СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 932
  • 729
  •   1
Отговори
# 210

Здравейте мами!

Ние от 4 ч. днес сме с 38,5 T. Върлува лош грип и нас ни пипна  Sad Милото ми момченце гори и не е закусвал нищо.

# 211
  • София; Дружбето
Дубрутру
Аз си предписах сутринта АБ, щото не се оправям вече 5 дена, а все по-зле става. Всеки ден треперя Габи да не го хване, че нова година и болница са ми големия кошмар Crazy
Замислям и аз прощъпулник да правя, че дребния вече търчи. Остава да намисля кой да каня Crazy че искам да е през деня, а тогава хората са на работа

# 212
Добър ден Simple Smile тук такава мъгла ни е затиснала,че няма мърдане.

Болните да оздравяват  Peace

И аз замислям прощъпулник тия дни, даже мислих като се съберем всички в събота на р ден на мама, но Анатолио каза,че било тъпо, трябвало да си поканя хора в къщи  Wink

Свеки даде мъдрия съвет да си намажа гърдите с горчица, че Свил да се спира с това ядене  Crazy

# 213
Хахаха, сакън ще вземе да хареса и горчицата  Joy Не е лошо де, тъкмо по-бързо ще му се отпушва носа при нужда....

При мен продължава купона с пълна сила, Коко не спира да кашля през нощта, Боби и той вчера ме изненада - сутринта в 5,30 с 39,5 темп., ама от тогава освен хрема и лека кашлица по нощите няма нищо друго, дори и темп не е вдигал повече...Що за вируси са това, не знам....

Та отде тръгнах, доде стигнах, идеята беше да се оплача от малкото камикадзе...няма не преровен шкаф, не съборено нещо - каквото и да е...само върви, хили се като ряпа и бела след бела....., нарежда ме до 10-то коляно, убедена съм, че ако говореше щяха да ми се зачервят ушите от глупостите му. Кара ми се, размахва пръст и ще се побъркам.....

Коко сега се е хванал да мете с прахосмукачката  ooooh!, ама вече съм ги оставила на самотек, кой каквото и както и когато иска......

Поне времето засега е ок, че малко ще мога да мръдна.........

# 214
Надинке,а мойто диване вечер заспива в 11 и сега спи,а исках да излезнем,аз станах в 8 да чистя,че ще идват да монтират климатик в хола,а и не се знае още къде ще го слагат,аз изчистих тераската с идея да е там,ноооо климатика май е по-голям от нея,ама нищо-аз си чистя... Mr. GreenНа всичко от горе ме боли гърло,тече ми носа,тъкмо Дани се оправя,сега аз Sad

# 215
Добро утро! Друго си е да си мобилен - да си пиеш кафето, докато преглеждаш форума...
И аз спечелих от коледната томбола. Ще питате какво - още 3 седмици карантина... мдааа, познахте... Невена се събуди цялата с пъпки....
Сега ще пиша на дядо Коледа да ми донесе една пушка с глигански патрони, че да не се мъча много....

# 216
Миринда,с един патрон две  зайчета.... Sad

# 217
Мами, не е ли много рано за варицела при малките ни дечица? Мислех си, че я карат към 5-6 години.
Да се оправят бързо болничките! Особено със шарката, горкичкото дете!

# 218
Ами не е рано - варицелата обикновено е резултат от масови събирания и прояви, някое от нашите септ. бебета изкара още на няколко месеца като беше....Ясла, градина, детски клуб, много деца - много вируси, варицела...и т.н. Единствения плюс на варицелата е, че не повтаря (или не би трябвало, да кажем)...

Хванала ме е някаква творческа вълна, сърбят ме ръцете и не знам отде да почна, само се рова по сайтове и гледам, ама толкова много и различни неща....от готвене, до хартия и плетене.....

# 219
Надина: блазя ти, на мен ми се прецака фурната и сега освен, че не мога да готвя, /а как ми се правят сладкиии Rolling Eyes/, не мога и да творя! Confused
Намерих евтини Аква Дудали в Рая, има за 9,90лв, за 12, 90лв и 19, 50лв, купих среден, че дядо Коледа в градината такъв ще носи Crazy

# 220
  • София; Дружбето
Надина: блазя ти, на мен ми се прецака фурната и сега освен, че не мога да готвя, /а как ми се правят сладкиии Rolling Eyes/, не мога и да творя! Confused
Намерих евтини Аква Дудали в Рая, има за 9,90лв, за 12, 90лв и 19, 50лв, купих среден, че дядо Коледа в градината такъв ще носи Crazy
къде къде тия аквадудали.
Никакво творчество не ме влече. Искам да лежа цял ден, да гледам филми, да играя на компа и никой да ме ми мрънка на главата. За пенсия може и да се уредя Mr. Green

# 221
Не хващаш, тогава внуци ще гледаш Whistling

# 222
  • София
И аз замислям прощъпулник тия дни, даже мислих като се съберем всички в събота на р ден на мама, но Анатолио каза,че било тъпо, трябвало да си поканя хора в къщи  Wink
Да бе, вкъщи, ние го направихме при свекърите снощи. Така и така се бяхме разбрали да се събираме по повод имения ден, реших да отбия номера с това гостуване.

Ей голям зор видях докато намеря ботуши на Никола. Пробва 10 чифта сигурно и все не му влиза крачето, каква е тая работа не знам ooooh!

Миринда, много гадно Hug Дано поне я изкара леко...
Мисля, че Наталия на Бебешоци я изкара варицелата още като бяха съвсем малки бебоците.

# 223
# 224
  • София; Дружбето
Не хващаш, тогава внуци ще гледаш Whistling
Аха, колкото нашите баби си ги гледат Whistling

Общи условия

Активация на акаунт