Lady Popular...

• 65 608
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
някой може ли да ми каже какво е получил като подарък за 400 ден в играта  newsm78
Аз нищо не получих  Cry

# 541
Здравейте на всички HugПоздрави за невероятната темичка Heart Eyes

http://g.ladypopular.bg/profile.php?id=796147 Това е моята лейди, искам да попитам вярно ли е, че чрез някакви снимки се печелят лейди долари?
Понеже сега, за да мина 12-то ниво, ми трябват много парички за операция и фризьорски салон, за точки Simple Smile

П.С. Питам, понеже едно лейди в играта ме помоли за картинки, защото и трябваха долари, попитах и нея, но нищо не ми отговори HugБлагодаря предварително на всички

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 13:03 от lady.popular

# 542
Аз не съм чувала за такова нещо. Да не е някаква шашма? Нали знаеш - внимавай и не си давай потребителското име и парола на никого.

# 543
Току що изхарчих 45 диаманта в тоя бутик и ми се падна:

Нищо , Нищо , 34 долара , Нищо , Нищо , IQ , IQ , Нищо , НИЩО

#Cussing out #Cussing out #Cussing out

Как всъщност се купуват диамантите? Аз четох за лейди долари, но за диаманти нещо не видях...и каква е цената им?Иначе за 100-ния ден получи 200 диаманта Hug

# 544
Аз пъ сега за жалост трябва да събера костюма на Циганката а той струва 12,093  Sad  аз имам 8 хиляди и ще сеедя доста време на това ниво трябва много да пестя а хич не издържам  Grinning

# 545
Как всъщност се купуват диамантите? Аз четох за лейди долари, но за диаманти нещо не видях...и каква е цената им?

lady.popular,аз съм си купувала със съобщение. като цъкнеш на диаманта ти изкарва меню,от което си избираш по какъв начин да си закупиш и колко.

имам въпрос към вас,момичете: Изчезвали ли са ви приятествата?

# 546
здравейте Simple Smile понеже почнах да играя и във фейсбук , сега на 2 ниво имам за цел да си намеря поне 5 приятели , как да го направя? Много ще се радвам ако някой може да ми помогне Simple Smile

# 547
здравейте Simple Smile понеже почнах да играя и във фейсбук , сега на 2 ниво имам за цел да си намеря поне 5 приятели , как да го направя? Много ще се радвам ако някой може да ми помогне Simple Smile

Ами то е същото като в сайта, само че тук показва какво трябва да се прави, отиваш на дуели и на лейдита на линия и от там си избираш и ги добавяш, а ако си имаш познати, пак там пишеш името на лейдито и после търси...

# 548
Ама работата е там че не ми изписва никъде че мога да добавям приятели! Само мога да предизвиквам и да игнорирам ... не знам защо! лейдито ми е Karrennaaa

# 549
Един съвет играй в офицялния сайт в фейсбук ми казаха ,че и целите били трудни и по гадни и било по-скъпо Wink

# 550
Здравейте , момичета.Моето лейди се казва MarianaKoleva.Играя в официалния сайт.Много по-красиво е лейдито пък и аз си го бях почнала доста преди да излезе във фейсбук.Почти на 24 ниво съм , само трябва да завърша курса за тв водеща и да зарежа гаджето.Диаманти си купувам с кредитната карта на мъжа ми  Wink Ако искате можем да станем приятелки Simple Smile Много ще се радвам.Иначе тук във форума много рядко съм писала повече чета.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 08:38 от МАРИАНА

# 551
Привет на всички!
Може ли да ударите по едно рамо с дуелите.Лейдито ми е Elaya-lavia.И аз поматам с дуелите ако някой има нужда.
Благодаря предварително!

# 552

Трябва да добавиш приятели, които играят играта във ФБ. Или да поканиш някои от твоите да започнат да я играят.

# 553
някой може ли да ми каже какво е получил като подарък за 400 ден в играта  newsm78
Аз нищо не получих  Cry

Как така не си получила нищо, аз получих 5000 или 6000 точки не си спомням точно.

# 554
Аз нищо не получих  Cry

Как така не си получила нищо, аз получих 5000 или 6000 точки не си спомням точно.

Cry Cry Cry Cry узс пак ли точки имам достатъчно искам пари или диаманти  #Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт