СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 972
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • София; Дружбето
АМи и на мен преди ми превеждаха на 2-ри, но сега зависело кога фирмата ще подаде документите за заплати, така разбрах. А нашето счети колкото е смотана може и да няма пари някои месец Crossing Arms

ПС. Пак да подсетя - ако някой има излишни дрешки или играчки и не знае какво да ги прави да ме има предвид Blush

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 12:19 от tsveta

# 271
Da споделя, че харесах тези обувки за Свилен http://www.clarks.co.uk/find/mcrages-is-walking/tube-is-boysspor … oduct-is-20338797 Доставката на детските обувки е безплатна...имат намаления малко сега.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 13:22 от Atrakcia

# 272
Последно напомняне - до утре 10 декември приемам "заявления" на лични за коледна томбола - подаръците да са на стойност 10-ина лева

Ко праите бре хора, при нас взе да се сговнява времето, който ходил-ходил. Аз се мъча със зъболекар, с болно гърло, с отпадналост, два броя полу-болни деца и мъж на главата.... ooooh!

Атракция обувките ми харесаха  Peace

# 273
Ко праите бре хора, при нас взе да се сговнява времето, който ходил-ходил. Аз се мъча със зъболекар, с болно гърло, с отпадналост, два броя полу-болни деца и мъж на главата.... ooooh!
Стягай се, Наде, томбола имаш да бъркаш  Wink Кво става с децата? Полу-болни или полу-здрави?
Тук е слънце, даже жега. Поразходихме се. Пека блатове за торта, гледам за модели (Криска, 'де си да удариш рамо) че мама в събота ще си празнува юбилея с родата. Дано не се изложа  Crazy

ПС. Пак да подсетя - ако някой има излишни дрешки или играчки и не знае какво да ги прави да ме има предвид Blush
Имам, бях събрала за едно детенце в Плевен, но не се обади никой. Ноо, как да ти ги предам  Rolling Eyes Освен ще ги пратя по сестра ми, пък ще се намирате някак - те са в Младост, ти къде си...аа, в Дружба...ми пиши устройва ли те тоя вариант  Peace
Че се пресетих - аз ще идвам на 17/18 на някакъв банкет на Анатоли, в някакъв хотел, но още нищо не знам като имена...дано са здрави децата,де  Praynig

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 13:54 от Atrakcia

# 274
  • Испания и Стара Загора
Привет и от мен(ако не сте ме забравили вече Rolling Eyes)
И аз ви чета редовно ,но нямам време за писане.Алекс не беше  добре.Близо 2 месеца ходихме само по лекари.Първо се съмняваха за туберкулоза,после за алергия,и накрая се оказа,че има астма,и с възрастта ще я израсте(по думите на педи).Сега вече е добре.С Андреа се гледаме в къщи.Вече започна да се катери по диваните и леглата,и не мога да я оставя сама за 1 минута.Казва доста думички.Добре,че поне баткото ходи на ДГ,че с двамата ставам луда.Вече се подготвяме за новогодишните празници.Купихме подаръците,украсихме елхата.
Миринда,видях,че децата ти са болни от варицела.Дано я изкарат по-леко.Алекс и Андреа я караха лятото.Алекс мина много леко,още на 7 ден и не му личеше да е бил болен.Но Анди я изкара много зле- с висока Т,цялото й тяло и лицето беше в мехури.Остана й белег точнно под окото.Но се надявам с възрастта да се заличи. Peace
На всички болни дечица ,бързо оздравяване. Hug
Лъки,лека и безппроблемна бременност Heart Eyes
А сега да ви почерпя - днес имам имен ден Wink

Честит имен ден и на Ана-Мария на pocahontas80  bouquet

# 275
  • София
anita29 ЧИД жива и здрава...
ЧЕстит празник и на Ана Мария ...да расте здрава изасмяна...
Тук заваля, а сутринта беше толкова хубаво времето...
Nadina да минава и при теб всичко бързо...аз от два дена съм с главоболие...едвам се влача...вече незнам, вчера се дрогирах с парацетамол, но минава временно...

# 276
Aнита, жива и здрава да си, децата ти също   bouquet

ЧИД на сладката Ана-Мария  Heart Eyes

# 277
  • София

Благодарим за пожеланията!
Анита, пожелавам и на теб да си жива, здрава и обичана!
Лъки, лека бременност и от мен!
Аз цял ден бях по задачи, след малко пак излизам, имам кормуване, а навън вали дъжд и е студено, всъщност може скоро и на сняг да го обръща. А аз досега съм карала все на сухо  Mr. Green
Ана Мария е все така с течащ нос, но без да се влошава (дано и през нощта да е добре  Praynig ), но не иска да яде...Днес е само на АМ...А майка ми ми вдига кръвното с това АМ, все ми обяснява как много й давам да пие, трябвало по-малко да е, а през нощта само чай. Предложих й да спи тя с детето и да предлага чай, когато Ана Мария е глада, ама не иска  Crossing Arms Знае тя, че няма да се спи така...Много ми помагат с детето, но понякога и много ме ядосват  Blush

# 278
  • София
Честит празник на Анита и на Ана Мария! Да са живи и здрави  bouquet

Навън е като пролет, допреди малко се мотах с дребното из квартала. Направо не ми се прибираше като си представя от утре каква гадория ще настане Rolling Eyes

Преди малко мъж ми ме изненада неприятно, че тази събота била работен ден... Та как ще я карам сама с диването, без да мога да изляза, не ми се мисли.

# 279
Честит имен ден на всички, които носят прекрасното име Анна   bouquet

Ние очакваме сняг, студ, сняг, леден дъжд...-13Ц -,-,-....ъх!

Атракция, много хубави обувки. Не те ли е страх да поръчваш без да те мерили?

Надина, ако мъж не е болен също - няма повод за притеснение  Simple Smile

# 280
Цитат
ако мъж не е болен също - няма повод за притеснение
- хахахаха, ама е на мойто положение, ще е интересно следващите няколко дни ...

# 281
Атракция, много хубави обувки. Не те ли е страх да поръчваш без да те мерили?
Страх ме е и съм в чуденка. за Божидар поръчвам ,но той е стандартен. А като се сетя, че за да купим на свил първите обувки преметнах около 30 чифта и 5-6 магазина, сериозно се замислям. Ама много ми харесаха, цената също.

# 282
Честит имен ден на всички Ани-та!
Абе честно казано очаквах Невена да се покрие с пъпки, пък тя няма много. Даже взеха да позавехват доста от тях... Нека, по-добре така. Сега вече мога да го изкарвам, но мен ме е страх аз да не съм вирусоносител и затова не ми се ще да се събирам с деца. Ходя само по места, където са главно възрастни, т.е. предполага се, че вече са я изкарали.
Правя си планове за Коледа и НГ, но хич не знам дали ще се осъществят... Така като седя и чакам много се дразня... Като една видна Дева за мен плановете са задължителни. Mr. Green А когато нещата са извън моя контрол направо откачам  Joy
И на мен докторката все ми повтаря, че нощем трябва да минаваме само с вода/чай, ма онова като вресне айде ела го излъжи с гола вода! НЕма начин, просто...
А относно режима - наистина към третата годинка се установява трайно... Ама не се притеснявайте, времето толкова бързо ще мине, че няма да се усетите...  Grinning

# 283
  • София
Добро утро мацки!

Щеше да ни отнесе ...егати духането, ега нещото...а и днеска доста по-хладно...
За режима, май си зависи от детето...Кати около втората годинка започна да си спи само следобяд и режима й е доста траен от тогава.....аА и децата посещаващи ясла по-лесно влизат май в някакъв режим...поне като съдя от племенника ми...сутрин става рано, вечер ляга рано..

# 284
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
EmiR .мерси за кафето Peace
Благодаря на всички за пожеланията за ИД. Heart Eyes
За режима-Алекс и Андреа си имат режим още от раждането.Алекс на 3г го отучих от следобедния сън,защото тук в ДГ не спят и нямаше как.Андреа от 10м. спи само веднъж през деня.Вечер я слагам да спи в 21.30ч,сутрин я будя в 8ч,за да водим батко й на ДГ.На обяд я слагам в 12.30ч и я будя към 15ч.За яденето също имат режим. PeaceНощното хранене го махнах още лятото,като започнах да й давам вода вместо млякото.И понеже беше много горещо,тя не отказваше.Сега в студеното време и вода не пие,а спи цяла нощ. Peace
За подаръците - на Андреа й взех едно бебе,на което като му натиснеш коремчето казва мама,тати,смее се и маха с ръчичики и ето това  Peace(щракнете върху снимката за да се види в по-голям размер)
http://www.juguetilandia.com/producto/casita-activity-telefono-4268.htm

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 08:53 от anita29

Общи условия

Активация на акаунт