Любители на кучета-17

• 55 328
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Pukanka много красиви госпожици имаш Grinning Да те попитам за КГБ териера, катери ли се по дървета? Преди около 10 години имахме такъв мъжки, катереше се по дървета като котка Grinning изпадахме в ужас всеки път как да го свалим Grinning За съжаление не можахме да му се порадваме много, защото свекъра ми го продаде Sad иначе са уникални кучета

А , не.Няма такива наклонности слава богу. Laughing По принцип са много спокойна и уравновесена порода. Скарани са с тичане и катерене . Обичат само с други кучета да играят. А, и да плуват.

# 421
Здравейте,много отдавна не съм писала,извенете ме...
Започвам от далече.....През пролета мъжо реши да заплоди Зарито,но  и след смяната на двама мъжки,не успяхме.Опитаха изкуствено,но не се получи.Сега през есента започнаха отново с изследванията....избраха мъжки и стана.....
Мъжо беше много щастлив,а аз толкова притеснена.....Изминаха 30-40 дни и  я заведохме на видеозон,док. видя кученца...Получи се кафеникаво зацапване само за ден,и изследвахме прогестерона.Беше на ниво,не се налагаше лекарства и така зачакахме.Вече след 50 ден Зара толкова много беше надебеляла,мъжо започна да скицира къщата.За ден два беше готова.Толкова голяма,че спокойно аз мога да спя вътре...И зачакахме.Точно на 17 след обед Зара започна да се мъчи милата ми.Бях до нея поне 2-3 часа...В 23 часа си легнахме,и мъжо скочи в 02 и 15.Зарито беше родила 2 кученца,едното го беше оправила,но другото не дишаше.Направо изтръпнах,пребледнях,стана ми лошо,добре ,че беше мъжо веднага се взе в ръце и започна израждането.Аз само носех парцали и треперех.До 06 часа,вече бяха 9 живи кученца.А аз вече съм много щастлива.....Имаме си кученца,много ми е мъчно за едното което не успяхме да спасим.
6 мъжки и 3 женски.Страхотни са,вече са на 7 дни,яко сучат.Зара се храни и тя добре.но вече й е мъчно за нашето легло,иска да спи при нас.Къщата я топлим с лампа,топличко е.След раждането я водихме на лекар имаше малко Т,но мисля,че вече е добре.
Ами това е от нас.Имаме си бебета за Коледа.Надявам се всичко да е добре с малките и да порастнат и да зарадват няколко семейства,като нашето преди 2 години.Щастливи сме със Зарка.Ето я с нас на масата,избягала за кратко от бебоците.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs716.snc4/63601_183 … 953_1021441_n.jpg

# 422
  • sofia
Браво на Зарка и честити ви бебета! Много хубав коледен подарък. Това си е голяма радост в къщи. Нашта маймуна днес мисля че попреяде, всеки я черпи и и дава по нещичко (не постно  Embarassed) сега лежи и пъшка. Много и харесва елхата, някои от топките вече не стават за украса, само дърпа и разфасова и вече няма нищо по долните клони  ooooh!. Тук в района вече гърмят пиратки и като чуе и бяга и се крие, даже вчера навън като хукна и право в къщи се прибра от страх, а иначе едва я прибираме от навън  ooooh! Ето я, нещо поохлабихме дисциплината и се търкаля с детето по спалнята, много добре се чувства и само ме поглежда кога ще се скарам  Close

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs403.ash2/68171_156 … 654_6386491_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs026.snc6/165692_15 … 660_4849608_n.jpg

# 423
  • София
ОООООООООО Зарка   Hug Hug Hug Hug
честито!!!
весели празници на всички ви!!!

# 424
Весела Коледа! На всички вас, семействата и любимците желая здраве и много усмивки!

# 425
Честито Рождество Христово! Здраве, късмет и нестихващо щастие!

# 426
КОЛЕДА Е ВЪЛШЕБНА ! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ , ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ! АЙРО ОТ ВЧЕРА Е ВКЪЩИ Simple Smile И ДВАМАТА СМЕ МНОООГО ЩАСТЛИВИ !

# 427
 santa2 santa2 santa2
ВЕСЕЛА И УСМИХНАТА КОЛЕДА

# 428
Момичета имам питане-лекувахме Мая доста дълго време от бронхит, последния път като бяхме на лекар я прислушаха двама лекари и не чуха проблеми в дробовете, обаче тя още покашля от време на време Sad Давахме и сироп за кашлица, освен АБ/Синулокс мисля, че беше/. Дали е нормално-т.е. да има един вид последно прочистване, или нещо подобно? Непрекъснато я следя как диша, обличам я, вечер я завивам/ даже май прекалявам, защото понякога и е топло и сама се открива/
И..стискайте ми палци утре да не повръща, че ни чака дълъг път Praynig
След нова година, когато се приберем, живот и здраве, ще и направим първа ваксина и такава за кашлица-Дано само всичко да е наред!
И друго да попитам-как да и почистя ушите newsm78 Едно време чистих на дакела, но пак да попитам?

# 429
  • София
Пепито, честито! Да са ви живи и здрави мъниците!!! Пускай снимки да им се радваме  Hug

Кифла, а при нас е обратното - Джеси много се сърди на пиратките и не спира да лае, не ми се мисли какво ще е на Нова година  ooooh!

D_e_s_i_t_o, мисля, че е нормално да има някаква остатъчна кашлица известно време, както и при хората. Стискам палци да не повръщате, не й давайте храна и вода и би трябвало да мине леко. За ушите нищо не мога да ти кажа, Джеси врещи като обезумяла и се опитва да хапе, така че нашите уши ги чистят докторите в клиниката. Предполагам, че не е по-различно от дакелските уши  Hug

# 430
смятам тази вечер да я нахраня малко по-късно и утре вече като пристигнем  Peace Ще и приготвя и малко вода за първите дни както ми каза, ще и вземем освен всички нейни неща, и платчето, на което пишка и ака, защото ще погостуваме по-дълго време Peace

# 431
Весела Коледа на всички вас и вашите верни приятели.
Имам и следното питане, на Арта мноого и пада козината.Предполгам  е от това ,че я гледаме вътре на топло по предписание на докторите .Знаете ли дали има нещо ,което да и даваме във вид на хапчета,за да спрем този козинопад Simple Smile

# 432
Снимки ще пускам малко   на по-късен етам,мъжо не дава...ще ли да го урочасат...
Десито,купихме на Зара някаква течност за промиване на ушите.Капва се по-малко в ухото,и се разтрива.след това се почиства с чисто памуче.Струваше около 10 лева.Но отива много време..

# 433
  • София
Весела Коледа на всички вас и вашите верни приятели.
Имам и следното питане, на Арта мноого и пада козината.Предполгам  е от това ,че я гледаме вътре на топло по предписание на докторите .Знаете ли дали има нещо ,което да и даваме във вид на хапчета,за да спрем този козинопад Simple Smile

Погледни в началото на предишната страничка, тъкмо обсъждахме това  Hug

# 434
  • София
Момичета, помагайте! Трябва да убедя мъжо да си задържим Рокито, понеже съм бременна, а той иска да го дадем на мама или на свеки като родя за 6-10 месеца. Аз не мога да се разделя с него, така че приемам всякакви съвети как да го омилостивя!

И аз като други момичета отгледах сина си с куче - каракачанец. Кучето беше невероятно внимателно както с мен докато бях бременна, така и с бебето. Докато прохождаше се държеше за ухото му и всичко стана много бързо. Книга мога да напиша за този период.
 На няколко пъти съм попадала на статии в които пише, че децата израстнали с куче у дома не са толкова податливи на алергии.

Общи условия

Активация на акаунт