За гърло - хомеожен 9, прополки, изварен компрес (туй ако кърмиш още, щото не помня кой какво
) Иначе всякакви за смучене...За кихане-алиум сепа (доволна съм аз от него
) 

Дано успея да поспя следобяда, щот иначе не знам как ще оцелея. Арчита, за гърлото пия Флудитек, само той успя да ми успокои кашлицата. Това след като опитах всичко, което имаше в шкафа с лекарства, а там има не малко неща
Смучкам Исламус, успокояват също, но за кратко
Ана Мария е опитала вече, така че това не ме притеснява. Обаче не можем да започнем веднага защото от вчера киха и й тече нослето...засега не е вдигнала температура, дано да е само проста настинка...Давам само чай от лайка с малко мед, портокали яде...Оксилокоцинум...Не ми се иска да й дава нищо повече защото освен това пие едно нещо за чревната флора, Дебридат + едно сиропче...Много ще й се събират, през един-два часа все пие някакво лекарство
Петното до устата й се оказа демодикоза, дерматоложката беше много изненадана...аз също...Сега мажем и там с крем...Аман от толкова болести...

Аз лично най съм доволна от него.
Поне не реве много
Добре, че беше с по-дебела шапка, та не усети какво става

Габи се държа като мъж и ме остави да почистя, после погледах филми. Сега мисля да легна по-раничко