СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 927
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
Айде да се хваля колко ме зарадваха от Билла и Пуфис - спечелила съм ваучер на стойност 50 лв за пазаруване в Данет...кефффф  

И аз, и аз-много приятно ме изненадаха и сега е голямото ровене да измислим как да го наместим този ваучер. Така като гледам, със сигурност ще трябва да доплатим. Ти избра ли вече нещо?

Честит празник на всички именници!

За спането-Преслав почти вече месец спи по веднъж на ден, но няма как, расте детето, пък и от сън спомени няма. Лошото е че  вече и разходките ще разредим заради студа и ще се чудя как да му разнообразявам ежедневието. За храните-голям любител е на луканката-като си открадне тича в кошарата под повивалника и там скрит си я изяжда. Докопа ли нещо, абсурд да му го измъкна от ръцете-така и пържени картофи и чипс опита. Явно и аз трябва да гоня сестра му от стаята като яде боклуци, защото в повечето случаи тя го изкушава. Мед давах на скоро-разтворен в чай. А компютрите и телевизорите в къщи трудно опазваме от посегателства-ни барикади помагат, ни стари клавиатури.

# 196
Vanina, така е. Току-що четох в Уикипедия. Wink От средно 100 диагностицирани случая в Щатите, 5% от тях (т.е. при 5 деца) е сигурно, че приемането на мед е била причината за ботулизъм. При останалите е виновна околната среда и почвата.... Абе има много писано по темата, не само по тази Simple Smile А и огромна част от случаите са диагностицирани до 6-я месец.
Елица и тя спи по 2 пъти на ден.

# 197
Захранихме се с мед, но имам едно на ум заради ботулизма. Понякога закусва филийка с мед и масло. Баща му пък от бебе са му мазали бибероната с мед и както се досещате трябва да имам свекито за образец, мисълта ми е, че мъж ми твърди, че е много полезен. Аман.

# 198
Честит имен ден на Всички именници! Честито и на Никола на Соник  Hug Да е жив и здрав и много послушен   bouquet

Компютрите ги обожаваме. Стигна се до так че ги крием, когато е в стаята, иначе сменя системни настройки, вади копчета и т.н.

Соник, и ние минахме на Фризо 3 (минахме през фризо ха) чук чук дано нямаме проблем. Вече пие поне 3та кутия. Как смяташ дали да пробвам нещо млечно  Thinking Иначе и яде ориз и картофи от 1-2 седмици, преди получаваше много сериозни ибриви и слуз от тях...

Мед, къв мед, ние още сирене не сме яли, и яйце не сме яли  Joy

Още не сме украсили, все още не ми е коледно, но скоро трябва, иначе пристигна подаръка на явор- кубчета на мега блокс. Сигурно ще му харесат, че милия въобще няма играчки  Cry нали всичко за бебето отива....

# 199
Цитат
Айде да се хваля колко ме зарадваха от Билла и Пуфис - спечелила съм ваучер на стойност 50 лв за пазаруване в Данет...кефффф  

И аз, и аз-много приятно ме изненадаха и сега е голямото ровене да измислим как да го наместим този ваучер. Така като гледам, със сигурност ще трябва да доплатим. Ти избра ли вече нещо?
Супер  Peace
Наместих ги вече  Laughing

# 200
  • София
Ми незнам имам захаросан мед на Сизиф и на етикета пише"не се препоръчва за деца под 2 години" Това бях чела и някъде другаде...
  d34 ха  честито и на теб...
И на брат ми бибата я топяха в мед...Към 20 година бая алергий отвори...така че...Верно, че никой неможе да го докаже...ама аз си имам едно наум...Няма да стане нищо, ако почне по-късно да го яде...

# 201
Тъй, тъй, Емка и аз съм така - някога си нещо съм чела за меда и ядките и няма сила, която да ме накара да дам такова нещо. За себе си съм изяснила, че след 2 дори 3 години ще давам такива неща.........

# 202
  • София
Соник, и ние минахме на Фризо 3 (минахме през фризо ха) чук чук дано нямаме проблем. Вече пие поне 3та кутия. Как смяташ дали да пробвам нещо млечно  Thinking Иначе и яде ориз и картофи от 1-2 седмици, преди получаваше много сериозни ибриви и слуз от тях...
Да ти кажа честно според мен щом не дава реакция към обикновеното Фризо, може да пробваш да му дадеш сирене или кисело мляко или пък малко масло Thinking Ако успееш да му ги въведеш, поне ще можеш да му разнообразиш закуската малко. Сигурна започва да я израства гадната алергия щом вече оризът и картофите не му създават проблеми.

Мед още не съм давала, ама той чай не пие, така че няма как да му го пробутам. Но сега по Коледа като правя меденки най-вероятно ще намаже малко Sunglasses

# 203
Честит имен ден на всички съименници малки и големи! Наздраве! (кой с мляко, кой с вино)

Девойката ни е запозната с меда. По малко, но все пак мед (+ сока на лука).

# 204
Честит имен ден на Никола,Ники1 и всички,които празнуват днес!  bouquet
На Атракция и Д34 също!И аз искам,ама като ходя в Билла веднъж на 3 мес.нямаааа Grinning
Соник,като те чета колко и как спи Никола все едно за Дани си писала Grinning

# 205
Здравейте!
Валери е по-добре, въпреки че мъжът ми надделя и в неделя отидохме до нашата лична лекарка да го преслуша. Но понеже беше на смяна в детското отделение се хванах за главата. Направо го заведох при баш заразите, беше пълно с пневмония, но поне потвърди, че нищо му няма. Изписа някакви работи, поне сиропа за кашлица е билков. Но детето доста добре се справя с настинката "само с хомеопатични". Не че съм някаква върла противничка на традиционната медицина, но да вадя тежката артилерия, щом всичко е в рамките на лека кашлица, без Т, почти никакви сополи (леко протичане на чисто бяла течност), детето има апетит, играе му се. Наистина кашляше като дърт пушач, и затова и се съгласих да го прослушат. Но повечето родители даже и антибиотик биха дали. Моля да не ми приемате думите за повод за спор. Просто споделям, че се радвам, че на нас ни се размина в случая!!!!!!!!!! Peace
Ял е доста неща, Данонино не е, но просто не ни се е отдало случай, купувам му един друг десерт, който е извара с някакъв плод. Не е някакъв върл фен на тези сладки десерти newsm68. Ноооо на село като идем и му дават кренвирш. Два пъти! Нооо аз давам от време на време, просто не мога постоянно да отказвам, наистина от 4-месечен обяснявам как не трябва да яде това и онова. Успявам да огранича доста неща, но и доста неща е ял вече. Аз се радвам просто, че няма да се храни преобладаващо с пържени картофи, кроасани и луканки. Просто е важно да се готви здравословно и да няма постоянно изкушения вкъщи, а аз да му тренирам търпението.
Компютъра засега успявам да спася като го затварям (лап-топ е). Още не умее да го отваря! Ще му подаря за Коледа детски такъв (сигурно няма да му хареса).
За подаръците ще пропусна. Ще ходим на кратка почивка в Трявна и няма да остане много време, не искам някой да е разочарован, заради мен, бих искала ако участвам да избера хубав подарък, а не нещо ей така, за да отбия номера.
А И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

# 206
  • София
Свърши нашето празнуване, направо съм гроги... Направихме и прощъпулник най-после, голяма суматоха беше. Ники хвана първо питката, после пипна каратистката ръкавица на баща си и накрая се залепи за калкулатора, който беше нарочен за финансист, та така и не разбрах какво ще излезе от него Crazy Mr. Green

# 207
... Ники хвана първо питката, .... та така и не разбрах какво ще излезе от него Crazy Mr. Green

Гладен няма да остане Simple Smile

# 208
  • София
И аз на това разчитам Joy

# 209
  • София
Добро утро мацки!

... Ники хвана първо питката, .... та така и не разбрах какво ще излезе от него Crazy Mr. Green
Гладен няма да остане Simple Smile
Каратист правещ хубави питки Wink

Общи условия

Активация на акаунт