СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 973
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добро утро!
От 2 дни насам Николчо ме вади от равновесие и днес също не прави изключение Tired Постоянно се тръшка за всичко, не спи, кошмар ooooh! Беше си такова страхотно дете, какво му стана, та изтрещя така не знам... Дано да е етап само, защото не знам как ще я караме.

# 286
Добро утро Simple Smile
Да споделя закуската на Свил - от сайта на Бу (палачинките) http://mamaznae.com/wp/

Период, Оля, период. Стягай си нервите  Crazy Ела ме виж мен как съм се стегнала  Mr. Green

# 287
  • София
s0nic нещо ти е обиден...или не му обръщаш внимание ... Wink Това в кръга на шегата, но понякога децата са много чувствителни...Иначе най-вероятно си е етап...
В къщи всичко по което може да се катери е вдигнато, но той пак намира...вчера успя да се покатери в/у колоната... Shocked
anita29 аз немога да съм толкова железна...не будя дете, съобразявам се с неговите искания...верно, че е с цената на моите нерви, но рано или късно детето си влиза в някакви рамки....и то става плавно и не с налагане насила...ПРи мен нашите действаха точно с  железния режим, миии нямам добри спомени...Не става въпрос за свободия все пак, по скоро за приемане на мнението на малкото човече.../много грубо казано/
Утре и Ангел ще яде палачинки...добре звучат..Атракцион, както винаги полезна  Hug

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 10:11 от EmiR

# 288
Дoбро утро!
Добре завърнали се Лъки и Анита  Hug
Честито на двете ни именнички със закъснение Hug
Вчера при нас се появи първото бебе на януарската тема - талисманче и започна вече да ме тресе треската  Blush

За режима Явор сам си изгради някакъв режим но нощем продълаваме да се храним даже снощи ставаха с тати да си играят от 12 до 03  Tired горкия ми мъж вече едва гледа...

# 289
  • София
Добър ден!
Аз пак бях по задачи, но почти съм готова с документите, остава само да ги поддам в полицията  Party И да сядам да уча  Mr. Green
Ана Мария и днес не яде нищо, вече се притеснявам...Кажете нещо, което да й възвърне апетита  Praynig Не може да я кара само на мляко, все пак...днес ще й е третият ден по ред без храна...

# 290
0става 1 час докато вълшебната ръка на десетръкия Коко изтегли желаещите за томболата, тръпнете ли вече  Crazy

# 291
ХАхахах,,точно в 2 ли  си решила  Laughing Дай и на Мрън да тегли  Wink

# 292
  • София
0става 1 час докато вълшебната ръка на десетръкия Коко изтегли желаещите за томболата, тръпнете ли вече  Crazy
Joy Joy Joy

Ей, голям студ навън, измръзнаха ми шушоните Crazy Но пък отметнах част от коледните подаръци и междувременно се обзаведох с нова блуза по случай утрешното коледно парти на фирмата ни Party Доволна съм Mr. Green

# 293
  • София; Дружбето
Соник, период е, колко такива ще има още Mr. Green То са ужасните две, непоносимите три, неверояните 4 и т.н. до пубертета, когато ти идве да ги ковнеш с лопатата Mr. Green
Ние направихме дъ мол и дзверо сега дивее, решил явно, че днес нема се спи Crazy

# 294
Аз се разчекнах от чистене, трябва и елхата да украся...Свил още не ще да спи.Толкова му е кеф, откато откри свободата на движението  Crazy

2 минути до обявяване на  резултатите  Laughing

# 295
# 296
Пуу, браво за новите покупки, меко казано и аз искам, остават ми още някои дребни, но съществени допълнения към подаръците и съм реди, но с това закотвяне в дома, кога ли ще стане  ooooh!

За мен лично в коледната томбола има голяма изненада, но.....Атракция с мен си другарче......, нямам нищо общо дет се вика....

Ксантипа - Бебе6ондел
Емир - Славип
Ивилда - Миринда
Соник - Арчита
Бибси - Ванянед
Арлина - Кришка
Атракция - Надина

Късмет е, че се събрахме четно число да няма недоволни... Ако някой не се е видял, значи не ми е пратил на лични заявката си....Дано сте доволни, пак призовавам да няма изхвърляници, че все пак не всички сме с еднакви възможности.....10-ина лева. Адресите си ги разменятe на лични. Арлина да прати адреса си на Соник, ако Кришка все още е с не-достъп до компа си....

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 14:08 от Nadina

# 297
  • София
Арлина да прати адреса си на Соник, ако Кришка все още е с не-достъп до компа си....
Най-добре така, щото Кришка не знаеше със сигурност кога ще се компютъризира отново.

Арчита, ше взема да се вдигна най-накрая до вашия квартал, и без това цяло лято не се наканих... Crazy

# 298
За мен лично в коледната томбола има голяма изненада, но.....Атракция с мен си другарче......, нямам нищо общо дет се вика....
Родени сме една за друга, дет' се вика  Laughing

Бях решила, че комшийката или е пресипнала или е в цикъл. Но не, обозначава се в момента  Crazy Ейй, почвам да не ги трая

# 299
  • София
Хахаха, не ходи ли на работа таз жена бре Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт