СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 985
  • 729
  •   2
Отговори
# 300
Ми айде де. Вчера цял следобед дъниха метал, днес се дънят един друг...
Очаквам скоро Бужи да попита от къде е тоя шум  Crazy щото е много забележителен Simple Smile

# 301
  • София; Дружбето
Хахаха, не ходи ли на работа таз жена бре Mr. Green
Може това да работи newsm78 Mr. Green

# 302
Цитат
Може това да работи  newsm78 Mr. Green
хахаха, умори ме...

Честно не мога да си предтавя такова представление на живо всеки ден, що не предложиш да ги снимаш, че после поне и двете страни ще имате финансова изгода......

# 303
  Здравейте мами!
Ние от 2 дни сме болнички и се лекуваме. Sonic и моя Ванко от добро детенце за 2 дни се превърна в много капризен и тръщкащ се младеж  newsm78 Такова чудо не е било- тръшкаме се и се извиваме, ревеме за нищо и така... Това етап НА развитие  ли е? кАКВО Е?

# 304
Внезапното изкривяване и промяната в поведението може да се дължи и на неразположение - зъбоник, предшестващо разболяване....и какво ли не, те не стават просто ей така криви, винаги си има причина...Добре де, изказвам се много общо, но досега наблюденията ми от двете чавета са точно такива....

# 305
Привет и от нас !!!
Надина, благодаря за организацията  Hug, нещо се развълнувах !
Ние сега си организираме парти с дядо коледа  в един клуб, дечица набори на Алекс. И днес цял ден се чудих какво да му взема. Все пак ще му е първата среща с Белобрадия .
Gary,  дано оздравеете бързо!
Соник, и при вас да минава тоз период,че не се трае, ние го минахме, сега сме спокойни.

Ходихме градска, да похарчим 240 -те. В Кауфланда има памперси на Памперс в кашони, по 100 бр, за 35 лв. Взех да ги пробвам. и аз се обзаведох с палтенце и ботушки. Не че нямах ...
А снощи бяхме на 30-годишниена, и се вдигаха много наздравици ... и цял ден ме цепи главата. Препратих Алекс във наште, че мъжо легна да дремне че е нощна, мислех и аз ама ... да не изпусна нета ..

# 306
Еййй каръка си е карък, добре, че поне томболата тегли Коко, че щяхте да видите вие....

Такам за един час: обърна се купата с яйцата и захарта за кекса, миксера ми падна на земята - наводнен е, дано като изсъхне да проработи. След като днес измих доволно цялото жилище, половинате ми хол беше в яйца и захар  ooooh!. Почнах да правя линцерови сладки за Коледа - първата партида изгоря, направо трепна за следващите какво ли ще е... На измитото ми холче - Боби натроши един куп солети в рамките на 5 секунди..., ааа сега си ги обира от земята, да хапва, нали е чисто  Crazy. кекса все пак го обърках дори и на ръка, сетих се че навремето не е имало подобно чудо..., а дали ще стане, утре свекърва ми ще го яде  Whistling

Гърлото все така зверски ме боли - работата отива на ангина така като си гледам сливиците..., ама що така не спрях да пуша и ям  newsm78

Стига ви толкова, отивам докато не съм изгорила и кекса, поне на вид да го докара....

# 307
Арлина да прати адреса си на Соник, ако Кришка все още е с не-достъп до компа си....
Най-добре така, щото Кришка не знаеше със сигурност кога ще се компютъризира отново.

Арчита, ше взема да се вдигна най-накрая до вашия квартал, и без това цяло лято не се наканих... Crazy
Айде,заповядай! GrinningАз пък днес бях по вашия квартал че ходих до работата.
Дани също е станал непоносим на моменти-най-много плаче като не му давам да удря по лаптопа или да се опита да отскубне мишката.Леле какъв рев или вечер като го изкъпя и му облека пижамата и не искам да лази и да се търкаля по земята CryНа всичкото отгоре от около седмица вечер преди 11 не заспива,понякога после спи сутрин до 10,10.30,днес до8.... newsm78Вашите деца кога заспиват?

# 308
Привет момичета! Приятелка съм на kri6ka-mi6ka.Поздрави от нея,която се надява съвсем скоро да може да пише от свое име.Притеснена,че предстои коледната томбола, тя ми поръча да ви напиша телефоните й ,та този ,който й се падне тази година да може да се свърже с нея:0877791116 и 0894603707.Благодарим Ви предварително!Лично от мен приятна вечер и весело изкарване на предстоящите празници!!!

# 309
Ар4ита, между 7-7.30 пм. Много рядко 7.45 пм, освен ако не е спала след 5 часА след обяд.
Слагам и в 6.30 ако не е спала достатъчно или изобщо след обяд.
Има много писано за добрия сън. Това е навик, който върви с годините. 11-13 часа/денонощие до 2 годишни е препоръката.
Правя всичко възможно детето да си вземе полагаемата "доза" сън през деня и през нощта.
6.30 става, но за мен е бял кахър. Ако не се буди през нощта съм свежа като краставичка сутрин Simple Smile

# 310
Ники,съгласна съм,той си го взима съня но до11  ме прави луда-нито филм да гледаш,нито на комп.да седнеш,нито да вечеряш,защото като излезнем от стаята става реееееев Sad

# 311
Бре Niki1  браво  Laughing 6-7, чудесно е това и така звучи....

Аз се отчитам - със според зависи колко е спал следобедните часове, ако е спал два часа към 9 е заспал, ако е спал 3-4 часа преди 10 не заспива, но си лягаме всяка вечер с него около 9 - 9 без нещо и или заспива до 10 минути или се върти около час докато заспи, сутрин минимум до 7,30 спи. Стана ли аз, става след мен, спали сме и до 9-9,30....Така като се замисля според нещата, които Niki1  е писала за съня - той си докарва дори и повече от 13 часа сън на денонощие.....

Мдаа Боби обърна елхата ей сега зад гърба ми....за сега само една счупена играчка... ooooh!, добре че другите чупливи не ги закачих....

# 312
Мдаа Боби обърна елхата ей сега зад гърба ми....за сега само една счупена играчка... ooooh!, добре че другите чупливи не ги закачих....
след всичко друго и това  ooooh!

# 313
Ар4и, промени режима на детето. След 5 часа не давай да спи (нашата девойка заспиваше в колата след като я прибирахме от лелята) изтегли първото и съответно второто спане или обедини в едно по обяд примерно. 11 часа е твърде късно за толкова малко дете. Най- вероятно е преуморен и тогава става по- трудно за заспиване.
Колкото повече- толкова по- добре.   Hug

Надина, и аз съм човек бре  Laughing Трябва да приготвя раницата, с която излиза; да си приготвя храна за мен си за следващия ден; помпата; дрехи нареждам за двете; да се изкъпя и ако няма манджа да сложа да се готви. Гледам да лягам около 9, рядко след това. Hug Добре дошли в света на работещите  Laughing Всичко до сек разчетено.

В 7 започнахме да си я слагаме от новородено. Тя си знае- къпане, книга/песен, сама гаси лампата вече и лека нощ Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 19:26 от Niki1

# 314
  • София; Дружбето
Аз изтеглих съня на Габи към 2, че като поспи 2 часа си е рекорд. сега ляга към 8-9 в зависимост от степента на умора. Спи до към 8. Та му се събират 12-13 часа съм на денонощние. Е, цяла нощ се върти и мрънка и ме буди, вече приличам на зомби, но ме крепи мисълта, че след няколко месеца ще започне да спи по цели нощи (а, дано!)

Общи условия

Активация на акаунт