СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 949
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Мерси Simple Smile

За гърло - хомеожен 9, прополки, изварен компрес (туй ако кърмиш още, щото не помня кой какво Simple Smile) Иначе всякакви за смучене...
За кихане-алиум сепа (доволна съм аз от него  Peace)

# 241
Атракцион - за майчето   bouquet

# 242
  • София; Дружбето
Честит празник на всички, които се чувстват или са студенти Grinning

Честито на мама ти Атракция Hug

Аз цяла нощ не спах от кашлица и в момента на монитора си виждат едно голямо лилаво петно, което се мести ансам натам Crazy Дано успея да поспя следобяда, щот иначе не знам как ще оцелея. Арчита, за гърлото пия Флудитек, само той успя да ми успокои кашлицата. Това след като опитах всичко, което имаше в шкафа с лекарства, а там има не малко неща Crazy Смучкам Исламус, успокояват също, но за кратко

# 243
  • София
Добро утро!
Атракция, да е жива и здрава майка ти  bouquet
Цвета, бързо да се оправяш Hug

# 244
  • София
Hello!
Атракция, да ти е жива и здрава майката!
Аз днес взех Нестле Джуниър за Ана Мария,мисля да се опитаме да минаваме на него, надявам се да няма проблеми и да го харесва. Между другото, че се коментираше тука за меда, еми това АМ съдържа 4,5% мед, което ме накара да мисля, че може да се въвежда за деца над 1 годинка  newsm78 Ана Мария е опитала вече, така че това не ме притеснява. Обаче не можем да започнем веднага защото от вчера киха и й тече нослето...засега не е вдигнала температура, дано да е само проста настинка...Давам само чай от лайка с малко мед, портокали яде...Оксилокоцинум...Не ми се иска да й дава нищо повече защото освен това пие едно нещо за чревната флора, Дебридат + едно сиропче...Много ще й се събират, през един-два часа все пие някакво лекарство  ooooh! Петното до устата й се оказа демодикоза, дерматоложката беше много изненадана...аз също...Сега мажем и там с крем...Аман от толкова болести...

# 245
Честито на всички настоящи, бивши и бъдещи студенти!   cheers
Атракция, и на майка ти честит празник!   bouquet
Арчита, за гърлото пробвай с Ефизол - старо и изпитано средство.  Peace Аз лично най съм доволна от него.
Покахонтас, дано мине леко положението при малката принцеса.  Hug
Ние сме на Фризо 3, една кутия ни отива за 3-4 дни, нали яде нощем младежа... Ох, дано като тръгне на ясла да промени режима и да престане да се буди, че не знам как ще издържа...
Вие мислите ли да се връщате скоро на работа? Само аз ли (изключвам Ники, щото е друга губерния) си зарязвам детето толкова рано?  Mr. Green

# 246
  • София
Не си само ти Rolling Eyes И аз съм планирала от януари да се върна, само чакам да ми се обадят от яслата да ми кажат откога ще има свободно място... Имам месец и половина отпуска да си взема и живот и здраве някъде от средата на февруари ще трябва да се върна.

Надинка, говорих с Кришка - брой я и нея за коледните подаръци Peace

# 247
  • София; Дружбето
Аз няма къде да се върна, така че ми е спокойно на душата. Иначе преди втората година не бих  Rolling Eyes И предишния път ни беше трудно финансово, но дори на 1г9м Миша ми се струва, че беше малка за ясла и първата година си беше психическо изпитание и за двете ни. Та на Габи мисля да му го спестя. НО, децата са различни и някои свикнаха за седмица без истерии, така че няма рецепта в случая
Ние се разходихме. Габи се накефи да търчи по площадката, само дето всяко падане го прави така, че устаат му е пълна с пясък Crazy Поне не реве много

# 248
  • София
Габи се накефи да търчи по площадката, само дето всяко падане го прави така, че устаат му е пълна с пясък Crazy
И Никола днес беше същият. Обух му новите ботуши, ама с тях клякането и навеждането нещо не му се отдават. Всеки опит завършваше с директно забождане на челото в асфалта Crazy Добре, че беше с по-дебела шапка, та не усети какво става hahaha

# 249
  • Габрово
Атракция, да ти е живо и здраво майчето!
На всички болни бързо оздравяване  Hug
Аз съм накупила цитросепт джуниър, Шипко и Апетон и файда никаква, нито са се разяли децата, нито са здрави.
Ровя се сега из нета да набележа какви подаръци да купувам, че каката е рожденничка тея дни, а и Коледа идва та ни очаква пълно разоряване.
 Чудя се това успокояващо Мече дали е добър избор, защото звучи обещаващо на рекламата
http://www.kids.bg/index.php?cPath=155&osCsid=9735d2687b3cd8 … 2723e0327a85c9622
Отделно ще купуваме и детска кухня и кукли и кво ли още не.
Навън не е никак зимно, но въпреки това имам желание да направя и няколко вида коледни сладки. Засега направих едни, ама нещо станаха строши зъби Mr. Green
Намеркала съм и линцеровите сладки, а също мисля да се пробвам да направя и медена коледна къщичка. Ако нещо става за показване после ще се хваля Wink

# 250
Виж, това с отпуската не се бях сетила... Ще трябва да поговоря с шефовете, поне в началото ако мога да взема 1-2 седмици, да видим как ще свикне малечко...
Цвета, наистина всяко дете си е различно. Невена тръгна в същата ясла на година и 2 месеца, даже по-малка от Алекс  Mr. Green Адаптира се супер бързо, нямаше и 2 седмици и с кеф ходеше. Просто не мога да опиша колко съм доволна, стана по-самостоятелна, научи се да яде сама, да си казва за гърнето и други подобни. Но пък моите и двете са супер самостоятелни, докато има по-чувствителни деца, които предпочитат майките си... Сега се замислям дали пък не им е кеф да се отърват от мен  newsm78  hahaha
От друга страна при нас много тежи финансовата страна на въпроса, така че нямам особено голям избор  Confused
А, и да ви покажа - ей такова чудо ще взема на Алекс за Коледа. Бяхме в един детски център и така му се изкефи, че не щеше да си тръгва. Хем той доволен, хем аз (на Илиенци са към 10-15 лв.). Невена вече е писала на дядо Коледа - лаптоп на Уинкс.  Mr. Green

# 251
Ей много пишете, ей! Деца нямате ли за гледане Wink
И аз тръгвам на работа от януари. Реално от февруари, щото ще си взема отпуск януари. Елица - на ясла. Страда, не страда, няма избор! Аз също нямам избор, а и затворена с мрънкащо бебе цяла зима вкъщи - мерсаж! И Ина съм дала на 1 год и 2 мес - същата работа. Е, трябваше да стане в 1 клас, за да свикне, че през деня няма да е с мен. Надявам се Елица мааалко по-рано да го разбере.
Много болни бе! Да оздравявате... макар че сега с тва смотано нестабилно време...

# 252
Похвал: Детето си легна в 7.30 и се събуди в 5.30 да суче и спа още час след това.
Мрън: От както съм започнала работа за първи път ме прегръща и не иска да тръгвам, след като я оставих при лелята днес  Confused

Миринда, ако можеш да започнеш на непълно работно време ще е от полза и за двама ви (особено за теб). Днес е някакво излкючение при нас, но детето си ми казва чао и маха с ръка като тръгвам на работа. Нямало е драми.

# 253
  • София
tsveta как изкара деня?
Арчита я чух - добре звучи...
valkata78 ми добре изглежда мечето...ако й харесват такива неща..
Миии и аз изперквам отвреме на време в къщи, ама си мисля и него да  гледам поне до 3...не съм фен на яслите.

# 254
  • София; Дружбето
tsveta как изкара деня?

Спокойно Grinning Габи се държа като мъж и ме остави да почистя, после погледах филми. Сега мисля да легна по-раничко

Общи условия

Активация на акаунт