Любители на кучета-17

• 55 289
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Само моето куче ли е така ощетено откъм излизане ?  newsm78

# 601
  • София
Само моето куче ли е така ощетено откъм излизане ?  newsm78

Ами така излиза (ако не броим моята Джеси  Mr. Green). Освен да включиш и една сутрешна разходка, все пак може би не е хубаво да стиска толкова време  newsm78

# 602
  • Враца
Ние сме ограничили излизанията , защото не иска да върви и ляга пред входа, ако не види отвън колата на мъжа ми. С нея всеки ден той го изкарва извън града да се натича. И тоя мързел сега не желае да мръдне , ако не вижда колата, първо и второ, ние се принудихме да го извеждаме извън града , защото тук на полянките около блока все намира с кой да се сбие, дори когато е вързан ...  ooooh! ooooh!
Та, така.. тегло

# 603
Нора я извеждам два пъти - сутрин около 7ч и вечер като се прибера от работа 17:30ч
Тя е от бързите. Излизаме и за 5минути особено ако не е хубаво времето и се прибираме  Peace

# 604
  • Варна
Пепси сега през зимата излиза доста рядко - веднъж седмично, може би, основно я нося на ръце. Ужасно трепери, независимо, че е облечена и аз все се притеснявам да не се простуди. Но тя си върши нужсите в банята. Peace
Предишното ми куче излизаше сутрин за 5-10 минути, преди работа, и вечер към 21-22 ч. за поне половин час. През уикендите - поне единия предиобяд бяхме заедно в Морската за 3-4 часова разходка.

# 605
  • София
Голям проблем, Рая се разгони, вулвата и се е подула, мисля че се разгонва, за пръв път ще и е.
Той само я гони, а тя го ръмжи и посяга. Страх ме е да не би да не мога да ги опазя.
За съжаление пак трябва да го преместим в приемен дом Sad
Може ли някой да го вземе. За не повече от седмица предполагам, има доста хора, които искат да го вземат, но ми се иска да изчакаме някой да го потърси

# 606
  • София
Голям проблем, Рая се разгони, вулвата и се е подула, мисля че се разгонва, за пръв път ще и е.
Той само я гони, а тя го ръмжи и посяга. Страх ме е да не би да не мога да ги опазя.
За съжаление пак трябва да го преместим в приемен дом Sad
Може ли някой да го вземе. За не повече от седмица предполагам, има доста хора, които искат да го вземат, но ми се иска да изчакаме някой да го потърси

Сложи на Рая гащички. Ако искаш да махнеш мъжкото заради нея, няма да е една седмица, ще е разгонена малко повече от две, ако не и три седмици  Hug

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 12:57 от -=Деси=-

# 607
При нас разходките са две.Силно казано разходки щото правим една обиколка на карето в 7,30 за 10 минути,а вечер към 17,30 го водим в морската градина за около 30 минути.Лятото сутрин 30 минути в градината и вечер на поляната около 1 час бягаме и гоним пръчки.И двамата се връщаме каталясали ама поне мира има.
vmarinska,давай снимки на госпожицата.
Лили ,все си мисля че до сега като не са се обадили собствениците на кокера ,няма да си го потърсят.Дай го на някои отговорни хора ,хем ти ще мирясаш ,хем и животинката ще започне да свиква с тях.
Моята френска издънка ,последно време нещо се е кротнала.Няма го това висене по пантофите,това постоянно гризане на мебели и други пакости за които съм ви разправяла.Но виенето пред масата и квиченето и лаенето за храна остана.Ама и то ще мине.Голяма съм оптимистка понякога ,нали?

# 608
Дарито, и аз съм оптимистка. Wink
Силно се надявам любовта към хората някога да намалее. Praynig
Иначе тая кикерица засега у нас преустанови архитектурния и вътрешен дизайн. Дано това е краят. Praynig
Само с пикането да се оправим. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 609
-=Деси=- ,мерси за съвета. Hug Днес купих нова храна,но само я помириса,хапна 2-3 хапки и веднага й обърна гръб. Дано прояде по твоя начин,че се видях в чудо.  ooooh!

# 610
  • София
-=Деси=- ,мерси за съвета. Hug Днес купих нова храна,но само я помириса,хапна 2-3 хапки и веднага й обърна гръб. Дано прояде по твоя начин,че се видях в чудо.  ooooh!

При всички случаи ще прояде, гладът не прощава  Wink Аз снощи отворих на Джеси една консерва, до този момент не я е пипнала, ама още не знае, че вечерта ще получи от същата кутия Mr. Green Ако не я иска и тази вечер, значи ще наблегне на гранулите, ще й сложа и от тях, но подозирам, че гладът ще надвие и ще си изяде цялата порция консерва

То и стомахчетата им са малки, така че 2-3 хапки си е сравнително добре  Wink

# 611
  • София
Сложих и памперс, тия дни ще го кастрираме, обяснете ми дали ще спре да скача по нея като го кастрирам. Не ми се иска пак да сменя семейства, много се привързва. За това направо търсим отговорни осиновители. Помагайте!

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 18:54 от liliot

# 612
Сложих и памперс, тия дни ще го кастрираме, обяснете ми дали ще спре да скача по нея като го кастрирам. Не ми се иска пак да сменя семейства, много се прибързва. За това направо търсим отговорни осиновители. Помагайте!

Да, ще спре но не тутакси.

На нашето куче сутрин му отварям вратата, но тя гледа бързо да пишка, защото знае, че ще се яде и бързо се прибира. През деня също излиза, ако е хубаво времето, ако е лошо и двамата с котарака дават заден.
Научете ме как да я науча да не проси храна и да скача като ненормална на всеки, който дъвче нещо

# 613
  • София
Утре сме на кастрация  Simple Smile

# 614
  • София
Утре сме на кастрация  Simple Smile
айде успех, аз съм голямо шубе, цял месец се настройвам за тая кастрация на Виктор...

Общи условия

Активация на акаунт