СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 953
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Привет !!!

Честит празник, колежки !!!

При нас бе супер времето и откарахме целия ден навън. Следобяд ми вдигна лека Т, 37,7. За сега нищо не дадох. Дано няма влошаване, че ... незнам.

За нова година мисля да му взема люлеещо се конче, оня ден в магазина не можах да го вдигна от едно такова. А някой има ли жирафчето на Фишер прайс дето се слагат вътре кубчета и пее ? Нещо съм му хвърлила око, но не го намирам.

Tsveta Арчита, бързо оправяне.
Атракция, да е жива и здрава майка ти!!!
Миринда, добре дошла !!!

Аз не мисля да тръгвам преди да направи 2 год, зле не зле финансово , ще си го гледам, дори и до 3 ако трябва. То и преди все не стигаха парите, и сега пак ... Нали знаете, баба знае и 2 и 200 ..

# 256
Добър вечер!
Днес едва сега сколасох да ви прочета!
На ясла - преди време бях готова да го зарежа още на годинката, сега просто няма къде да се върна, ще видя сега как ще е положението с ясла и ще видя как ще си търся работа ooooh!.  Определено щеше да е с големи драми, ако го бях пуснала преди няколко месеца, просто е такова дете Валери - страшно привързан. Но сега започва да става по-самостоятелен, почвам и да го оставям от време на време на баби, да свиква - досега веднъж Joy. Ама и бабите малко се дърпат. Но няма да е до три годинки със сигурност. Аз предпочитам на ясла отколкото от понеделник до петък на село Naughty. Такъв е моя избор!
Правих от онзи тиквеник, който Цвета пусна. Тия дни ме е обхванала готварска муза Crazy.

# 257
Включвам се да благодаря на мамите, които са ми честитили за Малечка Палечка Hug Много сте мили, пожелавам на всички, които си мечтаят за още едно детенце скоро да им се случи.
Аз напоследък повече чета, отколкото да пиша из форума, че не ми остава много време. Прочетох и тук последните няколко странички и като нахлух в темичката ви, да се "изкажа" по някои въпроси  Laughing
ar4ita, всички мами от мартенския форум са на моя елексир и са много доволни - смесват се равни части сок от лук, мед и зехтин и се пие по няколко пъти на ден. По-лесно е да си направиш наведнъж по-голямо количество. Хубаво е да го направиш възможно най-скоро след като си усетила първите симптоми, аз съм ставала и през нощта да го правя. Ако имаш и кашлица се прави отвара от орехи и дюля, ако имаш. Във вряща вода се слагат счуканите орехи заедно с черупките, добавяш дюля и вариш 5 мин. Махаш от котлона и добавяш, ако имаш, индрише и босилек. Отварата я прецеждаш и си я пиеш цял ден, аз давам и на Дени, когато се налага, правя с нея попари, кашички или като чай. Иначе на него му бяха изписали едни хомеопатични, които и мъжът ми изпробва и на двамата много помогнаха - тонзилотрен и инфлуцид
Понеже и аз доскоро мислих за подаръци за всички празници доста съм гледала играчките докато избера, даже списък с препоръчани съм си направила.
Чудя се това успокояващо Мече дали е добър избор, защото звучи обещаващо на рекламата
http://www.kids.bg/index.php?cPath=155&osCsid=9735d2687b3cd8 … 2723e0327a85c9622
Не мога да преценя същото ли е като това. Ако е същото аз исках да го купя за Дени, че обича като заспива да си пуска някоя музикална играчка, която свети. Отзивите за тази обаче са, че трябва да имаш фабрика за батерии. За 2-3 дни се изхабявали и аз се отказах  Peace
А някой има ли жирафчето на Фишер прайс дето се слагат вътре кубчета и пее ? Нещо съм му хвърлила око, но не го намирам.
ivilda, ако имаш предвид това, ние го имаме. Не си играе Дени много с него, но то си е до дете. Харесва му да слага неща в нещо, но това явно му е скучно. Имаме това сигурно от половин година и още много си играе с него. Освен, че си пуска самата играчка и гони топките, я пълни и с какви ли не други неща - части от конструктори, орехи, тази вечер и стеримара си слагаше вътре  Mr. Green

# 258
Добро утро !!!

Лъки, лека бременост!

Ооо , Веси, добре завърнала се  Hug

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 08:02 от ivilda

# 259

Добро утро! Хайде една закусчица от мен Simple Smile

Чета ви почти редовно, но не ми остава време за писане, а и се налага да крия лаптопа, защото Аси полудява като го види Simple Smile

Лъки, леко бременеене и от мен Hug

Ние сме добре. Проходихме преди 10-тина дни (най-после), иначе е див като за трима, нямам секунда почивка, ама не се оплаквам Simple Smile
За яслата - аз още съм далеч от тези мисли, а и с неговия тежък характер и пустото захласване не бих била спокойна да го дам на ясла за сега...

Да ви питам - получихте ли си майчинството този месец, защото аз още не съм и се чудя дали само при мен е така или е общ проблем?

Ооо , Веси, добре завърнала се  Hug

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 08:14 от Вecитa

# 260
  • София; Дружбето
Дубрутру. Днес явно ще сме си в къщи
Няма майчинство, надявам се към 15-ти да дойде

# 261
  • София
Добро утро мацки!
Аз имам само преведени детски...на 01/12
Лъки, Весита добре завърнали се...

# 262
Е, що така, на повечето го превеждат в началото на месеца...  Rolling Eyes На мен на 2.12 ми преведоха майчинството.

Лъки, Веси, хелоу  Hug

Свилен ми разказа играта тая нощ, то рев, то ядене, от 1 до 3 гледа тв, че иначе ревеше, в 4 яде, в 6 се наспа окончателно  Tired

# 263
Е, що така, на повечето го превеждат в началото на месеца...  Rolling Eyes На мен на 2.12 ми преведоха майчинството.

И на мен обикновено ми го превеждат около 2-ри, ама този месец - тц Crossing Arms

# 264
на мен на 2.12 ми преведоха за Октомври  Naughty

# 265
  • София
На мен също са ми ги превели на 2-ри, като гледам извлечението трябва да са парите за ноември Thinking

Никола си разбута хубавия режим, последните 10-тина дни спеше сутрин до 9, без да гъкне през нощта Sad От 3 нощи обаче пак взе да приревава и да се буди по-рано. Дали ще доживея да се намести трайно някакъв режим Crazy

# 266
Дали ще доживея да се намести трайно някакъв режим Crazy
Ще,ще, след третата година  Crazy

# 267
Добро утро!
Лъки,лека бременност Praynig
Преведоха ми на 7.12 парите за октомври,но пък незнайно защо ми блокирали картата и с пълна количка в Кауфланд не мога да платя ooooh!Добре че банката е наблизо,та ги изтеглих на касата и сега ще звънна да питам от къде на къде без предупреждение ще ми я преиздават без да е изтекла #Crazy
Детето беше гладно,заспа на бате в ръцете-от 12.30 та се прибрахме в 3!Накрая се разревах от яд CryОбърка си режима милия заради тези глупаци #2gunfire

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 09:36 от ar4ita

# 268
  • София
Дали ще доживея да се намести трайно някакъв режим Crazy
Ще,ще, след третата година  Crazy
Окуражи ме hahaha

Арчита, виж по договор как ти стои въпросът с преиздаването. Да не би да я преиздават автоматично 1 месец преди да изтече или нещо такова Rolling Eyes

# 269
Сега говорих с картовия център,блокирана е защото съм пробвала да тегля от банкомат,който е бил потенциално опасен за транзакции-в смисъл било е вероятно да има четящо устройство и те автоматично я блокират,но ако съм им била звъннала вчера щели да я отблокират,вместо да я преиздават,но както и да....Момичето каза,че сега имало засилено следене от банките и най-добре да се тегли или от банкомат на банков клон,или в банка на каса.Сега по празниците зачестили случаите с измами,така че внимавайте къде теглите и ако имате проблем да звъннете на картовия център на вашата банка-24ч.работят.

Общи условия

Активация на акаунт