Любители на кучета-17

• 55 350
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Малко се загубихме с Рая, та да ви покажем нови снимки Simple Smile

# 481
  • Варна
liliot , да не си фотограф? Снимките са като картичка. Последната особено направо ме разтапя.  bouquet

# 482
  • София
Ами не съм, просто ми подариха хубав апарат и сега тя ми е главния фотомодел  Laughing

# 483
darito_71 и аз съм от Варна. Знам го заведението  Heart Eyes

liliot , Рая да не участва в "най-хубавата мацка" ? Много е сладка, къв поглед убийствен има самооооооооооооо  Joy

Нора сега има проблем с дъха. Около празниците всеки нещо и подхвърля от масата и явно храна има м/у зъбите. Като си отвори устата и не се търпи. Ще ходя да купувам нещо за чешане на зъбите и съм дала забрана - никаква домашна храна, докато не отмине този проблем  Joy

# 484
Реа ,радвам се че сме съгражданки.Купи и от тия пръчки на Педигри Дентал Фреш,за почистване на зъбите .Почти всеки ден давам по една на Джестъра и дъха му няма неприятен мирис. Но по принцип досега не сме имали такъв проблем.Има ги навсякъде.И са вкусни.
Лили,наистина имам чувството ,че викате професионален фотограф да ви снима.Ама и фотомодела си го бива и то доста.

# 485
  • София
Ми айде, който иска печели фотосесия, и без това имам да се уча  Party

# 486
# 487
  • София
Ох, много са сладки Рая и Нора! Рая много е пораснала  Hug, а Нора е все същата красавица  Hug Добре дошли на новите членове на глутницата, всички мъници са прекрасни!  Hug

В нашата къща понятието "жален и тъжен поглед" не съществува. Всеки си има храна и си яде от нея. Ние не претендираме за храната на Джеси, значи и тя не трябва да иска от нашата  Wink Като почне да гледа "тъжно" ми става безумно смешно и с това въпросът приключва. Тя се "кара" - ръмжи, но с различни интонации, все едно говори, много е интересно - само когато палим цигара, не знам защо се изнервя така. Някой ден ще й направя едно клипче, да видите колко е сладка

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 18:41 от -=Деси=-

# 488
  • София
Оооо, да, много ги дразни тютюневия дим. Помня че кучето ни на село като доближиш цигара до носа му, започваше да я ръмжи и да и се зъби много смешно  Laughing
А пък нашата Рая 2 пъти изяла на майка ми цигарите, на всичкото отгоре, се научила да се качва на масата и да и пие от кафето, докато майка ми се е зазяпала нанякъде  Joy
Само на алкохол дето не налита, че...  Laughing

# 489
Страхотни сладурковци си имате  Hug ,да ви са живи и здравички  Peace.
За първи път гледам животно от такова естество и чувството е неописуемо  Crazy ,не предполагах че са такава радост  Heart Eyes,че така ще се превържа  Blush
Радвам се че има такива като вас -да помагат , да споделят . Момичета Hug Hug Hug

# 490
хоп , ние днес бяхме на гости на една прекрасна Мия с Рони ... играта беше луда , сега горкия спи като пън  Joy hahaha
ето ги и тях

тук чакат лакомсво

# 491
Благодаря на всички за топлото посрещане на нас с   Летисия!  bouquet
Искрено се забавлявам с лудориите на всички кучовци-сладури са!
Ние,обаче,май имаме голям проблем...Лети не иска да стои сама-пищи неистово-чува се чак на първия етаж/ние сме на шестия/ ooooh!Така се случи,че мъжът ми е без работа, и е с нея по цял ден.Надявам се това да се промени скоро,и решихме да започнем да я оставяме по малко сама.Да,ама,не!Ужасно е!Приемам всякакви съвети,момичета!
Знам,че я поразглезихме,докато беше болна,но в началото оставаше сама за кратко и скимтеше съвсем малко,после се заиграваше или спеше,а сега....
Ще се радвам да споделите опит!Лека вечер на всички!

# 492
darito_71 ,непременно ще пробвам по твоя начин,дано скоро да се похваля с резултат. Grinning  Hug

# 493
  • София
anjelka, няма как. Когато взех Рая бях пред лятна ваканция и първите и 6 месеца постоянно бях с нея. Когато се наложи да ходя редовно на лекции нямаше такова пищене и драскане по вратата. Изяде я!
Но, ето вече сякаш свикна, като излизам е неспокойна, бута се да мине с мен, но и казвам да седне и задължително казвам "Ще дойда" и тя се врътка и отива в стаята. Не лае вече.
Само като я оставяш махни всичко което ти е скъпо, особено хартии, листа, защото моята всичко накъсва на малки парченца. Даже банята затваряй, защото 3 пъти вече намирам целия хол покрит със сняг (късчета тоалетна хартия) Laughing

# 494
 anjelka, виж това: http://forum.dog.bg/topic/3076-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0 … 0%BE%D0%BC%D0%B0/. Може да намериш идеи как Лети да стои по-дълго време самичка.

Общи условия

Активация на акаунт