Любители на кучета-17

• 55 316
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Вие ме разсмяхте с тези ревнивци  Laughing В къщи го имам същия проблем, но в обратния порядък от пришълеца към титуляра  Mr. Green Когато вземах кучето все се страхувах, че котаракът, който е много глезен няма да реагира особено добре- нищо подобно, той проявява невероятно великодушие към този малък бяс, а тя точно обратното. Понеже свикна да и се обръща повече внимание, че нали е бебе, ми се кара жестоко само като взема горкото коте, а в момента, в който го пусна, започва да скача отгоре му, да го гризе, абе направо му се чудя на търпението, което проявява към тази проклетница  Mr. Green С храната също е нещо страшно, само да види, че котето започва да яде, дори да не е гладна, скача, изблъсква го и започва да лапа от чинията му като невидяла, а той само да мине покрай нейните купички, се изстрелва да си ги пази дане би някой да не и вземе нейното /което даже не харесва особено/... абе емоция голяма  Mr. Green Когато ме посрещат на вратата ситуацията е сходна: Летисия скача върху котарака, който е доста по-голям от нея, с цел да го избута на по-заден план, голям чешит...

# 586
Момичета,имам голям проблем. Sad Моята Бети излезе много капризна и не иска да яде. Суха храна не иска,от другата в кутиите пак не иска,кисело мляко не иска,саламче не иска...и аз не знам вече какво иска. От нашата храна опитах да й дам,хапне 5-6 хапки и това е. Иначе е много енергична,но това ядене ме притеснява вече.

# 587
  • София
Момичета,имам голям проблем. Sad Моята Бети излезе много капризна и не иска да яде. Суха храна не иска,от другата в кутиите пак не иска,кисело мляко не иска,саламче не иска...и аз не знам вече какво иска. От нашата храна опитах да й дам,хапне 5-6 хапки и това е. Иначе е много енергична,но това ядене ме притеснява вече.

Изобщо не й угаждай. Купи консерва за бебета, сложи й в паничката и й я дай. Като не иска - взимаш си я, след известно време я даваш пак. Ако пак не иска - изхвърли тази, сложи нова порция от същата храна пред очите й и пак я дай. Можеш да опиташ и моя трик - "случайно" изпускаш парче храна на пода, би трябвало автоматично да я изяде. Проблемът може и да е в паничката - при нас имаше период, в който Джеси категорично отказа да яде от нея и ядеше направо от земята. Виж храната дали не е престояла повече от няколко часа в хладилника в металната кутия (не помня какво давахте на Бети), пресипвай я в пластмасов съд или в стъклен буркан. Още един вариант - купуваш стандартна храна за бебета, а отделно купуваш едни "луксозни" храни - мънички кутийки, доста скъпи и добавяш малко от скъпата храна към основната, колкото да я прилъжеш да яде  Hug

# 588
  • Враца
Aз все да питам, пък забравям,
ама накрая му дойде времето.
Та по колко пъти извеждате кученцата си ??
Нашият е на близо 3 години и излиза веднъж на ден от 4 до 5 часа след обяд.

# 589
  • София
Ние излизаме сутрин към 10-11 и после  след 7 вечерта

# 590
 vmarinska, нашия е на 10 месеца и понеже и много зиморничев, напоследък след като започнаха студовете излиза има няма 1 път в седмицата. През лятото сутрин и вечер си излизахме редовно , като сутрин за 10-15мин. , а вечер за по 30 минути.

# 591
  • Враца
Ооо, ама аз питам за куче , което си върши нуждите навън , в какъв интервал излиза.  Peace

# 592
  • София
Виктор излиза 4 пъти на ден - в 7.30, 12.30 - 13.00, 16.30-17.00 и около 22.00 часа
на 8 месеца е и вече рядко се изпуска в къщи, но дори и 4 пъти на мен ми се вижда недостатъчно, тъй като е за кратко, поне сега през зимата - не повече от 20-25 мин.

# 593
Ние излизаме сутрин след 7 и вечер пак в толкова.
Засега нямаме особен успех със стискането и не спирам да се обвинявам. Cry
Но и имам чувството, че сега заради снега настива и не може да стиска. newsm78
Пак приемам съвети от вас. Hug

# 594
  • София
Шарки, просто имай търпение, сами се научават

# 595
  • София
Доста се смях със загубен кучо  Laughing
От вчера започнах да му се карам, като препикава, сутринта пак препишка и пак го тупнах по дупето, той се скри под леглото, а аз хем се смея, хем му се карам, защото леко го тупнах, ама поне реагира. Докато Рая ако прави беля и я тупна, никаква реакция няма, даже понякога си мисли че си играем  Laughing
И сега се въртя върта, викам, излиза му се, тръгвам да взема каишката и като се връщам, едно АКО имаше на земята, а той директно под леглото си се беше самонаказал  Laughing Laughing Laughing
А иначе го научих на Седни, че си нямах работа, доста се забавлява, имам чувството че и задно салто ще направи за 1 гранула  Joy

# 596
  • Пловдив
liliot у вас е доста забавно  Mr. Green пуснахте ли обяви във фейсбук и дог бг за Найденчо?

Нашата принцеса я извеждаме сутрин към 8ч, следобед между 2 и 3ч и вечер след 19ч, но когато е мокро само по два пъти  Rolling Eyes

# 597
  • Враца
Колко е голяма ?

# 598
  • София
Ами пуснали сме навсякъде, и из целия район обяви има разлепени...  Дано се обадят  Praynig

# 599
  • Cофия
Aйк излиза 2 или 3 пъти.
Сутрин спи докато аз спя, ако не съм на работа излизаме  към 10-11, после към 5 и вечерта към 9-10 само за минутка да пишка пред входа. Оставал е и повече време без да излиза, но до сега не е правил бели Heart Eyes
Коя е фейсбук групата за намерения кокер?

Общи условия

Активация на акаунт