СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 927
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Надинка, какво стана с томболката, как се развиват нещата около подаръците? Че утре планирам да оставя свил на мама, ще ходя по магазините, че и елха трябва да купувам - миналогодишната се скърши. А къде ще я слагам? Трябва да я пуснем да виси от тавана  Crazy

# 181
аз казах, до 10 дек събирам желаещи, да си призная - около 10ина човека са......

# 182
Ааа, не съм разбрала датата...сори. То дето 6, там и 10 - разджуркай и ми дай яснота за мъжко или женско да купувам, кой се заявил-заявил  Wink Ако искаш, де  Peace

# 183
  • София
А къде ще я слагам? Трябва да я пуснем да виси от тавана  Crazy
И мен ме тормози това, идея нямам как ще я барикадирам, за да не я докопа Crazy

# 184
няма спасение за елхата, Боби все дърпа по нещо, Коко го гони и  го закача, а нашата си е височка и единствен вариант беше -н просто да я няма.............
за томболата ще изчакам......абе купи за Боби нещо - пък и на мен ще пратиш.... Crazy

# 185
за томболата ще изчакам......абе купи за Боби нещо - пък и на мен ще пратиш.... Crazy
Разбрахме се, значи  Laughing  Peace

# 186
Пак напомням - до 10 декември чакам заявка на лични съобщения на желаещите за томбола - . досега сме 9 човека, като Ники1 иска девойката поне една картичка, че е много далеч просто........

# 187
  • София; Дружбето
Габи спи 1 път от доста време, вече не помня от кога Crazy Неспящи деца ми се паднаха, ама какво да се прави
И аз нямам нерви да му дърпам от ръцете храна и после да реве. Той затова е ял всичко, за което се сещате. Е, суши не е, ама щот не обичам, не за друго Laughing

# 188
като Ники1 иска девойката поне една картичка, че е много далеч просто........
аз поемам картичката и Никито ,ако някой друг не пожелае, де  Peace Та, Ники, прати ми адрес на ЛС.
Туй не значи, че няма да ме джуркаш в баш томболата  Wink

Пак да питам-де е Кришката?

# 189
Атракция, честит ти подарък. Представям си с какъв кеф ще си го изхарчиш ваучера  Grinning
Писах на Надето за томболата, включвам се като десети човек, искам да участвам в джуркането и аз  Joy
Мойто пък хлапе още си спи по 2 пъти. Че даже като заспи към 11 понякога и до 13 откарва. После към 15 пак, за около час-час и половина. Добре ми е така, ще видим като тръгне да ясла как ще се пренастрои. Невена едно време в началото заспиваше на масата по време на обяда (те там нали го сервират в 11,30)  hahaha
Мам-ма, нямам много спомени какво пишеше по книжките, но лично аз смятам да поизчакам и чак към 2 годинки да му дам. И Невена така късно го опита, със сигурност е била над 2.
Елхата ни откакто се роди Невена е изкуствена и седи отгоре на бюфета. Там е в относителна безопасност  Rolling Eyes
Ще изчакам почивните дни и ще украсим къщата, сега през седмицата ще правим герлянди с каката, тъкмо и тя да се занимава, че се зомбира вече с тия детски...

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 15:28 от Mirinda

# 190
  • София
Пак да питам-де е Кришката?
Кришката е без компютър още Rolling Eyes Щяха уж да го носят на ремонт миналата седмица, ама явно не са... Не сме се виждали оттогава, та не знам какво е станало.

Никола започна да спи по 1 път на ден от около 10-тина дни някъде. И то главно защото като го видя, че ми заспива преди обяд го вадя от количката да ходи до мен, та се разсънва. Иначе ако го оставя спи по 40 минути баш на обед, до вечерта не иска повече и става нетърпим. А като заспи след обяда спи по 2-3 часа.

# 191
Яяя, вземи да преслушаш Кришка и да я питаш за томболата, че не остана....Не, че агитирам де...който има желание, ама да не стане- че няма време накрая...

Тъкмо и аз мислех да пиша на Ники за адрес, че да я уважим от българска страна...

# 192
Мед дадох... кашляше много и сложих в дневната й дажба чайче 1 ч.л. мед. И сега кашля и й давам... не всеки ден де, но определено има ефект.

# 193
  • София
mam_ma медът не се препоръчва за деца под 2 години...но всеки сам си решава  Peace
Атракция...честито
Ангел си спи още два пъти на ден и ме устройва... Grinning

# 194
Медът не се дава под 1г, а не под 2г....и аз съм давала мед в чая, чела съм че не се дава на  защото може да съдържа бактерия предизвикваща ботулизъм. Но деца над 1г. и  възрастни имали изграден имунитет с/у него.Чудя се дали ако вече съм го давала може ли пак да развие този ботулизъм или щом се е приел успешно няма проблем Thinking
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28473.0

Общи условия

Активация на акаунт