СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 938
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
хахаха и аз съм казала, че внуци не гледам.........

# 226
Споко, те снахите няма да ни искат  Mr. Green Crazy Whistling

След захлаждането ми дойде коледната муза, след като си изгладя бебешките дрехи започвам.
Някой ако има хубави рецепти или линкчета за рецепти за сладки, ореховки, меденки и всякакви коледни вкусотийки, да  помага, може и на лични  Flutter

И ние днес купихме боти с боланка, единствените, които му станаха в целия магазин, май само защото имаха и цип и лепки. Ние хем сме с широко краче хем с висок свод....  ooooh!

Ние спим само веднъж на обяд за около час, час и половина... ама ми стига да преровя форума  Whistling

# 227
Внуци ли? Майка ми често казва - Който си има деца - да си ги гледа  Mr. Green Това в кръга на шегата, никога не е отказвала до сега. Свеки - още повече. Да сме живи и здрави до тогава, пък ще го мислим като ни дойде до главата.
Аз да се похваля, че положението не е толкова страшно, колкото изглеждаше сутринта.
Докторката каза, че карантината на Невена ще е само 9 дни, а не 3 седмици, защото няма друго неболедувало дете в семейството (т.е. не се очакват нови случаи).
А пък директорката на яслата даже се зарадва, че Алекс я е изкарал и ми даде списък с документи, които да приготвя и след Коледа тръгва на ясла. Сега ми стана малко тъжно, защото ми остава много малко време с него, пък и подобно на Цвета и аз искам да си лежа и да не ме занимават с нищо, но няма как. Ако не тръгна скоро на работа може да се наложи да си делим сеното със заека....
Нашият дядо Коледа в детската ще подарява едни образователни карти, но тия Аква дудълчета са много хубави и подходящи за по-голям възрастов диапазон  Peace

# 228
  • София
Пък аз имам позволението да изклюкам Лъки, че чака момиченце... Heart Eyes
Надявам се и тя пак да почне да пише при нас....

# 229
И аз и аз  Hug

# 230
  • София
Ех, че хубавооо, браво Heart Eyes Да й е лека бременността и раждането!
Искам и аз момиченце Blush

# 231
Ех, че хубавооо, браво Heart Eyes Да й е лека бременността и раждането!
Супер, много се радвам  Peace

# 232
Цитат
Искам и аз момиченце  Blush
и аз, и аз, ама някоя друга да ми го роди и пред вратата като коледен подарък да ми го оставят става....

# 233
Аз искам едно момченце сега  Mr. Green Надина да не се ослушва и да ми пусне адреса си на ЛС  Flutter
Честито на Лъки Simple Smile
Искам да гледам и внуци, дали и те мен ще ме искат обаче е друг въпрос...

# 234
Днес съм се отчела по твой адрес в пощата  Laughing, дано всичко да е наред...

# 235
еееее, бива ли така? троп, троп, троп с крак...И сега да ти чакам пратката, за да видя ти адреса, а?
...
Вчера детето демонстрира нова дума - биа, бия (ударението се мести) - в превод "направих беля". Дано не шокираме лелята днес.

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 22:30 от Niki1

# 236
Боби казва Коко - ама не го връзва с брат си, ами с някаква проскубана кокошка от олдфешън книжка от моето време  Crossing Arms

# 237

Dobrо утро Simple Smile
Черпя - мама днес е рожденичка, да ми е жива, здрава и все така помагаща  Heart Eyes

# 238
  • София
Добро утро мацки!

Атракция да е жива и здрава майка ти и все така да ти помага...

# 239
Добро утро!
Атракция,да е жива и здрава майка ти!
Боли ме гърло и ми е запушен носа SadИ кихам.Някой да препоръча нещо за гърло?

Общи условия

Активация на акаунт