не мога да разбера как може да си мислят, че искам да и взема лейдито при положение, че тя е 6 ниво и няма никакви пари....  noear Те банват за щяло и нещяло. Много ми е интересно какво си мислят? Ще баннем половината сайт и пак ще имаме приходи от СМС-и.... Пък и само те губят, защото ако не бях толкова зарибена по тая игра нямаше да започвам отначало и щяха доста да загубят от моите СМС-и. А и аз съм я играла тази игра, СМС-и, глупости и накрая да ме баннат... Повече няма да пращам СМС-и...

# 657
  • Провинция
Не, разбира се, че не е тайна. Баннаха ме, защото писах на една приятелка коментар, че мога да играя Бикове и крави и ония простите (администраторите) са решили, че и го казвам за да и взема паролата и парите и са ме баннали за това.  Shocked И сега всичко отначало... Rage
Много е непреитяно, предполагам.Но вече си имаме един извод:
За това тези неща се казват по телефона, скайп,ISQ, кой както може, но не  в играта!

# 658
Май да. Аз в тази игра все внимавам да не се издъня и те на... 'Дзверо м'а 'фана..... (cveti99 съм, но си смених ник-нейма, че онова беше името на сестра ми  Laughing ) Та аз в тази игра се чувствам все едно ме наблюдават... Навсякъде и отвсякъде...

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 14:58 от tamy {sun}

# 659
ъъ бикове и крави е на 22 ниво като мисия
ти съвсем ме обърка
уш лейдито било на 6 ниво пък имала да играе бикове и крави
и щото била на 6 ниво си нямала смисъл да и крадеш лейдито

а лейди на 22 ниво си има достатъчно пари и точки
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт