Любители на кучета-17

• 55 339
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Искам да ви питам как да разбера,че кучето ми е разгонено става въпрос за женска?

Каква порода е? Кое разгонване? Ако е по-окосмена, ще е по-трудно да се ориентираш. С две думи - пишокът се подува, става почти четворен като размер, като я погледнеш откъм опашката - има цепка (дотогава е имала една доста по-малка цепчица, почти чертичка). Започва да кърви, но по принцип се поддържат сами и може и да не видиш кръв, като я пипнеш по дупето, започва леко да се търка и си отмества опашката настрани (това е след 3-4 ден от разгонването). Ако е по-малко окосмена, просто гледаш дали се е уголемил половият орган.

# 511
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН! ДА СА НИ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ИГРИВИ КУЧОВЦИТЕ И ПО-МАЛКО ДА ПРАВЯТ БЕЛИЧКИ!
Snarky, чак мен ме заболя като си представих какво и е на горката душичка! Sad Дано да се оправя бързо!

# 512
  • Cофия
Честита Нова Година!
С Айк ви желаем здраве и много усмивки  Hug

# 513
Търся добри стопани за Матилда - прекрасна мителшнауцерка - женска на 10 месеца. София - тел. 0889202817

# 514
  • София
Моята Рая още не се е разгонила  Thinking
Има ли някакъв срок? На 9 месеца сме

# 515
  • София
Моята Рая още не се е разгонила  Thinking
Има ли някакъв срок? На 9 месеца сме

Джескин се разгони на 9

Към моята колекция от най-грозни снимки на Джеси се прибави още една от Нова година. Обяснете ми, как моето прекрасно куче може да излиза толкова безобразно на снимка?!
За тези, които не си виждали Джескина - нищо й няма на очите и муцунката й не е крива, съвсем нормално животно е, просто тук реши да се тръска докато снимам. Предупреждавам, че снимката не е за хора със слаби нерви  Mr. Green

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 23:50 от -=Деси=-

# 516
  • София
Aaa добре  Whistling

# 517
Честита Нова Година !Много здраве и късмет на всички вас.

# 518
  Оп , как сте сладурки  Hug

Snarky Chimpfanny , дано Кари скоро се оправи, и да не я боли  Heart Eyes Hug

Деси , много си е сладка малката Джеси , а колко кг тежите , ние сме едни слабии , слабии , 1,750кг но вече на 2 места ни казват , че това си е нормално за породата и всичко ни е наред  Sad , днес ще ходя да зареждам с храна и пампита и макар, че от 1 месец насам сме само на гранули мисля пак да му взема малко консерви , че много ми е слабичък  Thinking

# 519
-=Деси=- и аз все се чудя защото толкова ми е трудно Нора да я снимам като хората. Все грозна ми се вижда  Rolling Eyes Трябва да направя 100 снимки, че да излезе 1-2 като хората  Mr. Green
Не си сама  Peace

RS Айк е разкошен  Heart Eyes

mmmshushy80 мисля, че са ни нормални едни 1,700кг
Нора на 2 години беше 1,500кг, сега вече ще започне 5-тата си годинка и мъничко е наедряла - може би е 1,700. За тези кучета е добре да са слабички за да може крачетата да ги държат  Crazy

# 520
  • Плевен
Честита нова година да сте живи и здрави и много засмени.

# 521
  • София

Деси , много си е сладка малката Джеси , а колко кг тежите , ние сме едни слабии , слабии , 1,750кг но вече на 2 места ни казват , че това си е нормално за породата и всичко ни е наред  Sad , днес ще ходя да зареждам с храна и пампита и макар, че от 1 месец насам сме само на гранули мисля пак да му взема малко консерви , че много ми е слабичък  Thinking

Ние сме 1.250 кг, не е от най-хърбавите, но и корем няма. Ще се опитам да я снимам отгоре като яде, че иначе за секунда не застава мирна  Hug

Реа,  успокои ме много  Hug

# 522
Честита Нова Година, момичета! Желая на вас и вашите любимци много здраве, много късмет, много щури игри и никакви болести!  Hug

# 523
Момичета,
незнам какво да напиша, защото не мога да определя дали болката в опашката намалява или не. Не дава да я пипам, като ми ръмжи. Вета каза, че от едното лекарство ще пие много вода и е така. И две вечери подред се изпикава на дивана, но като е сама с мъжа ми. На него му е жал много и я гушка горе и така стават белите. ooooh! И какви ловки пикае.... ooooh!
Поне започна да се храни и лека-полека си възвръща настроението, но вида на опашката й ме кара да се разплаквам всеки път като я видя. Ужасна гледка е, дано поне болката мине, пък ако не зарастне в същия вид здраве да е. Praynig

# 524
  • Враца
Моят френски булдог на близо 3 години е изключително агресивен към огромни мъжки кучета  Shocked
Направо съм се видяла в чудо, като го изведем и се приближи мъжкар към него да го подуши ,
вчера беше ротвайлер , огромен при това, добре че беше с намордник,
нашият започва да ръмжи и директно напада.
Изобщо не признава размери, възраст йерархия.
Той май няма реална представа какво представлява, но аз се страхувам, че това
може да му коства живота.
какво да го правя ???  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт