И аз, и аз-много приятно ме изненадаха и сега е голямото ровене да измислим как да го наместим този ваучер. Така като гледам, със сигурност ще трябва да доплатим. Ти избра ли вече нещо?
Честит празник на всички именници!
За спането-Преслав почти вече месец спи по веднъж на ден, но няма как, расте детето, пък и от сън спомени няма. Лошото е че вече и разходките ще разредим заради студа и ще се чудя как да му разнообразявам ежедневието. За храните-голям любител е на луканката-като си открадне тича в кошарата под повивалника и там скрит си я изяжда. Докопа ли нещо, абсурд да му го измъкна от ръцете-така и пържени картофи и чипс опита. Явно и аз трябва да гоня сестра му от стаята като яде боклуци, защото в повечето случаи тя го изкушава. Мед давах на скоро-разтворен в чай. А компютрите и телевизорите в къщи трудно опазваме от посегателства-ни барикади помагат, ни стари клавиатури.
От средно 100 диагностицирани случая в Щатите, 5% от тях (т.е. при 5 деца) е сигурно, че приемането на мед е била причината за ботулизъм. При останалите е виновна околната среда и почвата.... Абе има много писано по темата, не само по тази
А и огромна част от случаите са диагностицирани до 6-я месец.
Да е жив и здрав и много послушен 
Иначе и яде ориз и картофи от 1-2 седмици, преди получаваше много сериозни ибриви и слуз от тях...
нали всичко за бебето отива.... 

. Ноооо на село като идем и му дават кренвирш. Два пъти! Нооо аз давам от време на време, просто не мога постоянно да отказвам, наистина от 4-месечен обяснявам как не трябва да яде това и онова. Успявам да огранича доста неща, но и доста неща е ял вече. Аз се радвам просто, че няма да се храни преобладаващо с пържени картофи, кроасани и луканки. Просто е важно да се готви здравословно и да няма постоянно изкушения вкъщи, а аз да му тренирам търпението.