Любители на кучета-17

• 55 316
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Привет на всички кучовци Hug, ние малко се позагубихме  Blush, но искаме да ви пожелаем весела и щастлива Коледа с вашите любимци, пускам малко снимки, да видите кой ни пази елхите и чака подарък, а аз още не съм  купила нищо на госпожица Бриджит  Mr. Green

http://prikachi.com/images/291/2783291D.jpg
http://prikachi.com/images/294/2783294F.jpg
http://prikachi.com/images/260/2709260r.jpg
http://prikachi.com/images/297/2783297y.jpg

п.п моля ако има  доволни  от някои витамини или има нещо друго срещу падането на косми да сподели, че вече изтерясвам, цялата ни къща е в косми, колкото и да чистя, те са на всякъде smile3515

# 406
  • София
За витамини, аз съм много доволна от СА-37, косопадът ни намаля драстично, въпреки че не спря съвсем.

Весели празници ви пожелавам  Hug

# 407
  • София
violenza, горещо препоръчвам "Петнил"

# 408
  • Варна
Цитат
А тая бузанка, черната да не е Нюфаундленд?

Тая бузанка има и нещо общо с Нюфаунленд, само че още при създаването на породата. Това е Руски черен териер. Много са редки. Във Варна , понеже аз съм във Варна и знам, има само 3 такива. Другото име на породата е КГБ териер, понеже е създадена по поръчка на Сталин за КГБ.

# 409
И освен витамините ресане 2 пъти дневно, за да смени по-бързо козината. Това каза нашия док. Само където имам чувството, че Дреби я сменя вечно.

Аз съм много скарана с породите, но спомена, че Черната перла е на 5 месеца, а веднъж в живота си бях вияла малък Нюфаундленд. Просто предположих, но сега като каза, че е териер вижам явни териерски черти. Crazy Наистина съм скарана.

Весели празници момичета и да не забравите да зарадвате  четириногите си приятели с нещо под елхата.  Gift

# 410
  • София
Цитат
А тая бузанка, черната да не е Нюфаундленд?

Тая бузанка има и нещо общо с Нюфаунленд, само че още при създаването на породата. Това е Руски черен териер. Много са редки. Във Варна , понеже аз съм във Варна и знам, има само 3 такива. Другото име на породата е КГБ териер, понеже е създадена по поръчка на Сталин за КГБ.

Охо! Аз не прочетох колко е голяма и се подлъгах по размера. Една от най-добрите ми приятелки имаше такова мъжко - Ларси. Тогава май бяха само две в цяла България. Разкошни кучета - умни, дружелюбни, изпълнителни, добри, просто прекрасни. Беше ми показвала видеокасети на обучени КГБ териери, нещо невероятно е! Страшна красавица е вашата!!! Ама като знам колко голяма ще стане  ooooh!

# 411
Здравейте отново от нас. Имам въпрос към собствениците на поотраснали лабрадори или на кучета с прихлупени уши. От няколко дни забелязвам някакви миниатюрни струпейчета от вътрешната страна на ушичките на Ари. Отначало ми заприличаха на залепнало боклуче, но като се опитах да ги махна, кучето изскимтя, явно го заболя. Имате ли идея какво може да е това и как да ги махна? Не ми се ще да го водя на ветеринар, защото още не сме приключили с ваксините и искам да намаля до минимум посещенията в кабинети, където влизат болни животни. Моля, дайте идеи - засега мисля да ги мажа със зехтин, но все пак и вашите съвети ще са ми от полза.

# 412
  • Пловдив
Ще потърся утре СА-37 и Петнил, дано ги има в Пловдив, тъкмо това ще й е коледния подарък  Mr. Green

Kukita,  аз имам лабрадор, но не сме имали проблеми с ушите, да не би да се чеши и да си е разранил кожата, ако искаш го снимай и пусни снимката в дог бг във ветеринарния форум, там ще ти отговорят адекватно  Peace

# 413
Здравейте отново от нас. Имам въпрос към собствениците на поотраснали лабрадори или на кучета с прихлупени уши. От няколко дни забелязвам някакви миниатюрни струпейчета от вътрешната страна на ушичките на Ари. Отначало ми заприличаха на залепнало боклуче, но като се опитах да ги махна, кучето изскимтя, явно го заболя. Имате ли идея какво може да е това и как да ги махна? Не ми се ще да го водя на ветеринар, защото още не сме приключили с ваксините и искам да намаля до минимум посещенията в кабинети, където влизат болни животни. Моля, дайте идеи - засега мисля да ги мажа със зехтин, но все пак и вашите съвети ще са ми от полза.
Хм, честно казано никога не съм знаела какво са струпеи. Blush
Карина като бебе имаше адски много ушна кал, която изследваха. Промиха й ушаците и всичко сега е ок. Дори се чудя дали да не взема да й ги промия, не че има какво, абсолютно чисти са, но все пак толкова време не са пипани. newsm78
Не че написах нещо важно, ама според мен трябва лекар да го види.
Дано някой каже нещо по-смислено от мен. Laughing ooooh!

# 414
  • София /Абсурдистан
За здрава козина бих препоръчала Мегадерм  Peace http://www.zoosviat.net/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=564
Има и за кучета до 10 кт., има и за над това тегло.

# 415
  • На небето
*Pukanka* ау, много са сладки.

violenza тези кучета, много ги харесвам. особено белите. Душичка, ще му изям розовото носле.

Unknown_lady по повод Мегадерма, може да се ползва и от хора, само, че външно, разбира се. Друго подходящо за бърз растеж и здрава и гъста козина е Трвитаминол или по известен, като Хидро АДЗЕ. Аз съм си правила маски с него, много ефикасен за коса, укрепва я и спира цъфтежа.

# 416
  • София

violenza тези кучета, много ги харесвам. особено белите. Душичка, ще му изям розовото носле.

Unknown_lady по повод Мегадерма, може да се ползва и от хора, само, че външно, разбира се. Друго подходящо за бърз растеж и здрава и гъста козина е Трвитаминол или по известен, като Хидро АДЗЕ. Аз съм си правила маски с него, много ефикасен за коса, укрепва я и спира цъфтежа.

Супер! Къде се продават? За мен са  Mr. Green

# 417
  • София /Абсурдистан

Супер! Къде се продават? За мен са  Mr. Green
А дали спират косопада? Къде се продават?
Аз имам проблем с Лео. Малкият дзвер хапе. Има афектни състояния и му пада пердето и тогава клъцва яко.
Освен това, много яде. Ама се тъпче като прасе, няма насищане. Вчера му измъкнах от устата
 парче стъкло, което дъвчеше. Не знам каква е причината за лакомията, май ще трябва да го водя при ветеринар. А за хапането и идея си нямам какво да го правя. Постоянно ръмжи на сина ми и му показва зъби. Нещо не го харесва особено.Шамара не помага.Ама че куче си имам.

# 418
  • София
Unknown_lady, за хапането писах скоро - опитай с викане: в момента, в който те ухапе, викай силно и с гаден глас! При нас само това подейства  Mr. Green

Чакайте да ви кажа моето куче колко е тъпо! Със сешоара свикна бързо, защото го пускам често. Обаче като види миксера или прахосмукачката, се опитва да се скрие в мен, вместо да бяга в къщичката. В крайна сметка неистово подскача около тях с изцъклени от ужас очи, в безуспешни опити да ми се покатери по краката  Mr. Green

Преди малко излизаме с Джускина на разходка и какво да видя: пред съседния блок разхождат пинчер, малко по-едър от нас. Затичваме се ние към тях, а се оказа, че са на гости в нашата част на Люлин, иначе живеят доста далеч  Cry

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 14:28 от -=Деси=-

# 419
  • Плевен
Pukanka много красиви госпожици имаш Grinning Да те попитам за КГБ териера, катери ли се по дървета? Преди около 10 години имахме такъв мъжки, катереше се по дървета като котка Grinning изпадахме в ужас всеки път как да го свалим Grinning За съжаление не можахме да му се порадваме много, защото свекъра ми го продаде Sad иначе са уникални кучета

Общи условия

Активация на акаунт