Любители на кучета-17

• 55 362
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • На небето
darito_71 проблема е, че като свикне с един режим на хранене, то си проси и си чака храната. Затова не е много хубаво дълго време да се храни по няколко пъти дневно. Големите кучета се хранят 1 на ден. За предпочитане вечер.

# 451
  • София
Това за храненето 1 път на ден някъде съм го проспала  newsm78 Джеси като беше бебе, ядеше три пъти на ден консерва + суха храна постоянно в купичката (не че си изяждаше необходимото количество). А сега сама си направи режим - слагам й консерва сутрин и вечер. Сутрешната доза я пренебрегва тотално, пие само вода, вечерта й давам в 20.00 часа, тя си прави оглушки и яде чак към единайсет-дванайсет часа, след което получава и суха храна, която дъвче на по 2-3 гранули до към 2 през нощта и си ляга.

# 452
Здравейте,момичета! Имам въпрос. Днес сложихме втората имунизация на кученцето ми-пекинезче. Всичко мина добре,но след около час почна да трепери. Сега спинка,но от време на време пак се появява това треперене. Дали е от болка или от схващане на мускулите? Не знам дали да я заведа на доктор.

# 453
  • Пловдив
Щастлива и влюбена, не се притеснявай за треперенето, мисля, че е нормална реакция след ваксината, моето мъниче също е с две засега, като всеки път ме предупреждават, че са възможни всякакви странични реакции като повръщане, отпадналост, липса на апетит, повишаване на температурата, но лекарите казват, че тези симптоми трябва да изчезнат след 24 часа, ако след това забелязваш нещо нередно може да се обърнеш към ветеринар, но днес това е нормално. Нашата въшка след втората ваксина например повърна. Mr. Green

# 454
Gugito,много ти благодаря за отговора-сега съм по-спокойна.   bouquet След първата ваксина нямахме никакви проблеми и заради това се бях притеснила. Зверчето е много палаво, а днес като я видях такава трепереща и отпусната и ми стана много мъчно. Sad Сега спинка,дано като се събуди да е пак същото диване.  Grinning

# 455
А ето я и моята сладурка Бети  Grinning

# 456
,,Хубавата Бети" Laughing

# 457
  • Пловдив
Много е сладка Бети, страхотно пухче! Дано утре пак да започне да лудее и ти да се успокоиш /в това съм сигурна/. Grinning

# 458
Цитат
А ето я и моята сладурка Бети  

направо бонбонка.Голяма чаровница!Искам да я намачкотя .щастлива и влюбена,вече няколко пъти пиша във форума че пекинезите са моята голяма и единствена любов.Просълзявам се като ги гледам по снимките.Както и да е .Не се притеснявай ,това е реакция от ваксината.Даже и температура вдигат както при бебетата.Но аз винаги съм била на принципа "око да види ,ухо да чуе".Моменти които са ме тревожили, звъня на доктора и му казвам какво ме притеснява.Описвам ситуацията и чакам реакция.Така съм по спокойна.
Estell,аз го бях свикнала като стане да го изведа и като се върнем му слагам да си хапне.На обяд се връща батко му от у-ще и той му сипваше по малко и вечер пак разходка и след това храна.От масата - абсурд да му дам да яде.Той даже и не подозираше какво става на масата .Започна се гости ,татко ни се прибра ,на батко гости и като се започна едно даване на кучето от масата та не се спря.И понеже той има дяволита и милозлива мутра ,съжаляват го и се научи да проси.Просията му стигна до там ,че като се храним и не му дадем започва едно лудо ръмжене ,плачене като скимтене и накрая излайване през 10 секунди докато не му дадеш.Но не сяда до мене а до мъжа ми.Хитреца много добре знае че от мене нищо няма да получи.Татко му не го изтрайва ама като си го научи сега ще си го търпи че и ние около него.Ама няма да е за дълго туй търпене.
Сега го храня един път на ден + това което си изпроси.

# 459
  • София /Абсурдистан
щастлива и влюбена - да нагушкаш сладката Бети и от мен  Heart Eyes И на мен пекинезите са ми слабост. Ето го още един малък лъв от същата порода  Grinning - моят пораснал вече Лео  Heart Eyes

# 460
  • Варна
Ахаха.Бети е много сладко топче за мачкане. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И мойта едната се казва Бети. Адаши сме значи. Другата ми се казва Еуфория Джамалица. Галено й викаме Фори.
Тия дни намерих едно много сладко клипче, с кучета като моите. Не може да не го споделя с вас .  Grinning http://www.youtube.com/watch?v=uKC3mOXoIoM

PS Щях да пропусна голдън ретривъра ми на име Артур. И още много , много животинки имам, ама не са кучета. Два папагала жако, зайчета, пауни, фазани,патета и още над 20 породи птици. Имам и едно безпородно куче с име Томи. Винаги съм мечтала да направя приют за животни, но финансово май никога няма да мога да го осъществя. Затова се задоволявам само с моите си гадинки. Laughing

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 18:43 от *Pukanka*

# 461
Не съм писала много отодавна, но ви чета постоянно.
Виждам страхотни сладурчета, да са ви живи и здрави всичките и много да ви радват.  Hug

Стискам палци да се намери изгубеният мопс.

Ето и нашето сладурче - Нора, през 2011година ще навърши цели 5години.

# 462
Момичета,благодаря ви за милите думи!  Hug  Зверчето ми вече е добре,цяла вечер бесняха с малката.  Grinning 
Unknown_lady ,Лео е невероятен сладур.  Crazy
Реа ,ама вие сте родени само за модел.  Laughing

# 463
  • Враца
Нора е много елегантна..  Heart Eyes Crazy Heart Eyes

# 464
Благодаря ви момичета.
Тя наистина е много нежна и елегантна.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт