Любители на кучета-17

• 55 342
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • София
anjelka, докато сте си вкъщи по празниците, може да започнете да я оставяте сама в друга стая за известно време, с повечко играчки, да ви чува, но да не ви вижда. Като почне да скимти, започвате да й говорите, за да разбере, че сте някъде наблизо. След някое време си я пускате при вас да ви се порадва, след няколко часа пак я изолирате. Рано или късно ще свикне  Hug

Шуши, страхотни снимки на моя любим мъжки пинчер!  Hug Някой ден трябва да дойдете и при нас на гости  Wink Нацункай го от нас с Джеси

Аз се чудя как ще изкараме новата година с тези пиратки  ooooh! Джеси е от кучетата, които лаят по тях (пак е по-добрият вариант от този да се крие и да се напикава от страх), значи ни очаква едно безкрайно нервиране и лаене  Cry

Пожелавам ви весело посрещане и по-малко изплашени животинки  Hug

# 496
  • Враца
Какво е "Пен тест" и защо това куче изглежда така ??  newsm78

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 14:05 от vmarinska

# 497
  • София
"Пен тест" е някакъв вид обучение, не разбрах много точно, но май е обучение за лов на глигани, когато кучето трябва да нападне фронтално, при което много често бива наранено. На това куче не знам какво му е, повече ми прилича на някаква алергия, но снимката е много гадна и няма да е лошо да я махнеш от тук, на мен лично такива гадории във форум за домашни любимци навръх Нова година не ми се гледат  Hug

Ако наистина те интересува този проблем, питай във форумите за Дого аржентино, те се занимават с "пен тестове"  Hug

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 12:54 от -=Деси=-

# 498
но снимката е много гадна и няма да е лошо да я махнеш от тук, на мен лично такива гадории във форум за домашни любимци навръх Нова година не ми се гледат  Hug

Напълно съм съгластна с Деси  Peace
vmarinska моля те  Peace

# 499
но снимката е много гадна и няма да е лошо да я махнеш от тук, на мен лично такива гадории във форум за домашни любимци навръх Нова година не ми се гледат  Hug

Напълно съм съгластна с Деси  Peace
vmarinska моля те  Peace
и аз подкрепям , просто кучето изглежда все едно е гризало нещо живо , и това не ми прилича на алергия а на кръв  Confused

Пожелавам на всички весело посрещане на Новата Година и много хубави емоции  Hug  bouquet Heart Eyes

Деси и от нас много нежни цунки за Джеси и тя ни е любимката на глутницата и като си идвам към София напролет може да Ви посетим  Crazy

# 500
  • София

Деси и от нас много нежни цунки за Джеси и тя ни е любимката на глутницата и като си идвам към София напролет може да Ви посетим  Crazy

Мерси, ще я нацункам, чакаме ви  Hug

# 501
  • Враца
Казаха , че било боя ... аз също съм потресена и възмутена ...
и някак ми се струва кръв ...
Махнах я, извинете  Praynig Hug

# 502
Честита Нова година!
Нека е успешна и късметлийска за всички нас!
По-малко болести и повече весели лудории за всички кучовци!
Наздраве!

# 503
  • София
Честита нова година на всички!

При нас мина сравнително спокойно, пиратките започнаха доста преди 12 часа, лаенето също  Mr. Green, но до полунощ Джеси вече беше свикнала с постоянните гърмежи и почти не лаеше, милата. Обаче като пуснаха Борис Христов, се започна едно диво виене, щях да умра от смях  Mr. Green

# 504
Честита Нова Година,момичета! Нека новата година ви донесе всичко това,което старата не успя! Честит Имен Ден на всички именници,включително и на моя татко и племенник!  Бях се настроила,че когато почнат гърмежите и зверчето ще се побърка от страх,но съм сгрешила. През цялото време гледаше доволно навън и дирижираше с лапичката.  Laughing

# 505
  • София
Ние бяхме на гости и я взехме с нас, голямо мъчение беше, трябваше да я вържем за фотьойла, за да не краде от богато наредената ниска холна масичка  Joy
На пиратките не обърна внимание ooooh!

# 506
Честита Нова Година  Hug Heart Eyes

# 507
Момичета,
Честита нова година! Желая на вас, семействата и любимците ви много здраве, щастие и много поводи за усмивки! Hug
Аз да ви се оплача колко съм зле, чак ми се приревава като се сетя. Каринестото от 2 дни си държи много странно опашката, но не дава признаци да я боли. Аз постоянно я пипам по нея, но нищо. До днес. Сутринта пак е пипнах и ме захапа, после ме ближеше много по ръцете, явно съжаляваше.
Веднага звъннах на вета и отидохме. Там беше ужас, не му даваше и той да я пипне, пак ме ухапа. Та след прегледа се оказа, че си имаме счупен прешлен на опашката, той каза че го е напипал. ooooh! Би й инжекция, даде и хапчета да пием и сега да я караме малко по-полека с разходките и тичането.
Кога се е случило незнам. Tired Вчера сутринта беше голямо дивеене с кучовците по поляната, както винаги де. Та според него това е причината.
Жал ми е за нея, явно много я боли, защото само лежи и спи. Вчера и днес се изпика в хола, незнам дали е затова или просто аз не мога да я науча да стиска. Tired Като я хвана да прави белята се карам, наказвам, и пак има фалове. Незнам вече. Всички ми казват, че до годинката ще има фалове, ама при нас е на приливи и отливи.
Да се оправи по-бързо, пък после ще видим. Praynig

# 508
  • София
Много ми е мъчно за нея, горката  Cry Бързо да се оправяте  Praynig Изобщо не мога да си представя как при игра може да се е счупила  newsm78 Да не я е приклещила някъде вкъщи?

# 509
Искам да ви питам как да разбера,че кучето ми е разгонено става въпрос за женска?

Общи условия

Активация на акаунт