Любители на кучета-17

• 54 979
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • София
днес е големия ден  Party
всички сме в очакване Mr. Green
newsm78 на какво?

# 136
  • София
newsm78 на какво?

Взимат си пухкавия сладур  Wink

Покер, чакаме снимки!

# 137
  • София

оооооооо Слънце  Peace, аз прочетох, че сте го регистрирали кучето и въобще не ми е дошно на акъл, че не е взето....
страхотно, наистина, очакваме снимки.

# 138
Снимки, снимки!  dance newsm18 newsm18

# 139
Аз, Коки, американски кокер-10кg., пич на 2г. с карамелено-пясъчна окраска, все още ерген.Търся американска мис, не държа на килограми и години, предпочитам светла кокерска окраска. Координати - гр.Варна,\всеки ден - сутрин и следобяд се разхождам на поляната до училище" В. Априлов". Застудява, помислите и за мен, ергена Praynig. Чакам оферта.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 16:46 от 44Dani

# 140
Аз, Коки, американски кокер-10кg., пич на 2г. с карамелено-пясъчна окраска, все още ерген.Търся американска мис, не държа на килограми и години, предпочитам светла кокерска окраска. Координати - гр.Варна,\всеки ден - сутрин и следобяд се разхождам на поляната до училище" В. Априлов". Застудява, помислите и за мен, ергена Praynig. Чакам оферта.
Mr. Green И ние скоро май ще трябва да пуснеме обява. Вчера имахме гостенка и веднага я харесахме, и сграбчихме крака й  Joy

# 141
Здравейте Simple Smile да се запиша и аз тук ние имаме каракачанка.

# 142
  • София
Здравейте Simple Smile да се запиша и аз тук ние имаме каракачанка.
добре дошла  Simple Smile

# 143
Мерси,да ви питам има ли някой от град Добрич който има мъжка каракачанка или да подарява мъжко каракачанче.

# 144
Покер Фейс,
чакаме снимки. Hug
Нашата блонди упорито ухажва мъжо, много е смешна. Вре му се, ближе където го свари, голям майтап. hahaha
Иначе днес намерих изненади вкъщи. Тъкмо се бях успокоила, че е започнала голяма работа на 100% да я стиска, а с малката имаме рядко фалове, и се прибирам и ..... ooooh!
Ама аз съм си виновна. Като й оставям яденето в купата по цял ден на разположение, така ще е. И веднага го прекратих това, ама тя май прочете мислите ми и тая вечер си изяде всичко за норматив. Mr. Green
Да ви кажа на поляната какъв купон е, имаме още 2 голдъна с имена Бари и Сара, но й викат Сари на галено, и кокер на име Чари. И който й да викнеш от тях 4-мата, вкл. и Кари, и 4-мата пристигат. И понеже Кари е най-непослушна и винаги имам ядене у мен, та освен нея, уча и още 3 кучета. Чувствам се много горда, с едно лакомство и четиримата сядат и чакат, голяма картинка са. Joy

# 145
Терминатора е у дома  Mr. Green
през нощта няколко пъти вие, лая, квича...но към 4ч. поне 30мин издържа така...не  можах да спя  Mr. Green
Много е игрив, на вън издържа не повече от 5мин и започва на квичи - студено му е, при нас има 40см сняг де и до понеделник и през деня го дават минус 10-12, през нощта всъщност може и студено да му е било, парното не работи ...
Госпожата ми е дала от неговите гранули, остават му в купичката и сутринта му дадох от нашите - омете ги  Mr. Green
А колко беше дрискъл и пишкал ...ъъъъъ страшно ми се стори  ooooh!
 3х е пишкал на килима... дребната му е пръв приятел, а голямата не слиза от дивана като е Рексик в стаята  Crazy ooooh!

Съвети приемам всякакви  Mr. Green
с пикито и акото какво да правим ми е идеята  Mr. Green
историята една и съща, само героите се сменят  Mr. Green

малко фото
http://.....
Редакция по молба на Poker Face

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 20:18 от Дивиана

# 146
Терминатора е у дома  Mr. Green
през нощта няколко пъти вие, лая, квича...но към 4ч. поне 30мин издържа така...не  можах да спя  Mr. Green
Много е игрив, на вън издържа не повече от 5мин и започва на квичи - студено му е, при нас има 40см сняг де и до понеделник и през деня го дават минус 10-12, през нощта всъщност може и студено да му е било, парното не работи ...
Госпожата ми е дала от неговите гранули, остават му в купичката и сутринта му дадох от нашите - омете ги  Mr. Green
А колко беше дрискъл и пишкал ...ъъъъъ страшно ми се стори  ooooh!
 3х е пишкал на килима... дребната му е пръв приятел, а голямата не слиза от дивана като е Рексик в стаята  Crazy ooooh!

Съвети приемам всякакви  Mr. Green
с пикито и акото какво да правим ми е идеята  Mr. Green
историята една и съща, само героите се сменят  Mr. Green

малко фото
http://...
Ауууу, прекрасен е. На колко е?  Blush
Тъй, за квичането и скимтенето пак ще повторя, не му обръщайте внимание, до седмица макс ще спре.
За пикото и акото, постилаш памперс и носиш там, след сън, след ядене, след игра. Честичко да е, и не възлагай надежди, че бързо ще разбере. Peace То си е бебун още. Но направи ли го там, голяма похвала, лакомство, галене, все едно е олимпийски шампион. Hug
Един съвет от мен, ограничете му отсега териториите където може да влиза и не може. Нищо, че е бебе, така по-лесно ще се научи. Кари не влиза в детската и спалнята, като в детската понякога влиза, защото дребната я вика. Но в нашата спалня никога не си позволява да влиза, стои на прага и не мърда. За яденето, още от сега през ден-два му бъркай в купичката, докато яде. Нека свиква да ви има доверие, защото при нас този проблем е ужасен.
И каквото забраниш, никога не го престъпвай, и всички трябва да го спазват. Peace
И не се поддавайте, че сега е като плюшена играчка и да му разрешавате да се качва по дивана. Щот ей сега ще порастне и става по-кофти.
Може нещо да съм пропуснала, другите ще допълват. Аз съм написала аз как процедирам и напоследък си съжителстваме без особени проблеми. Hug

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 20:19 от Дивиана

# 147
Ауууу, прекрасен е. На колко е?  Blush
в подписа ми е възрастта на Рекс...
ние сме на два етажа, той за сега на горе не може да ходи...

# 148
Ауууу, прекрасен е. На колко е?  Blush
в подписа ми е възрастта на Рекс...
ние сме на два етажа, той за сега на горе не може да ходи...
Извинявай  Blush, ама събота сутрин съм неадекватна. Peace

# 149
 Hug страхотна тема, и големи сладурковци и сладурани видях,  а ето и моята НЕРА

Общи условия

Активация на акаунт